23 Μαρτίου, 2023

Η Telkomsel παρουσιάζει την υπηρεσία PayLater για να αγοράσει πίστωση και όριο δεδομένων

Gadgetren – Σε συνεργασία με την Kredivo, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της Telkomsel κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη λειτουργία πληρωμής που ονομάζεται Telkomsel PayLater.

Η μέθοδος πληρωμής PayLater μπορεί ήδη να χρησιμοποιηθεί από πελάτες της Telkomsel για να αγοράσουν όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Telkomsel μέσω της εφαρμογής MyTelkomsel, η οποία μπορεί να ληφθεί δωρεάν τόσο μέσω του Google Play Store όσο και του Apple App Store.

Στην πραγματικότητα, η ίδια η Telkomsel έχει παράσχει ένα πιστωτικό προϊόν έκτακτης ανάγκης ύψους 10.000 IDR, το οποίο μπορεί να καταβληθεί αργότερα όταν συμπληρώσετε την πίστωσή σας και θα αφαιρεθεί αυτόματα. Τώρα με το PayLater, οι πελάτες της Telkomsel μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές αργότερα για έως και 30 μήνες για να αγοράσουν μια ποικιλία διαθέσιμων προϊόντων και υπηρεσιών Telkomsel.

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο πληρωμής PayLater στην εφαρμογή MyTelkomsel, είναι απαραίτητο να εγγραφείτε πρώτα στο Telkomsel PayLater μέσω της εφαρμογής MyTelkomsel.

Στην εφαρμογή MyTelkomsel στην Αρχική σελίδα, μπορείτε να πατήσετε αμέσως το μικρό κουμπί banner με τις λέξεις Register Telkomsel PayLater σε συνεργασία με την Kredivo. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθείτε να εγγραφείτε στο Telkomsel PayLater.

Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Kredivo, θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Kredivo στο κινητό σας τηλέφωνο, ώστε να μπορούν να συνδεθούν στην εφαρμογή MyTelkomsel.

Αφού συνδεθεί ο λογαριασμός Kredivo, μπορείτε να συμπληρώσετε προσωπικά στοιχεία, να εργαστείτε, να ανεβάσετε φωτογραφίες και selfies KTP και να ελέγξετε τη συμφωνία στη Συμφωνία χρήσης Telkomsel Paylater, την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Ηλεκτρονικής Υπογραφής.

Telkomsel-Paylater-2

Μετά από αυτό, εάν η εγγραφή είναι επιτυχής, θα σταλεί ειδοποίηση μέσω της εφαρμογής MyTelkomsel, SMS ή email για την ενεργοποίηση του λογαριασμού Telkomsel PayLater. Στη συνέχεια, πατήστε στην ειδοποίηση για να ενεργοποιήσετε το PayLater και εισαγάγετε τον κωδικό OTP που λάβατε. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να επαληθεύσετε και να εισαγάγετε το PIN σας.

Επιπλέον, για κάθε αγορά προϊόντων και υπηρεσιών Telkomsel στην εφαρμογή MyTelkomsel, μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας PayLater με την ίδια μέθοδο αγοράς. Η διαφορά είναι ότι χρειάζεται μόνο να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής με το Telkomsel PayLater.

Εν τω μεταξύ, οι πληρωμές λογαριασμών Telkomsel PayLater μπορούν να πληρωθούν μέσω της εφαρμογής Kredivo με διάφορα κανάλια πληρωμής όπως ψηφιακά πορτοφόλια, τραπεζικές μεταφορές με ΑΤΜ, mobile banking, μέσω των Alfamart, Indomaret και Tokopedia. Αυτή η δυνατότητα Telkomsel PayLater έχει τέλος εξυπηρέτησης 1.500 IDR και χρέωση διαχειριστή 1% της συνολικής τιμής προϊόντος και χρέωσης υπηρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *