27 Μαρτίου, 2023

Η Samsung παρουσιάζει ελκυστικές προσφορές για αγορές AC WindFree Lite μέχρι το τέλος του έτους

Gadgetren – Η Samsung Electronic Indonesia προσφέρει ελκυστικές προσφορές για την αγορά προϊόντων AC WindFree Lite με τη μορφή δωρεάν πακέτων και υπηρεσιών εγκατάστασης αξίας έως 1,2 εκατομμυρίων IDR και κουπονιών αγορών αξίας 1 εκατομμυρίου IDR.

Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022 στο κανάλι online πωλήσεων Samsung.com/id. Όσον αφορά την τιμή του AC WindFree Lite, η τιμή ξεκινά από 6.399.000 IDR για χωρητικότητα 1 PK. Υπάρχει επίσης μεγαλύτερη χωρητικότητα WindFree Lite AC, συγκεκριμένα 1,5 PK με τιμή 7.399.000 IDR και 2 PK με τιμή 8.999.000 IDR.

Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα, το AC WindFree Lite διαθέτει τεχνολογία WindFree που επιτρέπει στο AC να φυσά αέρα χωρίς άμεσο άνεμο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν δροσερό αέρα άνετα στο σπίτι, όπως στο χώρο εργασίας, στο υπνοδωμάτιο και στο σαλόνι.

Χάρη στο σύστημα ψύξης WindFree Cooling, αυτό το κλιματιστικό μπορεί να διανέμει τον δροσερό αέρα απαλά και ομοιόμορφα μέσα από τις 23.000 μικρο-οπές στο σώμα της μονάδας AC. Επιπλέον, αυτή η συσκευή ψύξης διαθέτει λειτουργία γρήγορης ψύξης που μπορεί να ψύξει γρήγορα το δωμάτιο.

Όταν το AC WindFree Lite είναι ενεργοποιημένο για μεγάλο χρονικό διάστημα, όλη την ημέρα μέχρι να αλλάξει ο καιρός έξω από το σπίτι, αυτή η συσκευή μπορεί να ρυθμίσει ιδανικά τη θερμοκρασία δωματίου με τη λειτουργία AI ​​Auto Cooling.

Με αυτήν τη δυνατότητα, το κλιματιστικό μπορεί να βελτιστοποιήσει διάφορες λειτουργίες ψύξης αναλύοντας τις συνθήκες δωματίου και τα πρότυπα χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων θερμοκρασίας, της διάρκειας χρήσης του κλιματιστικού και των εσωτερικών και εξωτερικών θερμοκρασιών.

Η Samsung λέει ότι το AC WindFree Lite προσφέρει αποδοτική κατανάλωση ενέργειας με την τεχνολογία Digital Inverter Boost. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στο κλιματιστικό να διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία ενώ μειώνει την κατανάλωση ενέργειας.

Όσον αφορά τη λειτουργία, εκτός από τη δυνατότητα ενεργοποίησης του με το προεπιλεγμένο τηλεχειριστήριο, το AC WindFree Lite μπορεί να ενεργοποιηθεί και μέσω της εφαρμογής SmartThings σε ένα κινητό τηλέφωνο, ώστε οι χρήστες να το ενεργοποιούν ή να το απενεργοποιούν απομακρυσμένα. Στην εφαρμογή υπάρχουν πλήρεις λειτουργίες όπως ρύθμιση θερμοκρασίας, επιλογή λειτουργικών χαρακτηριστικών, ρύθμιση της ισχύος των ριπών ανέμου.

Samsung-AC-WindFree-Lite-mount-wall

Αφού χρησιμοποιηθεί ή απενεργοποιηθεί το AC, το AC WindFree Lite μπορεί να καθαρίσει αυτόματα μέσω της λειτουργίας Αυτόματου Καθαρισμού. Αυτή η λειτουργία θα στεγνώσει τον εναλλάκτη θερμότητας και θα αφαιρέσει την υγρασία φυσώντας αέρα για 10 έως 30 λεπτά για να αποτρέψει τη συσσώρευση βακτηρίων και οσμών.

Ο Donny Libra ως επικεφαλής μάρκετινγκ προϊόντων AC, Samsung Electronics Indonesia αποκάλυψε ότι το Samsung AC WindFree Lite προσφέρει δροσερό αέρα με απαλό αεράκι χωρίς να προκαλεί υπερβολικό κρύο, κατάλληλο για Ινδονήσιους καταναλωτές που θέλουν άνετες δραστηριότητες σε βέλτιστες θερμοκρασίες.

«Με την τεχνολογία WindFree Cooling, την έξυπνη ρύθμιση θερμοκρασίας μέσω AI Auto Cooling και τη λειτουργία SmartThings, αυτό το κλιματιστικό θα ψύχει το δωμάτιο αποτελεσματικά και άνετα και μπορεί να ελεγχθεί μέσω smartphone. Το Samsung AC WindFree Lite είναι επίσης αποδοτικό στη χρήση ενέργειας, παρέχοντας βέλτιστες θερμοκρασίες χωρίς να ανησυχείτε ότι θα ξοδέψετε πολλά χρήματα», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *