1 Απριλίου, 2023

Θέλετε να παραγγείλετε GoFood, GoRide και GoCar Μπορείτε να λάβετε δώρα BTS Merchandise;

Gadgetren – Αφού εγκαινίασε μια συνεργασία με το Νοτιοκορεάτικο boyband BTS, η Gojek παρέχει τώρα ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα κληρώσεων για τους χρήστες του, με τίτλο There Must Be a BTS/Gojek Surprise.

Μέσω αυτού του προγράμματος κληρώσεων, οι χρήστες του Gojek μπορούν να έχουν την ευκαιρία να λάβουν ελκυστικά βραβεία με τη μορφή μοναδικών καρτ ποστάλ με όλα τα μέλη του BTS με ειδικά σχέδια. Αυτό το κάνετε ακολουθώντας μια αποστολή παραγγέλνοντας φαγητό στις υπηρεσίες GoFood ή στις υπηρεσίες μεταφοράς GoRide και GoCar.

Η πρώτη αποστολή GoFood βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2022. Ωστόσο, εάν χάσετε την πρώτη αποστολή GoFood Batch, οι χρήστες μπορούν να λάβουν μέρος στη δεύτερη αποστολή GoFood Batch από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2022.

Εκτός από το GoFood, οι χρήστες μπορούν επίσης να λάβουν μέρος στην αποστολή για να παραγγείλουν GoRide και GoCar που θα διαρκέσει έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2022. Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, οι χρήστες θα λάβουν επίσης έναν μοναδικό κωδικό, ο οποίος στη συνέχεια κληρώνεται στο τέλος κάθε περιόδου αποστολής.

Οι αποστολές GoRide και GoCar μπορούν να ολοκληρωθούν υποβάλλοντας τρεις παραγγελίες GoRide και τρεις παραγγελίες GoCar κατά τη διάρκεια της περιόδου της αποστολής. Εν τω μεταξύ, η αποστολή GoFood μπορεί να ολοκληρωθεί παραγγέλνοντας το αγαπημένο φαγητό του χρήστη μέσω του GoFood τρεις φορές σε κάθε περίοδο αποστολής.

Μαζί με το δώρο έκπληξη με αυτή τη μοναδική κάρτα BTS, αυτή η συνεργασία προσκαλεί επίσης τους χρήστες να επισκεφθούν την έκθεση BTS/Gojek Space Installation στο Gandaria City Mall Jakarta που θα διεξαχθεί από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2o22.

Στην έκθεση οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να ποζάρουν στον προβλεπόμενο χώρο σαν να γυρίζουν μια διαφήμιση με το BTS. Στο BTS/Gojek Space Installation, οι χρήστες μπορούν επίσης να δουν απευθείας τη μοναδική μορφή δώρων BTS.

Στο μέλλον, η συνεργασία μεταξύ Gojek και BTS θα παρουσιάσει επίσης άλλες συναρπαστικές προσφορές προγραμμάτων τον Οκτώβριο του 2022 για το GoClub και τον Νοέμβριο του 2022 για το GoPay. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με επερχόμενες δραστηριότητες μπορούν να παρακολουθούνται μέσω της εφαρμογής Gojek ή στην ιστοσελίδα του Gojek, πρέπει να υπάρχει ένα πρόγραμμα έκπληξη.

BTS-X-Gojek-Mission

Η Audrey P. Petriny ως Αναπληρωτής Επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων της Gojek Ινδονησίας είπε ότι το πρόγραμμα BTS/Gojek Must Have Surprise έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει τη διασκεδαστική εμπειρία και να αυξήσει τη χαρά των χρηστών όταν παραγγέλνουν φαγητό μέσω GoFood ή ταξιδεύουν με GoRide και GoCar.

Η Audrey πρόσθεσε ότι αυτό το πρόγραμμα συνεργασίας αποτελεί επίσης μέρος των προσπαθειών της Gojek να έχει θετικό αντίκτυπο σε βιώσιμη βάση αυξάνοντας τον αριθμό των παραγγελιών για συνεργάτες οδηγών Gojek και επιχειρηματικούς εταίρους GoFood.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *