25 Μαρτίου, 2023

Θέλετε να προσεγγίσετε περισσότερους παράγοντες των ΜΜΕ, το GoTo παρουσιάζει τον ιστότοπο για επιχειρηματικούς συνεργάτες

Gadgetren – Προκειμένου να προσεγγίσει περισσότερους παίκτες MSME που εισέρχονται στο ψηφιακό οικοσύστημα, η GoTo φημολογείται ότι κυκλοφόρησε έναν ιστότοπο GoTo Business Partner. Ο ιστότοπος έχει πρόσβαση σε όλους τους επιχειρηματικούς εταίρους GoTo, τόσο εκείνους που έχουν εισέλθει στο οικοσύστημα GoTo όσο και επιχειρηματικοί παράγοντες που δεν έχουν εισέλθει σε αυτό.

Στον ιστότοπο GoTo Business Partner, οι παίκτες MSME μπορούν να λάβουν μια ποικιλία πληροφοριών σχετικά με τις λειτουργίες, τη διοίκηση, τις πληρωμές, τις υπηρεσίες logistics, το ηλεκτρονικό εμπόριο και το κεφάλαιο. Υπάρχουν τρεις υπηρεσίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων Προϊόντων που περιέχουν 14 υπηρεσίες, περισσότερες από 14 Τάξεις και Κοινότητες, καθώς και Προγράμματα που περιλαμβάνουν εκπαίδευση προϊόντων, επιχειρηματική ανάπτυξη, ιστορίες από εμπνευσμένους επιχειρηματικούς παράγοντες και πολλά άλλα.

Για υπηρεσίες προϊόντων, οι παίκτες MSME μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες που παρέχονται για να πουλήσουν στην πλατφόρμα GoTo, όπως GoBiz, Tokopedia Seller, GoPay, Served by Tokopedia, GoSend, Modal Toko, Moka, Mitra Tokopedia και πολλά άλλα.

Εν τω μεταξύ, μέσω των Τάξεων και των Κοινοτήτων, οι παράγοντες των ΜΜΕ μπορούν να λάβουν μέρος σε διάφορα διαδικτυακά σεμινάρια και μαθήματα που διοργανώνει η GoTo, τα οποία επιτρέπουν στους συναδέλφους τους να μιλήσουν μεταξύ τους ή πρόσωπο με πρόσωπο για να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με τις εμπειρίες τους πωλώντας ηλεκτρονικά στο οικοσύστημα GoTo.

Εκτός από τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω του ιστότοπου, οι πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο μπορούν επίσης να ληφθούν μέσω ηλεκτρονικών βιβλίων που μπορούν να ληφθούν δωρεάν, έτσι ώστε οι παίκτες MSME να μπορούν να διαβάσουν όποιες πληροφορίες θέλουν να γνωρίζουν όταν θέλουν να ξεκινήσουν μια διαδικτυακή επιχείρηση .

Ο Novi Tandjung ως επικεφαλής της πλατφόρμας Merchant GoTo Financial αποκάλυψε ότι ο ιστότοπος GoTo Business Partner θα είναι το πρώτο βήμα για τους φορείς των ΜΜΕ για την είσοδο στο ψηφιακό οικοσύστημα.

Website-Partner-Business-GoTo-3

«Για τους επιχειρηματικούς παράγοντες που μόλις ξεκινούν, είναι πιθανό να συναντήσουν πολλά εμπόδια. Ένα από αυτά είναι το εμπόδιο πληροφοριών. Υπάρχουν επιχειρηματικοί παράγοντες που έχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες αλλά η πρόσβαση είναι διάσπαρτη. Υπάρχουν και εκείνοι που δεν είναι ψηφιακά εγγράμματοι αλλά ισχυροί όσον αφορά τα προϊόντα. Από την άλλη πλευρά, είναι ισχυρή στον ψηφιακό γραμματισμό αλλά όχι στην πλευρά του προϊόντος», είπε.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρηματικοί παράγοντες μπορούν να λάβουν πλήρεις πληροφορίες στον ιστότοπο GoTo Business Partner και στη συνέχεια να προχωρήσουν ομαλά στο άνοιγμα μιας ψηφιακής επιχείρησης. Τα προγράμματα που παρουσιάζονται στον ιστότοπο GoTo Business Partner είναι εποχιακά και εσωτερικά, τα οποία συνεργάζονται με την κυβέρνηση και άλλους φορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *