23 Μαρτίου, 2023

Η Sony κυκλοφορεί το PlayStation DualSense Edge Controller, πιο ισχυρό και προσωπικό

IPTech – Για να ικανοποιήσει περαιτέρω τους παίκτες στην κονσόλα PlayStation, η Sony παρουσίασε το νεότερο χειριστήριο της που ονομάζεται DualSense Edge. Επί του παρόντος, οι ελεγκτές DualSense Edge μπορούν να αγοραστούν στην παγκόσμια αγορά, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο.

Εκτός από την αγορά στις χώρες που αναφέρονται παραπάνω, ο ελεγκτής DualSense Edge θα πωλείται και σε άλλες περιοχές στο μέλλον, ξεκινώντας από τις 23 Φεβρουαρίου 2023. Στο επίσημο κανάλι πωλήσεων στο διαδίκτυο PlayStation στην Αγγλία, Αυτός ο ελεγκτής κοστίζει 209,99 λίρες ή το ισοδύναμο των 3,8 εκατομμυρίων Rp.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το DualSense Edge βασίζεται σε μια ασύρματη σύνδεση που αποτελεί εξέλιξη του υπάρχοντος ελεγκτή PlayStation.

Αυτό που διαφοροποιεί αυτόν τον ελεγκτή είναι η παρουσία πιο εξελιγμένων χαρακτηριστικών. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν στους χρήστες να διαμορφώνουν τα κουμπιά πιο προσωπικά για να έχουν μια εμπειρία παιχνιδιού σύμφωνα με το προσωπικό τους στυλ.

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον ελεγκτή DualSense Edge dΜε τα στυλ παιχνιδιού τους, όπως εναλλαγή καλυμμάτων και κουμπιών πλάτης, πλήκτρα λειτουργιών L2/R2, κουμπιά διαχείρισης, ρύθμιση ευαισθησίας κουμπιών, σταθεροποίηση νεκρής ζώνης και σκανδάλης κουμπιών, οθόνη διεπαφής στον ελεγκτή για εναλλαγή μεταξύ των προφίλ κουμπιών που έχουν δημιουργηθεί.

Προηγουμένως, με ασύρματα χειριστήρια στη σειρά κονσόλας PlayStation, οι χρήστες μπορούσαν να λάβουν μόνο τις προεπιλεγμένες λειτουργίες που είχαν δοθεί, για παράδειγμα κουμπιά για βολή, έκδοση όπλων, κινήσεις και πολλά άλλα. Τώρα με τον έλεγχο DualSense Edge οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν ανάλογα με το γούστο.

DualSense Edge

Σύμφωνα με τη Sony, το DualSense έχει σχεδιαστεί για ανταγωνιστικούς παίκτες PlayStation που θέλουν εξατομίκευση για να παρέχουν άνεση παιχνιδιού για να κερδίζουν παιχνίδια. Ο Tomomasa Mizuno ως Lead Product Manager, SIE μοιράστηκε την εμπειρία του κατά τη δοκιμή αυτού του ελεγκτή.

Έχει προσαρμόσει το χειριστήριο DualSense Edge με το αγαπημένο του παιχνίδι FPS που ονομάζεται Call of Duty: Modern Warfare II. Οι ίδιες οι ρυθμίσεις επικεντρώνονται σε ακριβείς λήψεις, προσαρμοσμένη φόρτωση και ομαδική επικοινωνία. Έτσι, προσάρμοσε το καπάκι και το επίπεδο ευαισθησίας του, ώστε να μπορεί να στοχεύει πιο ομαλά και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Στη συνέχεια, ρυθμίστε επίσης το επίπεδο ευαισθησίας των κουμπιών L2/R2 σε μεσαίο, ώστε να ανταποκρίνονται περισσότερο στους εχθρούς. Στη συνέχεια, προσαρμόστε το κουμπί πίσω και την αντιστοίχιση για την ενέργεια άλματος ή φόρτωσης, ώστε ο αντίχειρας να μπορεί να παραμείνει στο ραβδί.

Τέλος, έβαλε το κουμπί Fn για να μπορεί να επικοινωνεί εύκολα με την ομάδα. Μέσω του κουμπιού Fn, προσαρμόζει συχνά τον ήχο ώστε να ισορροπεί μεταξύ του παιχνιδιού και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ή της συνομιλίας.

Tomomasa Mizuno selaku Ο επικεφαλής Product Manager, SIE αποκάλυψε ότι όταν σχεδίαζε το χειριστήριο DualSense Edge, το PlayStation συγκέντρωσε πληροφορίες από επαγγελματίες παίκτες και παίκτες esports για να διασφαλίσει ότι αυτό το χειριστήριο ήταν έτοιμο να ανταγωνιστεί.

Αυτό το χειριστήριο διαθέτει μια θύρα USB 2,8M (9,1FT), μια εσοχή σύνδεσης που ασφαλίζει τα καλώδια στο χειριστήριο και μια θήκη μεταφοράς για την αποθήκευση του ελεγκτή και των εξαρτημάτων του. Οι παίκτες μπορούν ακόμη και να φορτίζουν τα χειριστήρια τους μέσω σύνδεσης USB ενώ βρίσκονται στη χειραποσκευή τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *