27 Μαρτίου, 2023

Μπορεί να συνδέσει 8 συσκευές ταυτόχρονα, ο φορητός εκτυπωτής φωτογραφιών Canon SELPHY CP1500 πωλείται επίσημα στην Ινδονησία

Η Gadgetren – Η Canon μέσω του επίσημου διανομέα της, PT Datascrip, φημολογείται ότι κυκλοφόρησε τον νεότερο ασύρματο εκτυπωτή φωτογραφιών της που ονομάζεται SELPHY CP1500. Με τιμή 2.710.000 IDR, αυτός ο εκτυπωτής φωτογραφιών μπορεί να αγοραστεί στην Ινδονησία τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης.

Υπάρχουν δύο χρώματα για να διαλέξετε, δηλαδή μαύρο και άσπρο. Αυτός ο φωτογραφικός εκτυπωτής πουλάει επίσης συσκευασίες φωτογραφικού χαρτιού και μελανιού που περιλαμβάνουν RP108 για 490.000 Rp. που περιέχει 108 φύλλα και RP1080V που κυκλοφορεί για 4.590.000 Rp που περιέχει 1080 φύλλα.

Από φυσικής πλευράς, ο φωτογραφικός εκτυπωτής SELPHY CP1500 έχει μικρό βάρος περίπου 850 γραμμάρια, επομένως είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί οπουδήποτε. Εκτός από τη δυνατότητα εκτύπωσης προσωπικών φωτογραφιών, αυτός ο εκτυπωτής φωτογραφιών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ιατρικές ανάγκες, όπως η εκτύπωση φωτογραφιών αποτελεσμάτων διάγνωσης ασθενών με τη μορφή υπερήχων και οδοντιατρικών διαγνωστικών φωτογραφιών.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να εκτυπώσουν φωτογραφίες χρησιμοποιώντας σύνδεση WiFi από οκτώ gadget ταυτόχρονα, όπως από κινητά τηλέφωνα, tablet, φορητούς υπολογιστές έως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Εκτός από τη χρήση σύνδεσης WiFi, οι χρήστες μπορούν επίσης να εκτυπώσουν με κάρτα SD και μονάδα flash USB.

Επιπλέον, αυτός ο εκτυπωτής φωτογραφιών υποστηρίζεται επίσης από εφαρμογές για τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, συγκεκριμένα το SELPHY Photo Layout 3.0. Υπάρχει επίσης μια οθόνη LCD 3,5 ιντσών που βρίσκεται στο επάνω μέρος του εκτυπωτή.

Στην οθόνη του πίνακα, οι χρήστες μπορούν να σαρώσουν γραμμικούς κώδικες για να συνδεθούν με την εφαρμογή και να κάνουν τις διατάξεις φωτογραφιών όσο το δυνατόν πιο δημιουργικές με την εφαρμογή, όπως δημιουργία κολάζ αγαπημένων φωτογραφιών έως προσθήκη γραμμωτών κωδίκων για συνδέσμους σε άλμπουμ φωτογραφιών, βίντεο ή διαδικτυακούς χάρτες με τοποθεσίες φωτογραφιών .

Canon-SELPHY-CP1500_a

Για πιο ευκρινείς και καθαρότερες εικόνες, αυτός ο εκτυπωτής φωτογραφιών παρέχει επίσης αυτόματη διόρθωση φωτογραφιών που μπορεί να προσαρμόσει τη φωτεινότητα, τον κορεσμό, την αντίθεση και τον τόνο. Είναι ενδιαφέρον ότι όταν δεν υπάρχει ρεύμα, αυτός ο εκτυπωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια πρόσθετη μπαταρία NB-CP2LI η οποία πωλείται χωριστά.

Η Monica Aryasetiawan ως Διευθύντρια Επιχειρηματικής Μονάδας Canon του PT Datascrip αποκάλυψε ότι η τεκμηρίωση φωτογραφιών γίνεται πιο αξιομνημόνευτη όταν εκτυπώνεται και στη συνέχεια εμφανίζεται σε τραπέζι μελέτης, γραφείο εργασίας ή ως διακόσμηση σε μια γωνιά του σπιτιού.

«Εκτυπώστε φωτογραφίες απευθείας από αρχεία που έχουν την αγαπημένη σας κάμερα ή smartphone, εύκολα και γρήγορα με το SELPHY CP1500, μόνο 41 δευτερόλεπτα για να εκτυπώσετε φωτογραφίες μεγέθους ταχυδρομικής κάρτας. Όχι μόνο αυτό, αυτός ο εκτυπωτής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση φωτογραφιών ιατρικής διάγνωσης», εξήγησε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *