25 Μαρτίου, 2023

Η Tiket.com Segara παρουσιάζει διαδικτυακή προσφορά για την εβδομάδα εισιτηρίων για εγχώριους και διεθνείς

Το Gadgetren – Το Tiket.com από τις 27 Οκτωβρίου 2022 θα ανοίξει την ετήσια προσφορά του που είναι Εβδομάδα διαδικτυακών εισιτηρίων (OTW). Αυτή η προσφορά OTW προσφέρει διάφορες εγχώριες και διεθνείς εκπτώσεις σε όλες τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Εκτός από την ανακοίνωση του promo του OTW, η Tiket.com παρουσίασε επίσης τη νέα της μάρκα ambassador, αυτή τη φορά που εκπροσωπείται από την Ινδονήσια τραγουδίστρια Raisa. Μέσω της προσφοράς OTW, οι χρήστες είναι ελεύθεροι να απολαμβάνουν διάφορες προσφορές που έχει παράσχει η Tiket.com χωρίς χρονικό περιορισμό.

Ορισμένες ώρες από τις 17:00 έως τις 21:00 WIB, η Tiket.com θα ετοιμάζει εκπτώσεις έως και 50 τοις εκατό συν 20 τοις εκατό για ορισμένα προϊόντα. Αυτή η ίδια η προσφορά του OTW διαρκεί έως τις 4 Νοεμβρίου 2022.

Όσον αφορά το promo του OTW, προσφέρει διεθνή αεροπορικά εισιτήρια σε προορισμούς που έχουν ανοίξει, όπως Τζακάρτα – Τόκιο PP για 3,9 εκατομμύρια Rp., Τζακάρτα – Μπανγκόκ PP 2,5 εκατομμύρια Rp., Τζακάρτα – Παρίσι PP Rp. 6,5 εκατομμύρια, Τζακάρτα – Σιγκαπούρη PP Rp. 1,8 εκατομμύρια, Τζακάρτα – Sydney PP Rp 5,1 εκατομμύρια, και Jakarta – Νότια Κορέα PP Rp 3,9 εκατομμύρια.

Επιπλέον, υπάρχουν και προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια business class όπως Τζακάρτα – Τόκιο PP 7 εκατ. Rp., Τζακάρτα – Λονδίνο PP 10 εκατ. Rp. και Τζακάρτα – Νέα Υόρκη PP 21 εκατ. Rp. Εν τω μεταξύ, οι εγχώριες προσφορές ξενοδοχείων προσφέρουν εκπτώσεις έως και 55 + 15 τοις εκατό και τα διεθνή ξενοδοχεία προσφέρουν εκπτώσεις έως και 45 + 15 τοις εκατό.

Για εγχώρια προϊόντα To Do, είναι διαθέσιμη έκπτωση 60 + 15 τοις εκατό και διεθνείς εκπτώσεις To Do είναι διαθέσιμες έως και 35 + 15 τοις εκατό. Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν την ευκαιρία να λάβουν άλλες πρόσθετες προσφορές μέσω των Live Tickets που παρουσιάζονται σε συγκεκριμένες ώρες και να ελέγξουν τον κωδικό προσφοράς στην εφαρμογή Tiket.com.

Ο Gaery Undarsa ως συνιδρυτής και Chief Marketing Officer, Tiket.com είπε ότι η προσφορά του OTW βοηθά τους ανθρώπους να προγραμματίσουν διακοπές με τα καλύτερα δρομολόγια και τις καλύτερες προσφορές και το κόμμα του έχει επίσης συνεργαστεί με συνεργάτες, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να προετοιμαστούν για τα ταξίδια τους στο τέλος του έτους ή του έτους.καλύτερο μέτωπο.

«Παρά την πανδημία και τώρα ο κόσμος έχει μεγάλο ενθουσιασμό για διακοπές ή για να πάει στο εξωτερικό αφού έχουν ανοίξει αρκετές χώρες. Για εγχώριους προορισμούς, υπάρχουν ακόμα πολλοί λάτρεις, όπως στο Μπαλί, το Laboan Bajo και τη Yogyakarta», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *