27 Μαρτίου, 2023

Με RGB Lights, το Razer Leviathan V2 X Soundbar πωλείται επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Μετά την παρουσίαση του ποντικιού DeathAdder V3 Pro, η Razer επανέφερε το νεότερο προϊόν της στη γραμμή ήχου ή την οικογένεια ηχείων, το Leviathan V2 X.

Αυτή η νέα ηχομπάρα κοστίζει 1.699.000 IDR και μπορεί ήδη να αγοραστεί στην Ινδονησία μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Razer Indonesia στην Ινδονησία. Tokopedia. Εκτός από την Ινδονησία, αυτό το soundbar διατίθεται και σε άλλες χώρες όπως η Κίνα, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ταϊβάν, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και η Σιγκαπούρη.

Το Leviathan V2 X διατίθεται σε ορθογώνιο συμπαγές σχήμα σε μαύρο χρώμα. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει το λογότυπο της Razer που βρίσκεται στη μέση μεταξύ των κοίλων στρωμάτων του ηχείου όπου θα βγαίνει ο ήχος.

Αυτή η μπάρα ήχου μπορεί να συνοδεύσει τους χρήστες σε διάφορες δραστηριότητες για να ακούσουν ήχους όπως μουσική, παιχνίδια, παρακολούθηση ταινιών. Στο επάνω μέρος του σώματος παράλληλα με το λογότυπο της Razer, υπάρχουν κουμπιά λειτουργίας με τη μορφή ενός κουμπιού λειτουργίας για την απενεργοποίηση και ενεργοποίηση της γραμμής ήχου, τα κουμπιά έντασης ήχου για την αύξηση ή τη μείωση του ήχου και ένα κουμπί για την ενεργοποίηση του Bluetooth.

Το Leviathan V2 X μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα γραφείο υπολογιστή ή σε άλλο μέρος με επίπεδη επιφάνεια, επειδή κάτω από το σώμα υπάρχουν επίσης τέσσερα πόδια για όρθια στήριξη. Εκτός από τη χρήση καλωδίου USB Type C μήκους 1,5 μέτρου, η ηχητική μπάρα Leviathan V2 X είναι επίσης εξοπλισμένη με συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0.

Για μια σύνδεση USB Type C, αυτή η γραμμή ήχου υποστηρίζεται ότι μπορεί να προσφέρει δυνατό και δυναμικό ήχο με μέγιστη ένταση έως και 90dB. Στη συνέχεια, για σύνδεση Bluetooth 5.0, το Leviathan V2 X μπορεί να συνδεθεί με συσκευές με δυνατότητα Bluetooth, όπως κινητά τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές.

Αυτά τα ηχεία βασίζονται σε δύο μεγάλα προγράμματα οδήγησης και δύο παθητικά καλοριφέρ για να προσφέρουν καθαρό, βαθύ ήχο. Υπάρχει επίσης υποστήριξη ή φωτισμός Razer Chroma RGB που μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα του χρήστη όταν παίζει παιχνίδια ή χαλαρώνει ακούγοντας μουσική.

Το Razer Chroma RGB στο Leviathan V2 X παρέχει 14 φωτεινές ζώνες με διάφορα μοτίβα και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν μέσω της εφαρμογής Razer Synapse και της εφαρμογής Razer Audio για περισσότερη λειτουργικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *