21 Μαρτίου, 2023

Μπορεί να εγγράψει RAW βίντεο 6K 60 fps, Canon EOS R6 Mark II κυκλοφόρησε επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Η Canon μέσω της PT Datascrip ως επίσημος διανομέας της έφερε τη νέα της κάμερα χωρίς καθρέφτη πλήρους καρέ που ονομάζεται EOS R6 Mark II. Αυτή η κάμερα στοχεύει επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεογράφους στα τμήματα τεκμηρίωσης γάμου, αθλητισμού, δημιουργού περιεχομένου και άγριας ζωής.

Η κάμερα EOS R6 Mark II μπορεί να παραγγελθεί από τις 16 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 15 Ιανουαρίου 2022. Κάθε αγορά αυτής της νέας κάμερας χωρίς καθρέφτη, οι χρήστες θα λαμβάνουν επίσης υπηρεσίες μετά την πώληση με τη μορφή εγγύησης 3 ετών.

Ως ελκυστική προσφορά κατά την περίοδο της προπαραγγελίας, οι αγοραστές θα έχουν επίσης έκπτωση από την κανονική τιμή των 51.499.000 IDR έως 44.999.000 R4 μόνο για το αμάξωμα. Εν τω μεταξύ, το πακέτο για την αγορά αμαξώματος με φακό RF 24-105mm F/4 – 7.1 IS STM λαμβάνει επίσης έκπτωση κατά την προπαραγγελία από 56.999.000 Rp. έως 49.999.000 Rp.

Εκτός αυτού, κάθε παραγγελία θα λάβει επίσης μια μπόνους μπαταρία LP-E6NH. Όσον αφορά τα πλεονεκτήματά της, η κάμερα χωρίς καθρέφτη πλήρους κάδρου είναι ο διάδοχος της EOS R6 που κυκλοφόρησε το 2020. Αυτή η κάμερα προσφέρει βελτιώσεις στις λειτουργίες φωτογραφικής και βιντεοκάμερας.

Σε σύγκριση με τον αδερφό του, το EOS R6 Mark II μπορεί ήδη να καταγράφει βίντεο RAW έως και 6K στα 60p και βίντεο Full HD αργής κίνησης στα 180p. Ενώ πριν το EOR R6 μπορούσε να εγγράψει μόνο βίντεο 4K έως 60 fps και αργή κίνηση στα 120 fps σε Full HD χωρίς περικοπή.

Ωστόσο, το EOS R6 Mark II εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή εικόνας με τον μικρότερο αδερφό του, τον DIGIC X, ο οποίος μπορεί να μειώσει καλύτερα τον θόρυβο στις φωτογραφίες και τα βίντεο, επειδή είναι εξοπλισμένος με εύρος ISO έως 102.400. Αυτός ο επεξεργαστής εικόνας συνδυάζεται επίσης με έναν αισθητήρα εικόνας CMOS πλήρους καρέ που έχει υψηλότερη ανάλυση από πριν, δηλαδή 24,2 MP.

Canon-EOS-R6-Mark-II-από κοντά

Εκτός από τις καλύτερες δυνατότητες εγγραφής βίντεο και αργής κίνησης, το EOS R6 Mark II διαθέτει μοναδικά Focus Breathing Correction με λειτουργία HDR που έχει ως αποστολή τη μείωση των ανεπιθύμητων αλλαγών στη γωνία θέασης κατά τη μετάβαση της εστίασης.

Η κάμερα EOS R6 Mark II υποστηρίζεται επίσης από την εγγραφή In-Body IS και τη λειτουργία Digital Lens Optimizer (DLO) για την αποφυγή υποβάθμισης της ποιότητας της εικόνας λόγω θαμπώματος. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με ένα αντίζυγο σταθεροποίησης 5 αξόνων έως και 8 στάσεις κατά την εγγραφή βίντεο και τη λήψη φωτογραφιών.

Η αυτόματη ανίχνευση θέματος σε αυτήν την κάμερα υποστηρίζει περισσότερους από έναν τύπους θεμάτων στο ίδιο καρέ χάρη σε έναν αλγόριθμο Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που μπορεί να ανιχνεύσει όχι μόνο ζώα αλλά και οχήματα όπως αυτοκίνητα, τρένα και αεροπλάνα. Στη συνέχεια, διαθέτει επίσης λειτουργία AF ανίχνευσης ματιών, η οποία μπορεί να καθορίσει την προτεραιότητα του δεξιού ή του αριστερού ματιού κατά τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο.

Canon-EOS-R6-Mark-II-light

Στην ενότητα λήψης, η κάμερα EOS R6 Mark II χρησιμοποιεί επίσης ένα OLED panel Electronic Viewfinder (EVF) που έχει ανάλυση 3,69 εκατομμυρίων και υπάρχει επίσης μια οθόνη αφής LCD μεταβλητής γωνίας για να μπορείτε να δείτε τις ρυθμίσεις για τις λήψεις.

Ακόμη και οι χρήστες του EOS R6 Mark II μπορούν να μεταδίδουν βίντεο ή διαδικτυακές συσκέψεις με UVC (Κλάση βίντεο USB) και UAC (Κλάση ήχου USB) που μπορούν να μεταδώσουν δεδομένα βίντεο ήχου Full HD 30p υψηλής ποιότητας σε υπολογιστές με Windows ή Mac OS. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και άλλα σημαντικά υποστηρικτικά χαρακτηριστικά, όπως σύνδεση Wi-Fi 2,4 GHz.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *