1 Απριλίου, 2023

Μπορεί να είναι μια βάση φόρτισης, η Samsung παρουσιάζει το SmartThings Station με διάφορες λειτουργίες

Gadgetren – Συμπληρώνοντας την εφαρμογή SmartThings για σύνδεση με άλλες συσκευές, η Samsung Electronics δημιούργησε μια νέα συσκευή που ονομάζεται SmartThings Station. Αυτή η συσκευή μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να ενεργοποιήσουν διάφορες συσκευές στο σπίτι ταυτόχρονα.

Σταθμός SmartThings είναι ένα πρόσθετο εργαλείο στην εφαρμογή SmartThings για να διευκολύνει τους χρήστες να χειρίζονται όλες τις συσκευές στο σπίτι πατώντας απλά το Smart Button στην επάνω δεξιά γωνία του σώματος της συσκευής SmartThings Station.

Είναι ενδιαφέρον ότι το SmartThings Station μπορεί να λειτουργήσει ως βάση φόρτισης για ασύρματη φόρτιση φορητών συσκευών με υποστήριξη φόρτισης 15W. Αυτή η συσκευή μπορεί ακόμη και να παρέχει ειδοποιήσεις όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση.

Αυτή η συσκευή προσφέρει δύο χρωματικές παραλλαγές που περιλαμβάνουν μαύρο και άσπρο. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, το SmartThings Station θα κυκλοφορήσει στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών στις αρχές Φεβρουαρίου 2023 και θα διατεθεί και στη Νότια Κορέα.

Όταν το κουμπί SmartThings είναι ενεργοποιημένο, θα συνδεθεί αυτόματα στη συσκευή Galaxy του χρήστη, η οποία επισημαίνεται ως αναδυόμενο στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου. Εκεί οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη συσκευή SmartThings Station σαρώνοντας τον κωδικό QR στην κάμερα του κινητού τηλεφώνου για να συνδεθούν.

Διάφορες συσκευές που έχουν συνδεθεί στην εφαρμογή SmartThings, όπως ελεγκτές θερμοκρασίας, φώτα, πρίζες, κλιματιστικά, κουρτίνες, συσκευές καθαρισμού αέρα, σε έξυπνες τηλεοράσεις μπορούν να ελεγχθούν με τη συσκευή SmartThings Station χωρίς να χρειάζεται να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα στην εφαρμογή.

Αφού συνδεθεί η συσκευή SmartThings Station στο κινητό τηλέφωνο, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ρουτίνες για κάθε συσκευή στο σπίτι μέσω της εφαρμογής SmartThings, όπως σβήσιμο των φώτων για ύπνο, κλείσιμο των κουρτινών, μείωση της θερμοκρασίας δωματίου, παρακολούθηση τηλεόρασης, απενεργοποίηση πρίζα και ούτω καθεξής.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έως και τρεις διαφορετικές ρουτίνες πατώντας ένα κουμπί στη συσκευή SmartThings που περιλαμβάνει σύντομο πάτημα, παρατεταμένο πάτημα ή διπλό πάτημα. Οι ρουτίνες μπορούν επίσης να ενεργοποιηθούν μέσω της εφαρμογής SmartThings τόσο στο σπίτι όσο και εκτός σπιτιού.

SmartThings-Station-SmartHome

Εκτός από τη δυνατότητα ενεργοποίησης ρουτίνας συσκευών στο σπίτι, το SmartThings Station μπορεί να παρακολουθεί κινητά τηλέφωνα επειδή είναι συνδεδεμένα στη λειτουργία SmartThings Find πατώντας το κουμπί δύο φορές, έτσι ώστε τα κινητά τηλέφωνα να εντοπίζονται από ένα κουδούνισμα που κουδουνίζει.

Όχι μόνο τα κινητά τηλέφωνα, το SmartThings Find στο SmartThing Station μπορεί να παρακολουθεί άλλες καταχωρημένες συσκευές, όπως tablet, ρολόγια, ακουστικά, κλειδιά και πορτοφόλια που έχουν εγκατεστημένο το SmartTag ή το SmartTag+.

Σαρώνοντας τακτικά συσκευές, το SmartThings Station θα παρέχει πληροφορίες στους χρήστες στα κινητά τους τηλέφωνα σχετικά με την τοποθεσία τους και ταυτόχρονα θα παρέχει προειδοποιήσεις όταν η συσκευή φεύγει ή επιστρέφει στο σπίτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *