27 Μαρτίου, 2023

Η Xiaomi παρουσιάζει μια λειτουργία επισκευής κατάστασης παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο

Η Gadgetren – Η Xiaomi Indonesia αναφέρεται ότι έχει παράσχει την πιο πρόσφατη λειτουργία για τους πελάτες της με τη μορφή της λειτουργίας Track Repair Status, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να βλέπουν τις εξελίξεις των υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Xiaomi Indonesia.

Αυτή η δυνατότητα δημιουργήθηκε με βάση την εσωτερική έρευνα της Xiaomi, στην οποία το 73% των καταναλωτών δήλωσε ότι η εμπειρία του πελάτη ήταν ένας από τους κύριους παράγοντες στην απόφασή τους για αγορά. Επομένως, με αυτό το χαρακτηριστικό, η Xiaomi προσπαθεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα που πουλά.

Αυτή είναι επίσης μια από τις στρατηγικές της Xiaomi για το 2023, εκτός από τη συνέχιση της έκδοσης νέων καινοτομιών και προϊόντων. Η δυνατότητα Track Repair Status είναι πλέον προσβάσιμη από πελάτες της Xiaomi των οποίων οι συσκευές επισκευάζονται.

Με επίσκεψη στον ιστότοπο mi.co.id, οι πελάτες της Xiaomi μπορούν εύκολα να ελέγξουν την κατάσταση των συσκευών τους που επισκευάζονται. Η λειτουργία Track Repair Status βρίσκεται στο μενού Υποστήριξη ή υποστήριξη στο επάνω μέρος της οθόνης κοντά στο κουμπί αναζήτησης.

Μπορείτε να βρείτε τη λειτουργία Track Repair Status στο μενού λίστας του Κέντρου σέρβις Xiaomi. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της λειτουργίας Track Repair Status, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω λεπτομερή βήματα.

Τρόπος χρήσης της δυνατότητας κατάστασης επιδιόρθωσης κομματιού

  • Είσοδος στον ιστότοπο mi.co.id στον υπολογιστή ή το κινητό σας.
  • Πατήστε το κουμπί μενού Υποστήριξη πάνω δεξιά στην οθόνη.
  • Πατήστε το κουμπί μενού Κατάσταση επισκευής κομματιού.
  • Σημειώστε τον αριθμό IMEI για τηλέφωνα xiaomi. Όσο για TV και Scooter μπείτε Σειριακός αριθμός και
    για άλλα προϊόντα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Xiaomi για βοήθεια.Trace-Status-Repair-Xiaomi-1-1
  • Μετά από αυτό, θα εμφανιστούν πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη κατάσταση επισκευής.

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, οι πελάτες της Xiaomi μπορούν να καλέσουν τον αριθμό 0800 140 1558. Εκτός από την κλήση αυτού του αριθμού, οι πελάτες της Xiaomi μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την υπηρεσία Xiaomi Service from Home Service που θα παραλάβει και θα επιστρέψει τη συσκευή για σέρβις αν είναι ακόμα στην εγγύηση.

Ως πρόσθετες πληροφορίες, μέχρι το τέλος του 2022 η Xiaomi Indonesia διαθέτει περισσότερα από 150 κέντρα εξυπηρέτησης και 400 σημεία εξυπηρέτησης δικτύου μετά την πώληση σε ολόκληρη την Ινδονησία.

Στο κέντρο σέρβις της Xiaomi, παρέχουν επίσης ελκυστικά προγράμματα, όπως βραβεία ή δώρα για πελάτες που κάνουν υπηρεσία walk-in, μονάδες δανείου για χρήστες υπηρεσιών VIP προτεραιότητας, εγγύηση έως 24 μήνες και δωρεάν επισκευή LCD 1x για τους κορυφαίους τύπους κινητών τηλεφώνων της Xiaomi.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *