21 Μαρτίου, 2023

Μπορεί να μετρήσει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, το Xiaomi Redmi Band 2 κυκλοφόρησε επίσημα

Gadgetren – Κλείσιμο 2022, Xiaomi κυκλοφόρησε το νεότερο έξυπνο συγκρότημα στην κινεζική αγορά που ονομάζεται Redmi Band 2. Αυτό το έξυπνο ρολόι διαθέτει ευρύτερη οθόνη, πιο λεπτό σώμα και μικρότερο βάρος.

Επί του παρόντος, το Redmi Band 2 πωλείται στην κινεζική αγορά με τιμή προσφοράς 159 Yuan ή 350 χιλιάδες Rp. μέχρι το τέλος του 2022. Μετά από αυτό, η τιμή θα εκτιναχθεί στα 169 Yuan ή Rp. 380 χιλιάδες. Αυτή η τιμή είναι πιο ακριβή από την προκάτοχό της που κυκλοφόρησε το 2020.

Φυσικά, το σώμα αυτού του έξυπνου ρολογιού ζυγίζει 14,9 γραμμάρια με πάχος 9,99 mm. Η οθόνη έχει μέγεθος 1,47 ίντσες, η οποία είναι 76 τοις εκατό μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά. Η συσκευή Redmi Band 2 εμφανίζεται σε μαύρο χρώμα και δεν έχει κουμπιά στο σώμα.

Αυτό το έξυπνο ρολόι διαθέτει επίσης λουράκι που έχει έξι χρωματικές παραλλαγές, όπως Φθορίζον Πράσινο, Ροζ Χρυσό, Μαύρο, Ανοιχτό Μπλε, Σκούρο Πράσινο και Λευκό. Το λουράκι μπορεί να αλλάξει από τον χρήστη ανάλογα με το γούστο του, το οποίο συνήθως πωλείται χωριστά εκτός από τον προεπιλεγμένο ιμάντα.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 210 mAh η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έξι ημέρες με μία μόνο φόρτιση υπό έντονη χρήση. Εν τω μεταξύ, για κανονική χρήση, αυτό το smartwatch μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη έως και 14 ημέρες, όπως και η προηγούμενη γενιά.

redmi-band-2-spec

Η φόρτιση του Redmi Band 2 μπορεί να γίνει με το μαγνητικό καλώδιο που παρέχεται στη συσκευασία αγοράς. Κοντά στον μαγνήτη για φόρτιση υπάρχει ένας αισθητήρας για την παρακολούθηση του καρδιακού παλμού του χρήστη όλη την ημέρα μαζί με άλλα δεδομένα υγείας όπως ο αριθμός των θερμίδων, τα βήματα που έγιναν, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα SpO2, για την παρακολούθηση της εμμήνου ρύσεως για τις γυναίκες.

Χάρη στην πιστοποίηση 5 ATM, το Redmi Band 2 μπορεί να προσκληθεί να κολυμπήσει σε βάθος 50 μέτρων σε γλυκό νερό. Ωστόσο, σε θάλασσες με υψηλό επίπεδο αλμύρας, αυτή η συσκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κολύμπι στην παραλία ή στο θαλασσινό νερό, επομένως οι χρήστες θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί ώστε να μην καταστραφεί.

Εκτός από τη δυνατότητα παρακολούθησης των δεδομένων υγείας των χρηστών, το Redmi Band 2 υποστηρίζει ήδη 30 αθλητικές λειτουργίες όπως γιόγκα, ηλεκτρικό, ποδήλατο, τρέξιμο, αερόμπικ, προπόνηση, γυμναστήριο, σχοινάκι και πολλά άλλα. Διατίθενται επίσης περισσότερα από 100 ρολόγια, τα οποία μπορούν να διαχειρίζονται μέσω μιας εφαρμογής σε ένα κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο στο Redmi Band 2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *