25 Μαρτίου, 2023

Η ZTE κυκλοφορεί τρία κινητά τηλέφωνα εισόδου στην Ινδονησία, ποια είναι αυτά;

Gadgetren – Αφού ανακοίνωσε μια επιχειρηματική συνεργασία τον Ιούλιο του 2022 με την Erajaya Digital, η ZTE Indonesia κυκλοφόρησε επιτέλους επίσημα τρία βασικά κινητά τηλέφωνα που μπορούν πλέον να αγοραστούν στην Ινδονησία.

Τα νέα τηλέφωνα της ZTE περιλαμβάνουν τα ZTE Blade V40 Vita, ZTE Blade A72 και ZTE Blade A52. Παράλληλα με αυτό το λανσάρισμα, η ZTE συνεργάζεται επίσης με την Erajaya Digital για την εμπορία των τριών νέων κινητών τηλεφώνων.

Τα τρία κινητά τηλέφωνα μπορούν να τα αποκτήσουν οι χρήστες ηλεκτρονικά στη διεύθυνση eraspace.com, ηλεκτρονικό εμπόριο Tokopedia και Shopee, καθώς και στα πλησιέστερα καταστήματα Erafone σε όλη την Ινδονησία.

Σε ό,τι αφορά την τιμή, το ZTE Blade V40 Vita κοστίζει 2.299.000 Rp., ενώ το ZTE Blade A72 1.899.000 Rp. και το ZTE Blade A52 1.749.000 Rp. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, αυτά τα τρία τηλέφωνα τροφοδοτούνται από το chipset Unisoc. Τόσο το ZTE Blade V40 Vita όσο και το Blade A72 χρησιμοποιούν το chipset Unisoc T606 Octa-Core (12nm).

Ενώ το ZTE Blade A52 βασίζεται στο chipset Unisoc SC9863A Octa-Core (28nm). Το chipset ZTE Blade V40 Vita συνδυάζεται με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Στη συνέχεια, το chipset ZTE Blade A72 συνοδεύεται από 3GB RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, το chipset ZTE Blade A52 είναι εξοπλισμένο με 2GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Τα ZTE Blade V40 Vita και Blade A72 έχουν επέκταση μνήμης RAM 2 GB ώστε να μπορεί να αυξηθεί η συνολική μνήμη RAM κάθε συσκευής για να ανοίξουν περισσότερες εφαρμογές. Αυτά τα τρία τηλέφωνα παρέχουν επίσης υποδοχή microSD έως 1 TB.

Οι μπαταρίες ZTE Blade V40 Vita και Blade A72 χρησιμοποιούν την ίδια χωρητικότητα 5.130 mAh που είναι εξοπλισμένη με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 22,5 W. Ενώ το ZTE Blade A52 έχει χωρητικότητα μπαταρίας 5.000 mAh.

ZTE Blade V40 Vita

ZTE Blade V40 Vita

Επιπλέον, οι οθόνες ZTE Blade V40 Vita και Blade A72 έχουν το ίδιο μέγεθος 6.745 ιντσών. Στη συνέχεια, η οθόνη ZTE Blade A52 έχει μέγεθος 6,52 ίντσες. Αυτά τα τρία τηλέφωνα διαθέτουν πάνελ IPS LCD και υποστηρίζουν ανάλυση HD + και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz.

Στη συνέχεια, στον τομέα της φωτογραφίας, το ZTE Blade V40 Vita φέρνει τη μεγαλύτερη ανάλυση μεταξύ των δύο αδερφών. Το ZTE Blade V40 Vita χρησιμοποιεί μια διαμόρφωση τριπλής πίσω κάμερας με τη μορφή ενός κύριου φακού 48MP, ενός φακού macro 2MP και ενός φακού βάθους 2MP και ενός μπροστινού φακού 8MP.

Τα ZTE Blade A72 και Blade A52 γοητεύουν επίσης με τρεις πίσω κάμερες με τη μορφή ενός κύριου φακού 13MP, ενός φακού macro 2MP και ενός φακού βάθους 2MP και ενός μπροστινού φακού 5MP. Επιπλέον, και τα τρία έχουν παράσχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά βρίσκονται διαφορετικά.

ZTE-Blade-A72-μοντέλο

ZTE Blade A72

Οι αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων ZTE Blade V40 Vita και Blade A72 βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του σώματος της συσκευής καθώς και το κουμπί λειτουργίας. Ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ZTE Blade A52 βρίσκεται κάτω από τη μονάδα της πίσω κάμερας.

Η Mei Zhonghua ως Senior Vice President, Asia & CIS, ZTE Corporation είπε ότι προηγουμένως η ZTE ήταν παρούσα στην Ινδονησία από το 1998 με πολλά προϊόντα όπως υποστήριξη για δίκτυα 4G, ραδιόφωνο κινητής τηλεφωνίας 5G, σε ευρυζωνικότητα μαζί με το IndiHome από την Telkom Indonesia.

«Η ZTE έχει επίσης παραδώσει τηλέφωνα σε άλλες χώρες όπως το Μεξικό, την Ιαπωνία, την Κορέα και την Ευρώπη με υψηλές πωλήσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε ξανά την επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας στην Ινδονησία. Μπορούμε επίσης να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Erajaya για να ανοίξουμε ευκαιρίες στην αγορά της Ινδονησίας», είπε.

ZTE-Blade-A52-hitam

ZTE Blade A52

Την ίδια ευκαιρία, ο Joy Wahyudi ως Διευθύνων Σύμβουλος της Erajaya Digital είπε ότι η στρατηγική του για την εισαγωγή προϊόντων ZTE ήταν να αρχίσει να πουλά προϊόντα χαμηλού επιπέδου. Για προϊόντα κινητής τηλεφωνίας υψηλής τεχνολογίας, όπως τα τηλέφωνα παιχνιδιών της ZTE, δηλαδή τη σειρά Nubia Red Magic 7, εξακολουθούν να περιμένουν τον χρόνο και την ετοιμότητα της ZTE Indonesia.

«Μπορούμε να εισαγάγουμε προϊόντα σε αυτό, παρόλο που γνωρίζουμε ότι στην πραγματικότητα πουλάμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ZTE εκτός, είμαστε επίσης στη Μαλαισία. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει αρκετή αγορά για το προϊόν. Αλλά το επιστρέφω και στους φίλους μου ZTE, για κινητά τηλέφωνα όπως το 5G υπάρχουν κανόνες για να μπορούν να μπουν στην Ινδονησία, όπως το TKDN και ούτω καθεξής», κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *