27 Μαρτίου, 2023

Η Xiaomi θα παρουσιάσει τέσσερα νέα προϊόντα στην Ινδονησία, ποια είναι αυτά;

Gadgetren – Σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο για το 2023, η Xiaomi Indonesia φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα τέσσερα από τα νεότερα προϊόντα της, τα οποία περιλαμβάνουν τα Redmi Buds Essentials, Redmi Smart Band 2, Xiaomi Smart Camera C200 και Xiaomi 22,5W Power Bank 10.000mAh. Αυτά τα τέσσερα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν στις 25 Ιανουαρίου 2023.

Όσον αφορά την τιμή καθενός από τα παραπάνω νέα προϊόντα, η Xiaomi δεν έχει ακόμη παράσχει διαρροή, επομένως πρέπει ακόμα να περιμένουμε την ημέρα κυκλοφορίας αργότερα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές διαρροές για τα ανώτερα χαρακτηριστικά των τεσσάρων νέων προϊόντων που μπορούμε ήδη να γνωρίζουμε.

Όσο για το Redmi Buds Essentials, αυτή είναι μια συσκευή ήχου True Wireless (TWS) που θα φέρει ένα ηχείο 7,2 mm. Αυτή η συσκευή ήχου είναι επίσης εξοπλισμένη με λειτουργία μείωσης θορύβου για μια πιο ξεκάθαρη εμπειρία τηλεφωνικών κλήσεων, ώστε οι συνομιλίες να εκτελούνται ομαλά.

Επιπλέον, το Redmi Smart Band 2 είναι ένα έξυπνο ρολόι που θα διαθέτει λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό σώματος. Αυτό το έξυπνο ρολόι είναι εξοπλισμένο με σημαντικά χαρακτηριστικά υγείας, όπως παρακολούθηση ποιότητας ύπνου, μετρητή οξυγόνου αίματος (SPO2) και παρακολούθηση καρδιακών παλμών όλη την ημέρα.

Xiaomi-launch-4-latest-AIoT-products-in-25-January-2023

Επιπλέον, η Xiaomi Smart Camera C200 θα χρησιμοποιεί κάμερα ανάλυσης Full HD εξοπλισμένη με AI Human Detection ή τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να ανιχνεύσει ανθρώπινη παρουσία όταν βρίσκονται γύρω της.

Εάν η κάμερα καταγράφει ανθρώπινη κίνηση, αυτό το CCTV θα παρέχει ειδοποιήσεις απευθείας στον χρήστη είτε στο σπίτι είτε έξω από το σπίτι μέσω κινητού τηλεφώνου.

Εν τω μεταξύ, το power bank Xiaomi 22,5W θα έχει χωρητικότητα μπαταρίας 10.000 mAh για να συνοδεύει τους χρήστες σε δραστηριότητες με κινητά τηλέφωνα χωρίς να ανησυχούν μήπως τελειώσει η μπαταρία ή αναζητούν πόρους για φόρτιση. Αυτό το power bank θα υποστηρίζεται επίσης από τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης που είναι σε θέση να παρέχει γρήγορο και αποτελεσματικό χρόνο φόρτισης στους χρήστες του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *