23 Μαρτίου, 2023

Κάρτες γραφικών ASUS NVIDIA GeForce RTX 40 Series Σύντομα στην Ινδονησία

Gadgetren – Η κάρτα γραφικών της σειράς NVIDIA GeForce RTX 40 από την ASUS για την ολοκλήρωση των γραμμών ROG Strix και TUF Gaming φημολογείται ότι θα είναι διαθέσιμη στην Ινδονησία στο εγγύς μέλλον.

Οι παραλλαγές της κάρτας γραφικών της σειράς GeForce RTX 40 από την ASUS περιλαμβάνουν τις RTX 4090 24 GB, RTX 4080 16 GB και RTX 4080 12 GB.

Σύμφωνα με την ASUS, οι κάρτες γραφικών της σειράς GeForce RTX 40 στοχεύουν χρήστες από παίκτες και επαγγελματίες δημιουργούς περιεχομένου.

Χάρη στην υποστήριξη της αρχιτεκτονικής NVIDIA Ada Lovelace, η σειρά GeForce RTX 40 προσφέρει γρήγορη απόδοση για μια ποικιλία εργασιών παραγωγικότητας με βαριά φορτία, διατηρώντας παράλληλα χαμηλές θερμοκρασίες, όπως παιχνίδια, απόδοση βίντεο, γραφικό σχεδιασμό και πολλά άλλα.

Η κάρτα γραφικών ROG Strix GeForce RTX 4090 της ASUS θα έχει μέγεθος 357 χιλιοστά, ενώ η TUF Gaming GeForce RTX 4090 είναι μικρότερη στα 348 χιλιοστά. Η κάρτα γραφικών ROG Strix έχει σχεδιασμό 3,5 θέσεων που είναι πιο λεπτή από την κάρτα γραφικών TUF Gaming που έχει πάχος 3,65 υποδοχών.

Η ίδια η ASUS σχεδίασε την κάρτα γραφικών ROG Strix δίνοντας προτεραιότητα στο σύστημα ψύξης επειδή έχει πιο λεπτό σώμα σε σύγκριση με το αδερφάκι της. Επομένως, η κάρτα γραφικών ROG Strix GeForce 4090 έχει σχεδιαστεί με νέο θάλαμο ατμών και 30 τοις εκατό ευρύτερη επιφάνεια ψύκτρας από την προηγούμενη γενιά ROG Strix GeForce RTX 3090.

  TUF-RTX4090-24G-GAMING-1

Εν τω μεταξύ, τόσο το ROG Strix όσο και το TUF Gaming GeForce RTX 4090 έχουν τον ίδιο σχεδιασμό θαλάμου ατμού με συνολικά οκτώ σωλήνες θερμότητας που περιλαμβάνουν πέντε σωλήνες θερμότητας 8 mm και τρεις σωλήνες θερμότητας 6 mm.

Με διαφορετικά μεγέθη καρτών γραφικών, το δυναμικό ψύξης των δύο θα είναι διαφορετικό, παρόλο που έχουν παρόμοια σχεδίαση θαλάμου ατμού. Επιπλέον, η κάρτα γραφικών ROG Strix RTX 4090 με θερμικό φορτίο 500 Watt υποστηρίζεται ότι είναι 5ºC πιο κρύα από έναν κανονικό θάλαμο ατμών.

Στη συνέχεια, για το σύστημα ψύξης, η κάρτα γραφικών TUF Gaming GeForce RTX 4090 φέρνει αύξηση στο δυναμικό ψύξης επειδή έχει μια περιοχή που είναι 35 τοις εκατό μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά.

Και οι δύο αυτές κάρτες γραφικών είναι επίσης εξοπλισμένες με Aura Sync στο σώμα σε ρυθμιζόμενο φωτισμό ARGB. Για το TUF Gaming θα έχει τρισδιάστατο ακρυλικό λογότυπο TUF σε φωτισμό ARGB. Και οι δύο υποστηρίζουν επίσης υποδοχές PCIe 5.0 16 ακίδων που μπορούν να στείλουν μεγαλύτερη και πιο σταθερή ηλεκτρική ισχύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *