1 Απριλίου, 2023

Κυκλοφόρησε σύντομα, το vivo αποκαλύπτει χαρακτηριστικά των vivo V25 Pro και V25 5G στην Ινδονησία

Gadgetren – Πριν φτάσει η ημερομηνία κυκλοφορίας στις 12 Σεπτεμβρίου 2022, η Vivo αποκάλυψε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές που θα φέρουν τα Vivo V25 5G και Vivo V25 Pro στην Ινδονησία.

Παρόλο που δεν έχει ετικέτα 5G, το Vivo V25 Pro εξακολουθεί να υποστηρίζει δίκτυα 5G από παρόχους στη χώρα. Όπως και η προηγούμενη Σειρά V, αυτό το Vivo V25 Series 5G τονίζει τις δυνατότητες της κάμερας που διαθέτει. Και οι δύο αυτές συσκευές διαθέτουν υποστήριξη 64 MP με OIS (Optical Image Stabilizer).

Η δυνατότητα Real-Time Extreme Night Vision που υπάρχει στο vivo V25 Pro υποστηρίζεται ότι μπορεί να παράγει φωτεινές και ευκρινείς νυχτερινές φωτογραφίες. Ενώ η λειτουργία Night Mode που υπάρχει στο vivo V25 5G μπορεί επίσης να παράγει φωτογραφίες που έχουν ελάχιστο θόρυβο τη νύχτα.

vivo V25 Pro και V25 5G Πίσω

Και οι δύο αυτές συσκευές διαθέτουν επίσης υποστήριξη για τη λειτουργία Bokeh Flare Portrait, η οποία μπορεί να παράγει φωτογραφίες με εφέ bokeh με στρογγυλό σχέδιο, όπως η χρήση επαγγελματικής κάμερας. Οι φωτογραφίες θα φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες αν υπάρχουν πολλά φώτα στο πίσω μέρος του θέματος.

Ενώ η λειτουργία Bokeh Portrait Video μπορεί να παράγει κινηματογραφικά βίντεο με εστίαση σε αντικείμενα, το φόντο έχει ένα εφέ bokeh. Φυσικά, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά υπάρχουν μόνο στο Vivo V25 Series 5G.

Ο Risma Rismayanti ως Product Manager της vivo Indonesia είπε ότι οι λειτουργίες Bokeh Flare Portrait και Bokeh Portrait Video μπορούν να εφαρμοστούν σε ανθρώπινα θέματα, ζώα, φιγούρες δράσης και άλλα.

Όταν το βλέπετε από μπροστά, το vivo V25 Pro φέρει μια πλήρη οθόνη με 3D Curved Design που καμπυλώνεται αριστερά και δεξιά, έτσι ώστε η στεφάνη που φέρει να φαίνεται πολύ μικρή. Αυτή η συσκευή εφαρμόζει επίσης μια οπή κάμερας στο επάνω μέρος της οθόνης.

Οθόνη vivo V25 Pro και V25 5G

Εν τω μεταξύ, το Vivo V25 5G χρησιμοποιεί μια επίπεδη πλήρη οθόνη με κτυπήματα σε σχήμα σταγόνας που φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα. Με αυτή τη διαφορά, βέβαια, θα ξεχωρίσουμε εύκολα τις δύο συσκευές με μια ματιά.

Για να παρουσιάσει μια ισχυρή συσκευή, το vivo ενσωματώνει το chipset MediaTek Dimensity 1300 (6nm) Octa-Core 3 Ghz στο Vivo V25 Pro και το MediaTek Dimesity 900 (6nm) Octa-Core 2,4 GHz στο Vivo V25 5G.

Το Vivo V25 Pro έχει συνολική μνήμη RAM έως 20 GB, επειδή είναι εξοπλισμένο με 12 GB κύριας μνήμης RAM σε συνδυασμό με τη δυνατότητα Extended RAM που μπορεί να παρέχει έως και 8 GB εικονικής RAM.

vivo V25 Pro Back

Ενώ το vivo V25 5G έρχεται με συνολική μνήμη RAM έως 16 GB με συνδυασμό 8 GB κύριας RAM και έως 8 GB εικονικής RAM. Επιπλέον, η δυνατότητα Extended RAM μπορεί επίσης να επιτρέψει στους χρήστες να εκτελούν ομαλά την Ομαδοποίηση εφαρμογών, τη Συμπίεση δεδομένων και τη Συγκέντρωση δεδομένων.

Ο Risma Rismayanti αποκάλυψε επίσης ότι το vivo V25 Pro με μπαταρία 4.830 mAh και το vivo V25 5G με μπαταρία 4.500 mAh ήταν σε θέση να διαρκέσουν πολύ καιρό σε κανονική χρήση. Ακόμη και η φόρτιση της μπαταρίας μπορεί να λειτουργήσει γρήγορα χάρη στην παρουσία της λειτουργίας FlashCharge 66W στο Vivo V25 Pro και 44W FlashCharge στο Vivo V25 5G.

Για να διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία κατά την εκτέλεση εφαρμογών και παιχνιδιών για μεγάλο χρονικό διάστημα, το Vivo V25 Pro είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Bionic Cooling System και το Vivo V25 5G είναι εξοπλισμένο με σύστημα υγρής ψύξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *