27 Μαρτίου, 2023

Η Realme φιλοξενεί τον πρωταθλητή αναδυόμενων καταστημάτων στην Ινδονησία για να παρουσιάσει το βασίλειο C55 NFC

Το Gadgetren – realme αναφέρει ότι το κινητό τηλέφωνο realme C55 NFC εξαντλήθηκε επιτυχώς μέσα σε 10 λεπτά κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής πώλησης Flash που διήρκεσε έως τις 10 Μαρτίου 2023 στην Ινδονησία.

Για να χαιρετίσει την επιτυχία του sold out, η realme πραγματοποίησε επίσημα μια εκδήλωση με τίτλο realme C55 NFC Champion Pop-Up Store μέχρι τις 12 Μαρτίου 2023 που βρίσκεται στο Mini Atrium Lower Ground, Gandaria City, Τζακάρτα.

Σε αυτήν την περίπτωση, το βασίλειο έδειξε τα πλεονεκτήματα του C55 NFC ως ένα βασικό κινητό τηλέφωνο που ήταν εξοπλισμένο με υποστήριξη κύριας κάμερας 64 MP.

Περίπτερο smartphone realme C55 NFC Champion

Από τη σειριακή ετικέτα, αυτό το κινητό τηλέφωνο διαθέτει υποστήριξη NFC (Near Field Communication) που διευκολύνει τους χρήστες να πραγματοποιούν ψηφιακές πληρωμές, να ελέγχουν ή να συμπληρώνουν ηλεκτρονικό χρήμα, καθώς και να μεταφέρουν δεδομένα μεταξύ συσκευών.

Η μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh που υπάρχει σε αυτήν τη συσκευή υποστηρίζεται ότι μπορεί να διαρκέσει πολύ για τη χρήση των καθημερινών δραστηριοτήτων. Με τη λειτουργία SUPERVOOC 33W, η φόρτιση διαρκεί μόνο 63 λεπτά από το 0% στο 100%.

Αυτή η συσκευή διαθέτει επίσης μια ευρύχωρη ROM έως 256 GB, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αποθηκεύουν πολλές εφαρμογές, παιχνίδια και εφαρμογές ταυτόχρονα.

Στη σφαίρα του C55 NFC Champion Pop-Up Store, το βασίλειο πωλείται επίσης σε 2.499.000 IDR για 6 GB RAM + 128 GB ROM και 2.999.000 IDR για 8 GB RAM + 256 GB ROM. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να το αγοράσετε online και offline σε όλη την Ινδονησία.

Υπάρχει μια δυνατότητα Dynamic RAM για περαιτέρω διευκόλυνση των δραστηριοτήτων πολλαπλών εργασιών, επειδή επιτρέπει τον δανεισμό ελεύθερου εσωτερικού χώρου αποθήκευσης ώστε να γίνει 6GB Virtual RAM για την έκδοση 6GB RAM C55 NFC και 8GB Virtual RAM για παραλλαγές RAM 8GB.

Εκτός από την παρουσίαση των πλεονεκτημάτων και την πώληση της σφαίρας C55 NFC, η Realme παρουσίασε επίσης τον Gabriel Prince ως διασημότητα για να κάνει ένα ζωντανό unboxing του κινητού μπροστά στους επισκέπτες.

Ο Gabriel Prince έκανε την αποσυσκευασία της σφαίρας C55 NFC, ξεκινώντας από την αφαίρεση της πλαστικής συσκευασίας, το άνοιγμα του κουτιού και την αφαίρεση των περιεχομένων, όπως το εγχειρίδιο, το PIN Ejector, την πρόσθετη μαλακή θήκη, το βιβλιάριο εγγύησης, το καλώδιο δεδομένων, τον προσαρμογέα φορτιστή, έως τις φορητές μονάδες .

Παιχνίδι Realme C55 NFC Champion

Στην περιοχή εμπειρίας για το realme C55 NFC Champion Pop-Up Store, υπάρχει μια ποικιλία από τα πιο πρόσφατα προϊόντα realme που έχουν δοκιμαστεί, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να μάθουν τις δυνατότητες που διαθέτει η συσκευή.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν επίσης πολλά παιχνίδια, όπως βάρη διάτρησης και διαγωνισμοί τρεξίματος, στους οποίους οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν για να λάβουν γραμματόσημα που μπορούν αργότερα να ανταλλάξουν με ελκυστικά βραβεία. Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην Κλήρωση Lucky που παρουσιάζει διάφορα βραβεία, όπως το βασίλειο της Smart TV 50 ιντσών, το βασίλειο C55 NFC και άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *