25 Μαρτίου, 2023

Η Samsung ανακοινώνει τον αισθητήρα κάμερας ISOCELL HP2 200MP, θα χρησιμοποιηθεί στο Galaxy S23 Ultra;

Gadgetren – Πέρυσι η Samsung παρουσίασε τον αισθητήρα κάμερας ISOCELL HP3 και τώρα εισάγει τη νεότερη τεχνολογία αισθητήρων κάμερας μέσω του ISOCELL HP2 με ανάλυση 200MP με μέγεθος pixel 0,6 μικρόμετρα.

Μέσω της βελτιωμένης τεχνολογίας pixel, ο αισθητήρας κάμερας ISOCELL HP2 έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τα premium κινητά τηλέφωνα της Samsung. Αυτός ο αισθητήρας κάμερας βρίσκεται επί του παρόντος στο στάδιο μαζικής παραγωγής και είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σύντομα μαζί με το νεότερο high-end κινητό προϊόν της Samsung, τη σειρά Galaxy S23.

Περαιτέρω αισθητήρας κάμερας ISOCELL HP2 προσφέρει 200 ​​εκατομμύρια pixel σε οπτική μορφή 1/1,3″. Χάρη στην τεχνολογία Tetra²pixel, το ISOCELL HP2 μπορεί να παράγει καλά φωτογραφίες και βίντεο σε διάφορες συνθήκες φωτισμού.

Κατά την εγγραφή βίντεο σε περιβάλλοντα με ελάχιστες συνθήκες φωτισμού, ο αισθητήρας της κάμερας ISOCELL θα αλλάξει σε αισθητήρα 50MP 1,2μμ ή αισθητήρα 12,5MP 2,4μμ. Σε εγγραφή βίντεο υψηλής ποιότητας, όπως 8K, αυτός ο αισθητήρας μπορεί επίσης να αλλάξει σε ανάλυση 50MP 1,2μm για να ελαχιστοποιήσει την περικοπή και να τραβήξει περισσότερες εικόνες.

Ακόμη και ο αισθητήρας κάμερας ISOCELL HP2 μπορεί να μειώσει τις ξεθωριασμένες εικόνες σε συνθήκες πολύ έντονου φωτισμού χάρη στην τεχνολογία Dual Vertical Transfer Gate (D-VTG). Αυτή η τεχνολογία μπορεί να αυξήσει την χωρητικότητα των pixel κατά περισσότερο από 33 τοις εκατό. Έτσι μπορεί να παράγει βέλτιστη αναπαραγωγή χρώματος ακόμη και κάτω από τον καυτό ήλιο.

ISOCELL HP2

Από την άλλη πλευρά, σε συνθήκες ελάχιστου φωτισμού, ο αισθητήρας κάμερας ISOCELL HP2 υποστηρίζεται επίσης ότι μπορεί να εστιάσει αυτόματα γρήγορα χάρη στην υποστήριξη της τεχνολογίας Super QPD. Αυτός ο αισθητήρας κάμερας υποστηρίζει επίσης τη μορφή HDR με τη λειτουργία DSG σε ανάλυση 50 MP.

Επιπλέον, οι εικόνες HDR παρέχουν επίσης ρυθμίσεις Smart-ISO Pro που παρέχουν διάφορα επίπεδα ενδείξεων ISO, έτσι ώστε ο αισθητήρας κάμερας ISOCELL HP2 να μπορεί να τραβήξει εικόνες ανάλυσης 12,5 MP και βίντεο ποιότητας 4K στα 60 fps σε μορφή HDR.

Ο JoonSeo Yim ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Επιχειρηματικής Ομάδας Sensor στη Samsung Electronics αποκάλυψε ότι το Samsung ISOCELL HP2 έχει χρησιμοποιήσει τεχνολογία αισθητήρα εικόνας υψηλής ανάλυσης και τεχνογνωσία αιχμής για εξαιρετική λεπτομέρεια.

«Η ηγεσία μας προέρχεται από καινοτόμες τεχνολογίες pixel που επιτρέπουν στους αισθητήρες μας να υπερβαίνουν τον αριθμό και το μέγεθος των pixel. Θα συνεχίσουμε να ανοίγουμε νέους ορίζοντες και να καθιερώνουμε την παρουσία μας στην αναπτυσσόμενη αγορά αισθητήρων εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *