21 Μαρτίου, 2023

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε όριο συνομιλίας Smartfren; Εδώ είναι η εξήγηση!

Gadgetren – Ακριβώς όπως οι φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας στην Ινδονησία γενικά, η υπηρεσία Smartfren διανέμει επίσης γραμμές πακέτων δεδομένων Διαδικτύου εντός του δικτύου της με σύστημα διανομής ποσοστώσεων.

Εκτός από την προσφορά απεριόριστων πακέτων δεδομένων, οι χειριστές που συνήθιζαν να χρησιμοποιούν Τεχνολογία CDMA Διαθέτει επίσης πολλά προϊόντα που βασίζονται σε ποσοστώσεις. Συνήθως το Smartfren χρησιμοποιεί ένα σύστημα διανομής για την παρουσίαση των διαφόρων πλεονεκτημάτων που προσφέρονται.

Σε αυτό το σύστημα διανομής, το Smartfren έχει όριο συνομιλίας. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε έναν αριθμό υπηρεσιών χωρίς να ανησυχούμε για την κατανάλωση της κύριας ποσόστωσης ή της πίστωσης.

Μπορεί το Smartfren Chat Quota να έχει πρόσβαση σε οτιδήποτε;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το όριο συνομιλίας Smartfren είναι μέρος ενός πακέτου δεδομένων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων. Απλώς οι εφαρμογές που υποστηρίζονται ή μπορούν να το χρησιμοποιήσουν είναι πολύ περιορισμένες.

Όταν δημοσιεύτηκε αυτό το άρθρο, το ειδικό όριο συνομιλίας Smartfren υποστήριξε ακόμη και μόνο την υπηρεσία WhatsApp και ΓΡΑΜΜΗ. Και αυτο περιορίζεται στη λειτουργία αποστολής μηνυμάτων ή ανταλλαγής μηνυμάτων σε μορφή κειμένου που είναι το κύριο χαρακτηριστικό και των δύο.

Το όριο συνομιλίας Smartfren, για παράδειγμα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε συνδέσμους που εκτρέπονται από τις εφαρμογές WhatsApp ή LINE. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία φωνητικής κλήσης ή βιντεοκλήσης, η χρήση θα μεταφερθεί αμέσως στην κύρια ποσόστωση ή στην πίστωση εάν έχει εξαντληθεί.

Τα καλά νέα είναι ότι το όριο συνομιλίας που προσφέρεται από το Smartfren δεν εφαρμόζει σύστημα χρονικού ορίου όπως το νυχτερινό όριο. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για 24 ώρες συνεχόμενα όπως η κύρια ποσόστωση, εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμο και δεν έχει λήξει.

Η χρήση της ορίου συνομιλίας Smartfren είναι επίσης στην πρώτη προτεραιότητα. Έτσι, θα καταναλωθεί πριν από τις κύριες και άλλες ποσοστώσεις όταν χρησιμοποιούμε το δίκτυο για πρόσβαση στις υπηρεσίες WhatsApp και LINE.

Όσοι από εμάς θέλουν ένα όριο συνομιλίας τώρα μπορούμε να το λάβουμε μόνο από ένα πακέτο δεδομένων βάσει όγκου από το Smartfren. Το μέγεθος και οι όροι χρήσης μπορεί να διαφέρουν, αλλά γενικά μπορούμε να το ελέγξουμε πριν από την αγορά.

Παρόλο που έχει περιορισμένη πολιτική, η παρουσία μιας ορίου συνομιλίας από το Smartfren μπορεί σίγουρα να είναι πολύ χρήσιμη ως άτομο. Ειδικά τώρα που πολλοί από εμάς βασιζόμαστε στο WhatsApp και το LINE για την επικοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *