25 Μαρτίου, 2023

Μπορεί να εγγράψει ήχο για προεπισκόπηση συνδέσμων, το WhatsApp παρουσιάζει νέες δυνατότητες για την κατάσταση

Gadgetren – Αφού παρουσιάστηκαν πριν από λίγο καιρό, οι υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp τελικά κυκλοφόρησε πέντε νέες δυνατότητες για το Status, όπως η εγγραφή φωνής, η αντίδραση κατάστασης, η προεπισκόπηση συνδέσμου, ο βρόχος προφίλ κατάστασης και η επιλογή απορρήτου κατάστασης. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες παγκοσμίως και στην Ινδονησία.

Αλλά για χρήστες που δεν το έχουν αποκτήσει, μπορούν να ενημερώσουν το WhatsApp στο Google Play Store ή στο Apple App Store. Για χρήστες ή άλλες χώρες που δεν έχουν λάβει αναφορές, θα παρέχεται σταδιακά στο μέλλον, επομένως πρέπει να το παρακολουθούν επιμελώς.

Με αυτήν την ενημέρωση, πλέον οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να δημιουργούν καταστάσεις WhatsApp με κείμενο, βίντεο ή φωτογραφίες, αλλά μπορούν να καταγράφουν τις φωνές τους. Στο μενού κατάστασης, όταν θέλετε να ξεκινήσετε να κάνετε μια επιλογή, θα εμφανιστεί το εικονίδιο του μικροφώνου. Οι χρήστες μπορούν να πατήσουν απευθείας το εικονίδιο του μικροφώνου για να ηχογραφήσουν τη φωνή τους.

Η διάρκεια αυτής της εγγραφής φωνής κατάστασης WhatsApp καθορίζεται να είναι έως και 30 δευτερόλεπτα. Εάν χρειάζεται περισσότερος χρόνος, ο χρήστης δεν μπορεί να ανεβάσει τη φωνητική εγγραφή της κατάστασης στο WhatsApp. Η παρουσία μιας ηχογράφησης φωνής για αυτήν την κατάσταση έχει ως στόχο να προσφέρει μια άλλη εμπειρία στους χρήστες που προτιμούν να μιλάνε αντί να πληκτρολογούν.

Για να το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό, το WhatsApp προσθέτει επίσης στην εμπειρία χρήστη παρουσιάζοντας νέες αντιδράσεις κατάστασης μέσω των παρεχόμενων emojis. Ακριβώς όπως το εικονίδιο μικροφώνου για ηχογράφηση φωνής, θα εμφανιστεί μια σειρά οκτώ emoji όταν ο χρήστης θέλει να απαντήσει στην κατάσταση ενός φίλου.

Εκτός από τα emojis, οι χρήστες μπορούν ακόμα να απαντούν στις καταστάσεις των φίλων τους χρησιμοποιώντας κείμενο, φωνητικά μηνύματα, αυτοκόλλητα και πολλά άλλα. Αυτή η ενημέρωση των απαντήσεων με emojis στην κατάσταση WhatsApp είναι παρόμοια με τις απαντήσεις στο Instagram Story.

Αυτός ο τρόπος απόκρισης με emoji είναι πολύ πιο απλός χωρίς να είναι περίπλοκος από την απάντηση με ένα μήνυμα κειμένου ή φωνητικό μήνυμα. Ένα emoji, για παράδειγμα το emoji που γελάει ενώ κλαίει, μπορεί να εξηγήσει ότι η κατάσταση που έγινε είναι αστεία.

Επιπλέον, οι ενημερώσεις κατάστασης στο WhatsApp παρουσιάζουν επίσης έναν σύνδεσμο προεπισκόπησης ή προεπισκόπηση συνδέσμου. Όταν ένας χρήστης θέλει να ανεβάσει έναν σύνδεσμο σε μια κατάσταση, μπορεί να δει αυτόματα όχι μόνο τον σύνδεσμο αλλά και μια οπτική προεπισκόπηση του περιεχομένου του συνδέσμου.

Άλλες νέες δυνατότητες που παρέχονται από το WhatsApp για την κατάσταση είναι ο κύκλος προφίλ κατάστασης και η επιλογή απορρήτου κατάστασης. Η λειτουργία κύκλου προφίλ κατάστασης παρουσιάζεται έτσι ώστε να μην χάνουμε την κατάσταση των ατόμων ή των φίλων. Όταν ένας χρήστης δημιουργεί μια κατάσταση, ένας πράσινος κύκλος θα εμφανίζεται αυτόματα στη φωτογραφία προφίλ της επαφής του.

WhatsApp-κατάσταση-ενημέρωση

Ενώ η επιλογή απορρήτου κατάστασης είναι στην πραγματικότητα διαθέσιμη εδώ και πολύ καιρό. Μέσω αυτής της λειτουργίας απορρήτου κατάστασης, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν την κατάστασή τους ώστε να είναι ορατή από συγκεκριμένους χρήστες που επιλέγουν. Παρέχονται τρεις επιλογές: Οι επαφές μου, Οι επαφές μου εκτός και Κοινή χρήση μόνο με.

Στην επιλογή Οι επαφές μου εκτός, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν επαφές που δεν θέλουν ή δεν ταιριάζουν κατά την προβολή της κατάστασής τους. Ενώ Κοινή χρήση μόνο με, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μόνο ορισμένες επαφές που είναι πολύ λιγότερες από τις Επαφές μου, εκτός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *