25 Μαρτίου, 2023

Μπορεί να ανεβάζει αναρτήσεις μόνο με γραφή ή emoji, το Instagram απελευθερώνει τη λειτουργία σημειώσεων

Το Gadgetren – Instagram επιστρέφει με μια νέα λειτουργία για να κακομαθήσει τους χρήστες του Σημείωση. Αυτή η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται καταστάσεις με τη μορφή κειμένου και emoji.

Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται όλα όσα σκέφτονται, εφόσον έχουν συνολικά 60 χαρακτήρες. Αυτή η δυνατότητα βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο και αργότερα μπορεί να βρεθεί στο επάνω μέρος της οθόνης στη σελίδα εισερχομένων που εμφανίζεται όπως το Instagram Ιστορία.

Ακριβώς όπως το Instagram Story, όταν χρησιμοποιούμε τη λειτουργία Σημείωση χρειάζεται απλώς να πατήσουμε το εικονίδιο + ή συν στη φωτογραφία προφίλ στη σελίδα εισερχομένων. Μπορούμε επίσης να ορίσουμε την κατάσταση γραφής και τα emoji που κάνουμε ορατά σε συγκεκριμένα άτομα που επιλέγουμε, όπως στενούς φίλους και ούτω καθεξής.

Εάν η κατάσταση γραφής έχει αναρτηθεί, τότε η κατάσταση γραφής που κάνουμε θα εμφανίζεται στη σελίδα εισερχομένων για 24 ώρες και οι φίλοι μας μπορούν να τη δουν και να τη διαβάσουν. Στη συνέχεια, μετά από αυτό θα εξαφανιστεί από μόνο του εάν ο χρόνος έχει περάσει το όριο.

Εάν υπάρχουν φίλοι που ανταποκρίνονται στην κατάσταση γραφής, το μήνυμα θα πάει στα εισερχόμενά μας. Ομοίως, μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε καταστάσεις που γράφουν οι φίλοι μας την πρώτη φορά που τους βλέπουμε. Εκτός από τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τη λειτουργία Instagram Story, τώρα μπορούμε να συνδεθούμε περισσότερο με τους φίλους τους με την παρουσία αυτής της δυνατότητας Σημείωσης.

Με αυτόν τον τρόπο υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για να μπορείτε να αλληλεπιδράτε με φίλους στο Instagram, όπως μέσω μηνυμάτων εισερχομένων, Instagram live, αναρτήσεων Feed ή Reels και της λειτουργίας Σημείωση. Όσον αφορά το πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί η λειτουργία Σημείωση, δυστυχώς, το Instagram δεν έχει παράσχει λεπτομερείς πληροφορίες, επομένως πρέπει να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Μαζί με την εισαγωγή της δυνατότητας Σημείωσης, το Instagram επέκτεινε επίσης την ενημέρωση αυτοκόλλητου Add Yours που χρησιμοποιείται στα Instagram Stories. Προηγουμένως, το αυτοκόλλητο Add Yours υπήρχε από πριν από ένα χρόνο και ήταν ένα χαρακτηριστικό που είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως.

IG-Features-Add-Your-new.

Τώρα, μέσω του αυτοκόλλητου Προσθήκη δικής σας, το Instagram προσθέτει ένα κουμπί για να προσκαλεί φίλους να συμμετάσχουν χρησιμοποιώντας την έκδοση του Προσθέστε τη δική σας. Πατώντας το κουμπί Pass it on, οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν αυτόματα φωτογραφίες με το αυτοκόλλητο Add Yours που είναι ενσωματωμένο στο Instagram Story τους. Το κουμπί Pass it on για το Add Yours είναι επίσης ακόμα υπό δοκιμή.

Εκτός από αυτό, το Instagram αρχίζει επίσης να δοκιμάζει άλλες λειτουργίες που περιλαμβάνονται στα Instagram Stories, δηλαδή το Candid Stories. Αυτή η δυνατότητα θα εμφανίζεται ανεξάρτητα παράλληλα με τη σειρά των Ιστοριών Instagram με ένα ειδικό όνομα Candid Stories. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν και να μοιράζονται αυτό που κάνουν σε μια ιστορία που μόνο αυτοί μπορούν να δουν.

IG-Features-Group-Profile.

Όχι μόνο αυτό, το Instagram έχει επίσης δοκιμάσει άλλες λειτουργίες με τη μορφή Ομαδικών προφίλ ή προφίλ ομάδας και Συνεργατικών Συλλογών ή συλλογών συνεργασίας. Η λειτουργία ομαδικού προφίλ επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να συμμετέχουν σε προφίλ ομάδας, ώστε να μπορούν να μοιράζονται αναρτήσεις και ιστορίες σε ένα ειδικό προφίλ που μοιράζονται με φίλους.

Εν τω μεταξύ, η λειτουργία συλλογικής συλλογής επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με φίλους μέσω κοινών ενδιαφερόντων, αποθηκεύοντας αναρτήσεις σε συνεργατικές συλλογές στις αντίστοιχες ομάδες τους ή μέσω εισερχομένων. Για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη συλλογική συλλογή, μπορούμε να αποθηκεύσουμε αναρτήσεις απευθείας από τη ροή δεδομένων ή να μοιραστούμε αναρτήσεις με φίλους μέσω εισερχομένων και καν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *