27 Μαρτίου, 2023

Η Samsung παρουσιάζει μια εικονική εμπειρία δοκιμής προϊόντων τηλεόρασης, υπάρχουν εκατομμύρια κουπόνια ρουπίας

Gadgetren – Για να προσφέρει μια νέα εμπειρία στην εξοικείωση με τις σειρές προϊόντων τηλεόρασης, η Samsung παρουσίασε επίσημα έναν κόσμο εικονικής εμπειρίας τον οποίο μπορούν ήδη να επισκεφτούν οι Ινδονήσιοι καταναλωτές.

Μέσω του Virtual Experience World, η Samsung θέλει να προσκαλέσει τους πελάτες της να μπορούν να δουν απευθείας όλα τα νεότερα προϊόντα Samsung TV της, όπως Neo QLED 8K και 4K, Lifestyle TV και Super Smart TV+. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες δεν χρειάζεται πλέον να έρχονται σε φυσικά καταστήματα για να δοκιμάσουν διάφορα προϊόντα Samsung TV.

Ως ελκυστική προσφορά έως τις 31 Μαρτίου 2023, οι πελάτες της Samsung μπορούν να λάβουν μέρος σε διάφορα διαδραστικά παιχνίδια σε αυτόν τον εικονικό κόσμο και να έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία με τη μορφή μιας μονάδας προβολέα The Freestyle και ηχείων σε κουπόνια αξίας εκατομμυρίων ρουπιών κάθε εβδομάδα.

Για να μπω στον κόσμο Κόσμος εικονικής εμπειρίας, οι πελάτες της Samsung πρέπει πρώτα να εγγραφούν πατώντας το κουμπί Εγγραφή και συμπληρώνοντας προσωπικά δεδομένα όπως όνομα, διεύθυνση, προσωπικό email, αριθμό κινητού τηλεφώνου και κωδικό πρόσβασης. Αφού εγγραφείτε επίσημα, μπορείτε να συνδεθείτε ή να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Στον κόσμο της εικονικής εμπειρίας, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ποια προϊόντα τηλεόρασης θέλουν να μάθουν. Κάθε προϊόν είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα βίντεο μαζί με μια επεξήγηση των χαρακτηριστικών του προϊόντος σε διαδραστικά παιχνίδια, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να αλληλεπιδρούν πιο συναρπαστικά.

Ξεκινώντας από τη δυνατότητα να απολαμβάνετε περιεχόμενο στην οθόνη με ποιότητα ανάλυσης 8K στην τεχνολογία πάνελ τηλεόρασης Neo QLED έως τη δυνατότητα ακρόασης της ποιότητας ήχου που είναι ζωντανή και κινηματογραφική χάρη στη λειτουργία Object Tracking Sound Pro.

Εκτός από την τηλεόραση Neo QLED 8K, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ανακαλύψουν τα πλεονεκτήματα της σειράς προϊόντων Lifestyle TV, συγκεκριμένα το The Frame μέσω της λειτουργίας Art Mode που επιτρέπει στην οθόνη της τηλεόρασης να μετατραπεί σε ένα καλλιτεχνικό πλαίσιο ζωγραφικής, έτσι ώστε η τηλεόραση να μην είναι μόνο συσκευή ψυχαγωγίας αλλά ομορφαίνουν το δωμάτιο.

Όχι μόνο αυτό, στον κόσμο της εικονικής εμπειρίας μπορούμε επίσης να εισαγάγουμε τρεις εικονικές αίθουσες για προϊόντα προβολέα και ηχείων The Freestyle, τα οποία περιλαμβάνουν δωμάτια στούντιο, καφετέριες και τοποθεσίες glamping. Με αυτούς τους διαφορετικούς χώρους, το The Freestyle είναι σε θέση να προσφέρει ψυχαγωγικές εμπειρίες σε διάφορα μέρη και διάφορα σενάρια.

  Samsung-The-Freestyle-2.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία και τα βασικά χαρακτηριστικά του The Freestyle. Ένα από αυτά είναι να ρυθμίσετε το περιεχόμενο έτσι ώστε να είναι κάθετο και εστιασμένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες αυτόματης κλειδαριάς, αυτόματης ευθυγράμμισης και αυτόματης εστίασης.

Εκτός από τη δυνατότητα προβολής αυτού του προϊόντος The Freestyle σε έναν τοίχο, μπορεί επίσης να προβληθεί στην οροφή ενός δωματίου ή σκηνής χρησιμοποιώντας μια βάση που μπορεί να περιστραφεί 180 μοίρες.

Ο Isnova Mutiarachmi ως επικεφαλής πωλήσεων AV, Samsung Electronics Indonesia είπε ότι η Samsung παρέχει μια εικονική εμπειρία προϊόντος μέσω διαδραστικών παιχνιδιών για να διευκολύνει τους καταναλωτές στην Ινδονησία να λαμβάνουν λεπτομερείς εξηγήσεις και επιδείξεις χαρακτηριστικών και να επιλέξουν το προϊόν τηλεόρασης Samsung που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους .

“Ξεκινώντας από την οπτικοακουστική αριστεία στα Neo QLED 8K και Neo QLED 4K, τη δυνατότητα προσαρμογής των πλαισίων και των συλλογών έργων τέχνης στο The Frame, καθώς και τη μοναδικότητα του The Freestyle που υποστηρίζει τους χρήστες του να απολαμβάνουν περιεχόμενο οπουδήποτε και οποτεδήποτε.” αυτός εξήγησε.

Πρόσθεσε ότι «Το Virtual Experience World όχι μόνο παρέχει μια διασκεδαστική εικονική εμπειρία και βοηθά επίσης τους καταναλωτές να επιλέξουν την καταλληλότερη τηλεόραση Samsung για την καθημερινή τους ζωή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *