27 Μαρτίου, 2023

Η Tri παρουσιάζει αρχικές κάρτες και χαρούμενα ξαναγεμίσματα με μπόνους ποσόστωσης Tiktok έως και 30 ημερών

Η Gadgetren – Tri Indonesia, η οποία είναι τώρα εταιρεία Indosat Ooredoo Hutchison, αναφέρεται ότι έχει εκδώσει μια νέα αρχική και συμπληρωματική κάρτα που ονομάζεται Perdana Happy, προσφέροντας ένα μπόνους ποσόστωσης TikTok.

Οι χρήστες μπορούν να λάβουν μια κάρτα Happy Prime online μέσω του ιστότοπου Ινδονησιακό Τρι ή μέσω του 3Store στον πλησιέστερο συνεργάτη πωλήσεων και λιανικής Indosat Ooredoo Hutchison. Οι χρήστες που αγοράζουν μια κάρτα Happy Prime μπορούν να επιλέξουν τον επιθυμητό αριθμό Tri ή να δημιουργήσουν τον δικό τους αριθμό.

Επιπλέον, αυτή η κάρτα Perdana Happy και ανανέωσης προορίζεται για πελάτες Prepaid από την Tri Indonesia. Μέσω της κάρτας Happy Prime, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ποσοστώσεις που ισχύουν για 24 ώρες και επιπλέον μηνιαίες ποσοστώσεις.

Η κάρτα Prime Happy περιλαμβάνει κανονικό όριο με ονομαστικές επιλογές 4 GB, 6 GB, 12 GB, 22 GB και 52 GB. Όλοι έχουν ενεργή περίοδο 30 ημερών με ένα μπόνους ποσόστωσης TikTok που ισχύει επίσης για 30 ημέρες με ένα επιπλέον μήνα όριο με διαφορετικές ποσοστώσεις.

Με ενεργή περίοδο 30 ημερών, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν προϊόντα Happy Prime κάρτα ξεκινώντας από το φθηνότερο στα 15.000 IDR με κανονική ποσόστωση 4 GB και μπόνους όριο TikTok 7 GB. Εν τω μεταξύ, η μεγαλύτερη κάρτα Happy Prime υποστηρίζει κανονικό όριο 52 GB με όριο TikTok 30 GB.

Εκτός από την κάρτα Happy Perdana, οι χρήστες της κάρτας Happy Perdana μπορούν επίσης να ανανεώσουν τα πακέτα Happy με τιμές που ξεκινούν από 4.000 Rp. για να μπορούν να σερφάρουν όλη την ημέρα. Υπάρχει επίσης μια μηνιαία αναπλήρωση του πακέτου Happy για 30.000 Rp. με μπόνους ποσόστωσης 5 GB TikTok που ισχύει για 5 ημέρες (1 GB/ημέρα).

Η Indosat Ooredoo Hutchison ισχυρίζεται ότι όταν εξαντληθεί το όριο, η πίστωση του χρήστη της κάρτας Prime Happy δεν θα αφαιρεθεί. Ο Ritesh Kumar Singh ως Chief Commercial Officer της Indosat Ooredoo Hutchison είπε ότι η μύηση του Tri μέσω του κινήματος #IniTimenyaKita είναι μια εκδήλωση του κόμματός του στην ενδυνάμωση της νέας γενιάς να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της στον ψηφιακό κόσμο.

«Το Gen Z με διάφορα ταλέντα πρέπει να υποστηρίξουμε και να διευκολύνουμε, για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τον ψηφιακό κόσμο με θετικό και δημιουργικό τρόπο, να παράγουμε ψηφιακά έργα σύμφωνα με την ταυτότητα και το πάθος τους, και τώρα είναι η ώρα», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *