25 Μαρτίου, 2023

Η Samsung θα διοργανώσει σύντομα το Galaxy Experience Space, μια εξελιγμένη διαδραστική έκθεση

Gadgetren – Καλωσορίζοντας την εκδήλωση Galaxy Unpacked 2023 που θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2022, η Samsung Electronics θα ανοίξει μια διαδραστική έκθεση που ονομάζεται Galaxy Experience Space σε 29 τοποθεσίες σε διάφορες χώρες.

Σε έκθεση Galaxy Experience Spaceοι επισκέπτες και οι θαυμαστές θα μπορούν να δουν και να αλληλεπιδράσουν απευθείας με μια ποικιλία από τις πιο πρόσφατες συσκευές και τεχνολογίες της Samsung που θα παρουσιαστούν στο Unpacked 2023.

Η ημερομηνία υλοποίησης και η χρονική διάρκεια διατήρησης του Galaxy Experience Space σε κάθε τοποθεσία είναι διαφορετική. Ορισμένα θα πραγματοποιηθούν πριν από την εκδήλωση Galaxy Unpacked 2023 και κάποια θα πραγματοποιηθούν την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το Unpacked.

Το Galaxy Experience Space στο Σαν Φρανσίσκο, το Λονδίνο και το Παρίσι θα πραγματοποιηθεί από την 1η Φεβρουαρίου 2023. Εν τω μεταξύ, το Galaxy Experience Space στη Σιγκαπούρη και το Ντουμπάι θα πραγματοποιηθεί από τις 2 Φεβρουαρίου 2023 μαζί με την εκδήλωση Unpacked 2023. Η μεγαλύτερη διάρκεια του Galaxy Experience Το Space θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο μέχρι τις 12 Μαρτίου 2023.

Στην έκθεση Galaxy Experience Space, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν προηγμένη τεχνολογία σε συσκευές Samsung, ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα συστήματα κάμερας από συσκευές Galaxy, δοκιμάζοντας τις δυνατότητες του οικοσυστήματος Galaxy στο μέλλον, μέχρι να μάθουν για τις προσπάθειες της Samsung να συμβάλει στη δημιουργία μιας βιώσιμης μελλοντικός.

Όχι μόνο αυτό, οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν απευθείας τις πιο πρόσφατες λειτουργίες της κάμερας στις πιο πρόσφατες συσκευές Samsung που παρέχουν μια εμπειρία όπως η δημιουργία ταινίας με κάμερα κινητού τηλεφώνου. Ως πρόσθετες πληροφορίες, από τον Αύγουστο του 2022, η Samsung πραγματοποιεί το Galaxy Experience στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Αυτή τη φορά, στο Galaxy Experience Space για το Unpacked 2023, η Samsung ανοίγει περισσότερη πρόσβαση σε διάφορες τοποθεσίες για να επιτρέψει σε όλους τους θαυμαστές να απολαύσουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία τους. Δυστυχώς προς το παρόν δεν υπάρχουν νέα αν αυτή η έκθεση θα πραγματοποιηθεί και στην Ινδονησία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *