21 Μαρτίου, 2023

Θέλει να επαναφέρει την ψηφιακή έκδοση του Drama Radio, η Audio Noice Service κυκλοφορεί νέο περιεχόμενο για σειριακές ιστορίες

Gadgetren – Αν στη δεκαετία του 1990 οι ραδιοφωνικές παραστάσεις ήταν πολύ δημοφιλείς σε πολλούς ανθρώπους στην Ινδονησία, τώρα ο Noice θέλει να προσπαθήσει να το επαναφέρει παρουσιάζοντας ένα παρόμοιο περιεχόμενο που ονομάζεται Audioseries.

Ακριβώς όπως εκπομπές σαπουνόπερας ή σειριακές ταινίες σε ροή βίντεο που μπορούμε να παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση ή τα κινητά τηλέφωνα, το Audioseries παρουσιάζει επίσης ιστορίες με πολλά επεισόδια σε μορφή ήχου ή ήχου.

Έτσι μπορούμε να ακούσουμε την ιστορία μόνο μέσω φωνής. Μέσω της τοπικής υπηρεσίας περιεχομένου ήχου της Noice, το Audioseries συμπληρώνει το άλλο υπάρχον περιεχόμενο της Noice, συμπεριλαμβανομένων των Podcast, των Audiobooks και του Radio. Όπως γνωρίζουμε, τα Podcast παρέχουν περιεχόμενο εμφανίζοντας γνωστές φιγούρες με συγκεκριμένα θέματα για κάθε προγραμματισμένη μετάδοση.

Ενώ το Audiobooks, το περιεχόμενο στο Noice θα παρουσιάζει βιβλία από εκδότες σε μορφή ήχου, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να μάθουν τα περιεχόμενα του βιβλίου σε λιγότερο από μισή ώρα χωρίς να χρειάζεται να το διαβάσουν.

Το ίδιο το νέο περιεχόμενο Audioseries είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή Noice από τον Απρίλιο του 2022 και αυτή είναι η πρώτη φορά που η Noice κάνει μια μεγάλη προώθηση. Από την κυκλοφορία του στην εφαρμογή, το περιεχόμενο Audioseries σύμφωνα με τη Niken Sasmaya ως Chief Business Officer (CBO) της Noice γνώρισε ταχεία ανάπτυξη.

Noice-Content-Release-Audioseries-1

Από τον Οκτώβριο του 2022, το Audioseries είναι ήδη το δεύτερο περιεχόμενο που ακούγεται περισσότερο στο Noice μετά τα Podcast. Όσον αφορά τον συνολικό αριθμό ακροατών ανά λεπτό, το Audioseries έχει επίσης πετύχει συνολικά 12 εκατομμύρια λεπτά για όλα τα είδη.

Τώρα το Audioseries έχει ήδη 50 τίτλους καταλόγων με διάφορα είδη όπως τρόμου, δράματος, κωμωδίας, φαντασίας, θρίλερ, ρομαντικού ενήλικου και ντοκιμαντέρ. Το Horror καταλαμβάνει τη θέση που προτιμάται περισσότερο από πολλούς ακροατές Audioseries. Στο μέλλον, το Audioseries θα προσθέσει και άλλα είδη ιστορίας, όπως επιστημονική φαντασία και έγκλημα.

«Η δύναμη του ίδιου του Audioseries είναι στο μυαλό, οπότε το να το κοιτάς είναι λίγο διαφορετικό. Λέμε ότι αυτή η δραστηριότητα είναι διαφορετική επειδή η εμπειρία είναι διαφορετική όταν κλείνεις τα μάτια ακούγοντας Audioseries. Αυτό που φαντάζομαι μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που φαντάζονται οι άλλοι. Αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό και το Audioseries έχει τη δική του μοναδικότητα που στο μέλλον θα υπάρχουν πολλά άλλα που μπορούν να αναπτυχθούν», είπε στην ομάδα του Gadgetren.

Ως πρόσθετες πληροφορίες, το περιεχόμενο που διατίθεται στο Audioseries at Noice είναι μια προσαρμογή του έργου τοπικών συγγραφέων με θέματα ιστορίας που είναι πολύ σχετικά με τον Ινδονησιακό λαό. Το Noice δεν συνεργάζεται μόνο με τοπικούς συγγραφείς και τις κοινότητές τους, αλλά και διάφορες πλατφόρμες αφήγησης και ενδυνάμωση τοπικών δημιουργών όπως οι KaryaKarsa, Novelme, Salihara και πολλοί άλλοι.

Noice-Content-Release-Audioseries-3

Κάθε συγγραφέας του οποίου η ιστορία βρίσκεται στο Noice παίρνει μια δίκαιη προμήθεια. Όχι μόνο αυτό, τα καλά νέα είναι ότι η Noice θα αναπτύξει επίσης μια δυνατότητα δημιουργίας εσόδων περιεχομένου για ανεξάρτητους συγγραφείς, ώστε να μπορούν να εργαστούν και να κερδίσουν επιπλέον εισόδημα.

Η υπηρεσία περιεχομένου ήχου Noice μπορεί να ληφθεί δωρεάν μέσω Google App Store και το Apple App Store. Εκτός από τη χρήση της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να ακούσουν διάφορα ηχητικά περιεχόμενα στο YouTube Θόρυβος μέσω του ιστού αν και η ίδια η εμπειρία δεν θα είναι τόσο συναρπαστική όσο αυτή που αποκτάται μέσω της εφαρμογής, επειδή οι χρήστες μπορούν να δώσουν likes, σχόλια, να ακούσουν ζωντανές λειτουργίες και πολλά άλλα.

Η ακρόαση διαφορετικού περιεχομένου σε αυτό είναι επίσης δωρεάν, όπου οι χρήστες χρειάζεται μόνο να εγγραφούν μέσω Facebook, email ή με αριθμό SIM μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *