25 Μαρτίου, 2023

Η Sony κυκλοφορεί το Soundbar HT-A3000 στην Ινδονησία. Η τιμή είναι 13 εκατομμύρια!

Gadgetren – Η Sony Indonesia παρουσίασε επίσημα τη νέα της συσκευή ήχου που ονομάζεται Soundbar HT-A3000. Με τιμή 13.499.000 IDR με το πρόσθετο υπογούφερ SA-SW3, το Soundbar HT-A3000 μπορεί να αγοραστεί τον Ιανουάριο του 2023.

Αυτή η μπάρα ήχου συνοδεύεται επίσης από ασύρματα πίσω ηχεία SA-RS3S τα οποία πωλούνται ξεχωριστά στην τιμή των 4.499.000 IDR. Μέσω αυτού του νέου Soundbar, η Sony προσφέρει πολλές κορυφαίες τεχνολογίες με τη μορφή χωροταξικής χαρτογράφησης ήχου 360, ασύρματο υπογούφερ, συνδεσιμότητα με έξυπνες τηλεοράσεις Sony και άλλες υποστηρικτικές λειτουργίες.

Με την τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping που υπάρχει μέσω των πίσω ηχείων, επιτρέπει στους χρήστες να αισθάνονται ήχο από κάθε γωνιά του δωματίου. Τα ασύρματα πίσω ηχεία SA-RS3S έχουν συνολικά 100W.

Στη συνέχεια, το ασύρματο υπογούφερ στο Soundbar θα βοηθήσει επίσης στην αποσαφήνιση των χαμηλών συχνοτήτων, έτσι ώστε το σύστημα να μπορεί να αναπαράγει ήχο με μεγαλύτερη απόδοση και ισχύ από πριν για να παράγει καθαρά φωνητικά και βαθιά μπάσα.

Το ασύρματο υπογούφερ είναι επίσης εξοπλισμένο με ήχο 200W με αντανακλαστικό μπάσων που έχει μέγεθος προγράμματος οδήγησης 160mm.

Εάν δεν είναι συνδεδεμένο με Subwoofer και πρόσθετο ηχείο, Soundbar HT-A3000 Στην πραγματικότητα είναι ήδη σε θέση να παράγει έναν ήχο που περιποιείται το αυτί αλλά δεν δίνει πραγματικά ένα ηχητικό εφέ που είναι πιο έντονο και βαθύ.

Από προεπιλογή, η νέα γραμμή ήχου έχει 3,1 κανάλια και υποστηρίζει τρία μπροστινά ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός κεντρικού ηχείου και δύο υπογούφερ για μπάσα.

Εκτός από αυτό, έχει επίσης πιστοποίηση Dolby Atmos και DTS: X που συνδυάζεται με την τεχνολογία Vertical Surround Engine και S-Force PRO Front Surround για να μπορεί να παράγει ήχο surround γύρω από τον χρήστη που μπορεί να ακουστεί από διάφορες κατευθύνσεις.

Sony-Soundbar-HT-A3000-3.

Όσον αφορά τη σύνδεση, το Soundbar HT-A3000 μπορεί να συνδεθεί με το μοντέλο τηλεόρασης της Sony, συγκεκριμένα τη BRAVIA XR χάρη στη λειτουργία Acoustic Center Sync που υποστηρίζει 360 Spatial Sound Mapping και 360 Reality Audio για να προσφέρει μια πιο καθηλωτική εμπειρία παρακολούθησης ταινιών και ακρόασης στη μουσική.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαύσουν την τεχνολογία ήχου 360 Reality στις μουσικές υπηρεσίες Amazon Music HD, nugs.net και TIDAL. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν πρόσβαση σε άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες μουσικής όπως το Spotify μέσω Spotify Connect ασύρματα χρησιμοποιώντας Bluetooth, Chromecast ή Apple AirPlay 2.

Η λειτουργία αυτού του Soundbar είναι επίσης αρκετά εύκολη, όπως η αναπαραγωγή μουσικής, η αλλαγή της έντασης ήχου ή πολλές άλλες λειτουργίες που μπορούν να γίνουν με φωνητικές εντολές του Βοηθού Google χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες συσκευές υποστήριξης Chromecast ή Amazon Alexa.

Στη συνέχεια, το Soundbar HT-A3000 παρέχει μια θύρα για σύνδεση με άλλες συσκευές μέσω HDMI eARC/ARC, S-CENTER OUT, USB και TV IN. Υπάρχει επίσης υποστήριξη τηλεχειριστηρίου για την ενεργοποίηση της λειτουργίας 360 Spatial Sound στο κουμπί Sound Field, σύνδεση WiFi, λειτουργία φωνής για παρακολούθηση ειδήσεων και νυχτερινή λειτουργία για παρακολούθηση τηλεόρασης τη νύχτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *