25 Μαρτίου, 2023

Κυκλοφόρησε επίσημα ο αναδιπλούμενος φορητός υπολογιστής ASUS Zenbook 17 Fold OLED, Ποιες είναι οι προηγμένες δυνατότητες;

Gadgetren – Η ASUS παγκοσμίως παρουσίασε ένα νέο μοντέλο φορητού υπολογιστή στην οικογένεια της σειράς Zenbook με αναδιπλούμενη οθόνη, συγκεκριμένα Zenbook 17 Fold OLED.

Αυτός ο νέος αναδιπλούμενος φορητός υπολογιστής θα είναι διαθέσιμος το τέταρτο τρίμηνο του 2022 στην τιμή των 3499 USD ή ισοδύναμο των 52 εκατομμυρίων IDR. Δεν είναι ακόμη βέβαιο εάν αυτός ο πτυσσόμενος φορητός υπολογιστής θα κυκλοφορήσει και στην Ινδονησία.

Μεταφέροντας μια οθόνη 17,3 ιντσών όταν είναι ανοιχτή, το Zenbook 17 Fold OLED μπορεί να εμφανίζει μια ευρεία οθόνη με εικόνες που χαλούν τα μάτια των χρηστών του επειδή υποστηρίζεται από ανάλυση 2,5K (2560 x 1920 pixel) με πάνελ OLED ASUS .

Επιπλέον, η οθόνη υποστηρίζεται επίσης από Pantone Validated, Dolby Vision, VESA Certified Display HDR, χρόνο απόκρισης 0,2ms, φωτεινότητα 500 nits, 100% χρωματική γκάμα DCI-P3 και είναι πιστοποιημένη για προστασία των ματιών από την έκθεση σε μπλε φως από την TUV Rheinland.

Η οθόνη μπορεί επίσης να χειριστεί αγγίζοντας. Όταν η οθόνη είναι διπλωμένη σαν φορητός υπολογιστής, θα εμφανίζει μέγεθος 12,5 ιντσών που έχει ανάλυση Full HD + (1920 x 1080 pixel). Με αυτόν τον τρόπο, αυτός ο φορητός υπολογιστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έξι λειτουργίες για την υποστήριξη της παραγωγικότητας, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας φορητού υπολογιστή με ένα εικονικό πληκτρολόγιο που θα εμφανίζεται στην παρακάτω οθόνη.

ASUS-Zenbook-17-Fold-OLED-3

Έπειτα, υπάρχει και μια λειτουργία φορητού υπολογιστή που συνοδεύεται από πληκτρολόγιο Bluetooth ASUS ErgoSense, ώστε το Zenbook 17 Fold OLED να μοιάζει γενικά με ένα φορητό υπολογιστή. Στη συνέχεια, η λειτουργία Desktop που χρησιμοποιεί ένα πλήρες μέγεθος οθόνης 17,3 ιντσών με το πληκτρολόγιο Bluetooth ASUS ErgoSense, έτσι ώστε η οθόνη να γίνεται τόσο μεγάλη όσο χρησιμοποιώντας έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Ο φορητός υπολογιστής Zenbook 17 Fold OLED μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν συσκευή tablet σε ξαπλωμένη θέση που τοποθετείται σε επίπεδη επιφάνεια ή κρατιέται κάθετα. Για χρήστες που τους αρέσει να διαβάζουν στις συσκευές τους, αυτός ο πτυσσόμενος φορητός υπολογιστής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν βιβλίο.

Τέλος, η Extended mode, η οποία συνεργάζεται ταυτόχρονα το πληκτρολόγιο με το laptop. Όχι μόνο αυτό, η μεγάλη οθόνη επιτρέπει να ανοίγουν άνετα τρία παράθυρα εφαρμογών ταυτόχρονα. Όσον αφορά την απόδοση, αυτός ο πτυσσόμενος φορητός υπολογιστής τροφοδοτείται από έναν Intel Core i7-1250U που συνοδεύεται από γραφικά Intel Iris Xe, 16 GB LPDDR5 RAM, 1 TB PCle 4 αποθήκευσης SSD και Windows 11 Pro.

ASUS-Zenbook-17-Fold-OLED-1

Αυτός ο φορητός υπολογιστής έχει χωρητικότητα μπαταρίας 75 Whr και ζυγίζει 1,5 κιλό χωρίς πληκτρολόγιο. Ενώ το πληκτρολόγιο από την ASUS ErgoSense Bluetooth μπορεί να ζυγίζει έως και 1,8 κιλά. Φυσικά, αυτός ο πτυσσόμενος φορητός υπολογιστής είναι κατασκευασμένος από μέταλλο με το κέντρο της πτυχής να καλύπτεται από δέρμα. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί λειτουργίας πάνω δεξιά και ένα κουμπί έντασης στο κάτω δεξιά.

Πάνω από την οθόνη, διατίθενται επίσης τρεις κάμερες, οι οποίες χωρίζονται σε μια κάμερα web 5MP στη μέση, η οποία υποστηρίζεται από τη λειτουργία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για να παρέχει αποτελέσματα εγγραφής βίντεο τηλεδιάσκεψης με καθαρές εικόνες και ήχο. Στη συνέχεια, δίπλα του υπάρχει κάμερα υπερύθρων και έγχρωμος αισθητήρας.

Όσον αφορά τον ήχο, αυτός ο πτυσσόμενος φορητός υπολογιστής έχει λάβει υποστήριξη για πιστοποίηση Harman/Kardon, Dolby Atmos, Smart Amp 3.5X και ακύρωση θορύβου Al. Άλλες δυνατότητες υποστήριξης είναι αρκετά ολοκληρωμένες, όπως το WiFi 6E, το Bluetooth 5.2, το 2x Thunderbolt 4, η σύνθετη υποδοχή ήχου και το λογισμικό MyASUS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *