21 Μαρτίου, 2023

Η TP-Link κυκλοφορεί δύο νέες έξυπνες κάμερες παρακολούθησης στην Ινδονησία

Η IPTech – TP-Link, η οποία είναι γνωστή για τις συσκευές δικτύου και τα αξεσουάρ Διαδικτύου της, αναφέρεται ότι κυκλοφόρησε δύο από τα νεότερα προϊόντα καμερών CCTV στην Ινδονησία, τα οποία περιλαμβάνουν το VIGI C540-W και το TAPO C410S2.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητά της, η κάμερα CCTV VIGI C540-W πωλήθηκε στην Ινδονησία σε μειωμένη τιμή 1.505.000 IDR από την κανονική τιμή των 3,3 εκατομμυρίων IDR μέσω του καναλιού διαδικτυακών πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι συνεργάτης της TP-Link στην Shopee. Εν τω μεταξύ, το TAPO C410S2 θα είναι διαθέσιμο για αγορά στην Ινδονησία στα τέλη του 2022.

Οι δύο νέες κάμερες CCTV TP-Link μπορούν να συνδεθούν μέσω WiFi στις αντίστοιχες εφαρμογές τους, δηλαδή VIGI και TAPO για συσκευές Android και iOS. Η ίδια η εφαρμογή TAPO υποστηρίζεται ότι μπορεί να χειριστεί 100 κάμερες ανά εφαρμογή ή κινητό τηλέφωνο.

Με την υποστήριξη εφαρμογών, αυτές οι δύο κάμερες CCTV μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απομακρυσμένη παρακολούθηση της ασφάλειας χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο. Για τις κάμερες CCTV VIGI C540-W που χρησιμοποιούν μια εφαρμογή μπορούν να παρακολουθούν αυτόματα μέσω της δυνατότητας κλίσης πανοραμικής λήψης.

Η TP-Link είπε ότι και τα δύο σχεδιάστηκαν για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ασφαλείας των επιχειρηματικών περιοχών. Ωστόσο, το TAPO C410S2 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προστασία κατοικημένων περιοχών που απαιτούν πολλές κάμερες CCTV σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Στον τομέα της κάμερας, το TAPO C410S2 υποστηρίζει μεγάλες αναλύσεις έως και 2K QHD με 1,7 φορές περισσότερα pixel σε σύγκριση με ανάλυση μόνο Full HD. Με αυτόν τον τρόπο τα βίντεο και οι φωτογραφίες που προκύπτουν μπορούν να φαίνονται πιο καθαρά και καθαρά.

Ενώ η κάμερα CCTV VIGI C540-W χρησιμοποιεί ανάλυση 4MP HD για την παραγωγή φωτογραφιών και βίντεο με αρκετά καλές εικόνες. Τα αποτελέσματα του βίντεο υποστηρίζονται επίσης από τη μορφή H.265+ ώστε να είναι ορατά πιο καθαρά με μικρότερο εύρος ζώνης.

TP-Link-VIGI-C540-W

Η κάμερα CCTV VIGI C540-W είναι επίσης εξοπλισμένη με έξυπνες λειτουργίες βελτίωσης βίντεο, ώστε η ποιότητα του βίντεο να είναι καλύτερη και να μειώνεται ο θόρυβος. Αυτές οι δύο κάμερες CCTV είναι εξοπλισμένες με λειτουργίες έξυπνης παρακολούθησης που βασίζονται σε αλγόριθμους Τεχνητής Νοημοσύνης (Al) που μπορούν να ανιχνεύσουν ανθρώπινες κινήσεις, κινήσεις αντικειμένων, περιοχές και πολλά άλλα.

Όσον αφορά την αντοχή του, είναι επίσης ανθεκτικό σε πιτσιλιές νερού και σκόνης χάρη στην πιστοποίηση IP66 για το VIGI C540-W και το IP65 για το TAPO C420S2. Η κάμερα CCTV TAPO έχει και άλλα πλεονεκτήματα χάρη στη δυνατότητα αμφίδρομου ήχου που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ δύο ατόμων μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου και του ηχείου.

TP-Link-TAPO-C410S2-hand-on

Εκτός από αυτό, η κάμερα TAPO CCTV παρέχει επίσης υποδοχή microSD έως 256 GB για την αποθήκευση βίντεο που έχουν εγγραφεί μέσω της συσκευής. Από την άλλη πλευρά, οι πόροι των δύο χρησιμοποιούν διαφορετικά συστήματα. Η κάμερα CCTV TAPO C420S2 τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε γωνιά της περιοχής, ενώ η VIGI C540-W πρέπει να βρίσκεται κοντά σε πηγή ρεύματος.

Η μπαταρία της κάμερας CCTV TAPO υποστηρίζεται επίσης ότι διαρκεί 180 ημέρες ή 6 μήνες σε πλήρη κατάσταση και μπορεί να επαναφορτιστεί εύκολα μέσω μιας ειδικής θήκης φόρτισης. Εν τω μεταξύ, η κάμερα CCTV VIGI C540-W εξακολουθεί να χρησιμοποιεί φόρτιση με καλώδιο DC 12V.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *