21 Μαρτίου, 2023

Η Smartfren παρουσιάζει ειδική δέσμη για αγορές Samsung Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4

Gadgetren – Ζωντανεύοντας την παρουσία των Samsung Galaxy Z Fold4 5G και Galaxy Z Flip4 5G στην Ινδονησία, Smartphone αυτή τη στιγμή παρέχει μια ειδική έκδοση Unlimited Nonstop starter pack για την αγορά των δύο κινητών τηλεφώνων.

Αυτή η ειδική έκδοση Unlimited Nonstop starter pack παρέχει περίοδο ισχύος 1 έτους. Για να αποκτήσουν αυτό το πακέτο εκκίνησης, οι αγοραστές πρέπει να αγοράσουν μία από αυτές τις συσκευές στο πλησιέστερο κατάστημα Erafone.

Για να απολαύσουν το αρχικό πακέτο, οι αγοραστές πρέπει να πληρώσουν επιπλέον 200.000 IDR. Για τους αγοραστές που χρησιμοποιούν αυτό το αρχικό πακέτο, θα λάβουν ένα μπόνους με τη μορφή συνολικής ποσόστωσης δεδομένων 60 GB που περιέχει 5 GB το μήνα για 1 χρόνο και απεριόριστη πρόσβαση σε επιλεγμένες εφαρμογές.

Το Galaxy Z Fold4 5G κατά την περίοδο προπαραγγελίας πωλείται από 25 εκατομμύρια ρουπίες, ενώ το Galaxy Z Flip4 5G κυκλοφορεί από 14 εκατομμύρια ρουπίες. Και οι δύο βασίζονται στο chipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 Octa-Core (4nm) που υποστηρίζει δίκτυα 5G.

Η μπαταρία του Galaxy Z Fold4 5G έχει χωρητικότητα 4.400 mAh ενώ το Galaxy Z Flip4 5G χρησιμοποιεί χωρητικότητα μπαταρίας 3.700 mAh. Και οι δύο μπαταρίες διαθέτουν φόρτιση 25W μέσω USB Type C.

Στη συνέχεια, το Galaxy Z Fold4 5G παρουσιάζει δύο οθόνες που αποτελούνται από μια κύρια οθόνη διαστάσεων 7,6 ιντσών με ανάλυση QXGA + και μια οθόνη κάλυψης 6,2 ιντσών με ανάλυση HD +. Ενώ το Galaxy Z Flip4 5G έχει οθόνη 6,7 ιντσών και ανάλυση 2640 x 1080 pixel. Και οι δύο οθόνες κινητών υποστηρίζονται από πίνακα 2X Dynamic AMOLED και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Όσον αφορά τη φωτογραφία, το Galaxy Z Fold4 5G διαθέτει έναν κύριο φακό 50MP, έναν ευρυγώνιο φακό 12MP, έναν τηλεφακό 10MP και έναν κύριο μπροστινό φακό 4MP και έναν φακό κάλυψης 10MP. Επιπλέον, το Galaxy Z Flip4 5G είναι εξοπλισμένο με κύριο φακό 12MP, ευρυγώνιο φακό 12MP και μπροστινό φακό 10MP.

Ο Hermansyah Arifin ως επικεφαλής στρατηγικής προϊόντων και υπηρεσιών Η Smartfren είπε ότι χρησιμοποιώντας αυτό το Unlimited Nonstop starter pack, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το δίκτυο διαδικτύου Smartfren και να το χρησιμοποιήσουν για να ανοίξουν νέες ευκαιρίες.

Με την ίδια ευκαιρία, η Selvia Gofar ως επικεφαλής του μάρκετινγκ προϊόντων MX, Samsung Electronics Indonesia αποκάλυψε ότι σε συνεργασία με την Smartfren ως συνεργάτη που έχει το ίδιο όραμα και πνεύμα με το κόμμα του για το καλό των Ινδονήσιων καταναλωτών.

«Μια αναμφισβήτητη πτυσσόμενη εμπειρία με ένα δίκτυο Διαδικτύου που είναι σε θέση να υποστηρίξει πολλαπλές εργασίες και δημιουργία περιεχομένου πιο εύκολα και χωρίς όρια», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *