21 Μαρτίου, 2023

Η Samsung κατέχει τις αρχικές πωλήσεις των Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4, παρουσιάζει ενδιαφέρουσα συνεργασία

Gadgetren – Η Samsung πραγματοποιεί την πρώτη πώληση για τα Galaxy Z Fold4 5G και Galaxy Z Flip4 5G στην Ινδονησία. Για να το ζωντανέψει, η Samsung Indonesia πραγματοποίησε επίσης ένα λανσάρισμα για τους καταναλωτές για τα δύο κινητά τηλέφωνα μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2022 στο Tribeca Park, Central Park Jakarta.

Είναι ενδιαφέρον ότι σε αυτή την εκδήλωση παρουσίασης για καταναλωτές, οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα αποτελέσματα της συνεργασίας της Samsung με τον Tommy Ambiyo Tedji (BYO) και την Jennifer Sharon (Μουσείο MoJA).

Οι πρώτοι 15 επισκέπτες που θα αγοράσουν το Galaxy Z Fold4 5G ή το Galaxy Z Flip4 5G 15 θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν αποκλειστικά βραβεία από τη συνεργασία της Samsung με την BYO με τη μορφή ιμάντων και micro bags και ειδικών επιλογών συνεργασίας από άλλους τοπικούς δημιουργούς όπως η ELLA & GLO σε μορφή πουγκί για τσάντες και Shining Bright σε μορφή τζάκετ varsity.

Εν τω μεταξύ, σε συνεργασία με το Μουσείο MoJA, η Samsung παρουσιάζει μια ειδική έκθεση που περιέχει διάφορες εγκαταστάσεις που προσελκύουν επισκέπτες όλων των ηλικιών, ειδικά τη νεότερη γενιά.

Η εγκατάσταση συνεργασίας μεταξύ Samsung και MoJA αποτελείται από τρεις τύπους ζωνών εμπειρίας. Πρώτον, υπάρχει η ζώνη εμπειρίας εργασίας και παιχνιδιού Galaxy Z Fold4 5G, όπου οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν τους πιο πρόσφατους τρόπους χρήσης εξελιγμένων κινητών τηλεφώνων για καλύτερο multitasking.

Δεύτερον, υπάρχει η ζώνη εμπειρίας Galaxy Z Flip4 5G ως περιοχή Flex Cam για να βιώσετε μια ποικιλία εμπειριών δημιουργίας περιεχομένου με πολλές γωνίες που δεν μπορούν να ληφθούν από άλλα κινητά τηλέφωνα σε διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με αποχρώσεις χαμηλού φωτισμού. Τρίτον, υπάρχει μια ζώνη εμπειρίας Roller Skate όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες πατινάζ με ελκυστικό φωτισμό.

Εκτός από την εκδήλωση κυκλοφορίας για καταναλωτές, τα Galaxy Z Fold4 5G και Galaxy Z Flip4 5G μπορούν επίσης να αγοραστούν ηλεκτρονικά στον ιστότοπο. Samsung.com/id καθώς και συνεργάτες ηλεκτρονικού εμπορίου με τη Samsung Indonesia, όπως Shopee, Tokopedia, Lazada, Blibli.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G

Όσον αφορά την τιμή, το Galaxy Z Fold4 5G κοστολογείται από 24.999.000 IDR για 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, 26.999.000 IDR για 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο και 30.999.000 IDR για 12GB RAM και 12GB RAM.

Ενώ το Galaxy Z Flip4 5G ξεκινά από 13.999.000 IDR για 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, 14.999.000 IDR 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο και 16.999.000 IDR για 8GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Το Galaxy Z Fold4 5G έχει τέσσερα χρώματα για να διαλέξετε, συγκεκριμένα Γκριπράσινο, Μαύρο Phantom, Μπεζ και Βουργουνδία. Ενώ το Galaxy Z Flip4 5G περιλαμβάνει επίσης τέσσερα χρώματα, όπως το Bora Purple, το Graphite, το Pink Gold και το Blue.

Ως ελκυστική προσφορά, η Samsung παρέχει επίσης πρόσθετα οφέλη με τη μορφή επιστροφής μετρητών έως και 1.000.000 Rp. 750.000 Rp. και πλήρης προστασία 1 έτους από τη Samsung. Care+ αξίας 2.739.000 IDR.

Samsung Galaxy Z Flip4 5G

Η Elvira Dwi Anggraeni ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ Προϊόντων MX, Samsung Electronics Indonesia είπε ότι το κόμμα του είδε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές κατά την περίοδο της προπαραγγελίας, επομένως σας ευχαριστούμε για τον ενθουσιασμό που δόθηκε στα Galaxy Z Fold4 5G και Z Flip4 5G .

“Εκτός από το να φέρουμε τις πτυσσόμενες συσκευές της Samsung πιο κοντά στους καταναλωτές, θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε εκδηλώσεις Consumer Launch σε περισσότερες τοποθεσίες, ώστε οι καταναλωτές από διάφορες περιοχές να μην χάνουν τις τελευταίες τάσεις αναδιπλούμενων smartphone από τα Galaxy Z Fold4 5G και Z Flip4 5G.” αυτός είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *