25 Μαρτίου, 2023

Μπορεί να κάνει κλήσεις Bluetooth, η Olike κυκλοφορεί Smartwatch Horizon W12 C και W12 S στην Ινδονησία

Το Gadgetren – Η Olike Indonesia παρουσίασε επίσημα το νεότερο smartwatch της που ονομάζεται Horizon W12 S με τιμή 399.000 IDR και το W12 C που κυκλοφόρησε 499.000 IDR. Και τα δύο μπορούν να αγοραστούν στην Ινδονησία μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου Shopee.

Με την πρώτη ματιά, η σχεδίαση του αμαξώματος των δύο ρολογιών φαίνεται να είναι ίδια με το να έχουν τετράγωνο σχήμα. Με πιο ακριβή τιμή, το Horizon W12 C έρχεται με πιο συμπαγές σώμα σε σύγκριση με το Horizon W12 S.

Η οθόνη του Horizon W12 C έχει ανάλυση 320 x 380 pixel με πάνελ IPS που μπορεί να παράγει πιο φωτεινή οθόνη σε οθόνη 1,72″. Ενώ το Horizon W12 S απλώνει γοητεία με μέγεθος οθόνης 1,83″.

Στη συνέχεια, το Horizon W12 C είναι εξοπλισμένο με δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης με σύνδεση Bluetooth έκδοσης 5.2, ενώ το Horizon W12 S δεν είναι ακόμη εξοπλισμένο με κλήση Bluetooth. Επιπλέον, το Horizon W12 C υποστηρίζεται από μικρόφωνο και ηχείο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να πραγματοποιούν απευθείας αμφίδρομη επικοινωνία.

Όσον αφορά τα αθλήματα, το Horizon W 12 C παρέχει περισσότερες από 50 αθλητικές λειτουργίες, ενώ το Horizon W12 S έχει μόνο 24 αθλητικές λειτουργίες. Κάθε επιλεγμένη λειτουργία άθλησης παρέχει δεδομένα υγείας με τη μορφή του αριθμού των θερμίδων, του χρόνου άσκησης, του καρδιακού παλμού και της απόστασης που διανύθηκε σύμφωνα με την επιλεγμένη λειτουργία άθλησης.

Όσον αφορά την αντοχή, το Horizon W12 C έχει χωρητικότητα μπαταρίας 300mAh που μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 20 ώρες. Στη συνέχεια, για το Horizon W12 S παρέχει μόνο χωρητικότητα μπαταρίας 230 mAh.

Δεδομένα υγείας, όπως θερμοκρασία, επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, καρδιακός ρυθμός, ποιότητα ύπνου, καθώς και ορισμένα δεδομένα που θα εμφανιστούν στην κύρια οθόνη, όπως ο αριθμός των βημάτων, οι θερμίδες και η αρτηριακή πίεση έχουν παρασχεθεί σε αυτά τα δύο έξυπνα ρολόγια.

Same-Horizon-W12-C

Από την άλλη πλευρά, το Horizon W12 C παρέχει πληρέστερα δεδομένα σχετικά με τις μεταβλητές υγείας όπως το RESP ή ο ρυθμός αναπνοής που θα αναφέρουν τον αναπνευστικό ρυθμό ανά λεπτό σε μονάδες Brpm. Το Horizon W12 C διαθέτει επίσης μια λειτουργία άσκησης αναπνοής που μπορεί να εκπαιδεύσει ή να προσαρμόσει την αναπνοή του χρήστη για χαλάρωση.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Horizon W12 S μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κολύμπι σε πισίνα σε βάθος 1,5 μέτρου μέσα σε 60 λεπτά ή σε άλλα ρηχά νερά. Οι χρήστες αυτών των δύο έξυπνων ρολογιών μπορούν επίσης να αλλάξουν την εμφάνιση της όψης του ρολογιού μέσω της εφαρμογής Olike Active την οποία μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν από το Google Play Store και επίσης από το Apple App Store.

Ο Anthoni Roderick P. ως Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Olike Indonesia είπε ότι το κόμμα του θέλει να ξεκινήσει το 2023 με έξυπνα φορητά προϊόντα που έχουν αρκετά πρωτοποριακά χαρακτηριστικά για τους Ινδονήσιους καταναλωτές και φυσικά σε προσιτές τιμές.

«Προηγουμένως στο Horizon W12, μπορούσαμε να βρούμε μια πραγματική λειτουργία συστήματος παρακολούθησης υγείας παρακολούθησης, 23 επιλογές αθλητικής λειτουργίας, καθώς και τη χρήση της πιο πρόσφατης εφαρμογής Olike Active App. Έτσι, η νέα σειρά Horizon W12 έχει τα κύρια χαρακτηριστικά της κολύμβησης και της κλήσης Bluetooth», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *