21 Μαρτίου, 2023

Η realme θα παρουσιάσει σύντομα το realme 10 και το robot vacuum στην Ινδονησία

Gadgetren – Αφού έφερε το realme C33 στην Ινδονησία, τώρα η realme θα κυκλοφορήσει σύντομα το νεότερο κινητό της τηλέφωνο που ονομάζεται realme 10 στις 9 Νοεμβρίου 2022 στις 13:00 WIB.

Οι θαυμαστές της Realme που περίμεναν αυτό το πιο πρόσφατο προϊόν μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση έναρξης διαδικτυακά μέσω του καναλιού YouTube realme Ινδονησία. Είναι ενδιαφέρον ότι η realme διέρρευσε ορισμένες προδιαγραφές που θα φέρει το κινητό τηλέφωνο realme 10.

Αυτό το νέο κινητό τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Helio G99 Octa-Core (6nm) 2,2 GHz, το οποίο σε δοκιμή με χρήση AnTuTu σημείωσε βαθμολογία 400.000 πόντων και θα είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες επέκτασης RAM έως και 8 GB.

Ενώ βρίσκεται στον τομέα της οθόνης, το realme 10 θα υποστηρίζει πάνελ AMOLED και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Θα υπάρχουν δύο χρωματικές παραλλαγές από τις οποίες θα μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των Clash White και Rush Black. Με βάση τις φωτογραφίες που έλαβε η ομάδα του Gadgetren, το realme 10 θα έχει ένα συμπαγές σώμα με επίπεδα πλαίσια και καμπύλες γωνίες.

Στο πίσω μέρος του αμαξώματος θα υπάρχουν δύο μονάδες πίσω κάμερας των οποίων η ανάλυση παραμένει μυστική. Αλλά στη δεξιά πλευρά της μονάδας πίσω κάμερας φαίνεται ξεκάθαρα ότι το realme 10 θα χρησιμοποιεί φακό ανάλυσης 50MP.

Επιπλέον, η πίσω κάμερα θα διαθέτει επίσης φλας LED για να βοηθάει τον φωτισμό κατά τη λήψη φωτογραφιών τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στη συνέχεια, κάτω αριστερά θα αναγράφεται το λογότυπο realme.

realme-10-3

Μαζί με το κινητό τηλέφωνο realme 10, η realme θα παρουσιάσει και άλλα νέα προϊόντα, συγκεκριμένα την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ TechLife και το πιστολάκι μαλλιών realme TechLife. Αυτά τα δύο προϊόντα θα συμπληρώσουν το υπάρχον οικοσύστημα AIoT της realme.

Η realme TechLife Robot Vacuum είναι μια έξυπνη ηλεκτρική σκούπα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία LiDAR Smart Mapping που θα έχει δυνατότητες χωρικής χαρτογράφησης. Η τεχνολογία θα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα γυροσκόπιου για ακριβή καθαρισμό.

Αυτή η ηλεκτρική σκούπα θα προσφέρει επίσης χαρακτηριστικά όπως ρυθμιζόμενο σχέδιο καθαρισμού σπιτιού, 38 αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, χαμηλό επίπεδο θορύβου κατά τη λειτουργία που φτάνει τα 55dB, υποστήριξη Google Assistant και Alexa, έχει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 5.200 mAh και κύρια ισχύ αναρρόφησης 3000 Pa.

Μαζί με την κυκλοφορία του realme 10 και δύο προϊόντων AIoT, η realme θα διοργανώσει επίσης έναν διαγωνισμό esports προσκαλώντας Ινδονήσιους φοιτητές να λάβουν μέρος σε μάχες στην πανεπιστημιούπολη.

Αυτή η μάχη στην πανεπιστημιούπολη στοχεύει να υποστηρίξει τη βιομηχανία esports στην Ινδονησία και σχεδιάζεται να συμμετάσχει 8 ομάδες από διάφορα πανεπιστήμια της Τζακάρτα για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους χρησιμοποιώντας το realme 10.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *