21 Μαρτίου, 2023

Μπορεί το πακέτο Familiar XL να χρησιμοποιηθεί μόνο του;

Το Gadget – Η XL παρουσίασε το πακέτο XL Familiar που προορίζεται ως μια μορφή καταλύματος που θα χρησιμοποιηθεί από πολλά άτομα.

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, το πακέτο Akrab XL έχει όριο δεδομένων και μπόνους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από πολλά μέλη της οικογένειας.

Με αυτόν τον τρόπο, το πακέτο Akbar XL παρέχει μια ποικιλία ποσοστώσεων για την υποστήριξη δραστηριοτήτων Διαδικτύου για κάθε μέλος της οικογένειας, ξεκινώντας από κοινό όριο, προσωπικό όριο μπόνους, τοπικό προσωπικό όριο μπόνους, ποσό αίτησης, κλήσεις και SMS σε συναδέλφους XL ή AXIS.

Η τιμή για το ίδιο το πακέτο Akrab XL ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας που μπορούν να φιλοξενηθούν και το ποσό της ποσόστωσης που αποκτάται. Σε αυτήν την περίπτωση, το πακέτο Akrab XL είναι διαθέσιμο για 2 έως 4 μέλη της οικογένειας.

Μπορεί το πακέτο Akrab XL να χρησιμοποιηθεί μόνο του;

Φυσικά, όσοι μένετε μόνοι ίσως αναρωτιέστε αν το πακέτο XL Familiar μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του; Η απάντηση είναι μπορώ. Αλλά φυσικά μόνο το προσωπικό όριο μπόνους και τα τοπικά προσωπικά μπόνους μπορούν να απολαύσουν μόνο οι ίδιοι.

Πράγματι, αυτή η ερώτηση είναι αρκετά λογική, δεδομένου ότι το πακέτο XL Akrab προσφέρει μια μεγάλη ποσόστωση σε προσιτή τιμή σε σύγκριση με άλλα κανονικά πακέτα δεδομένων XL.

Απλώς η διαθέσιμη ποσόστωση προορίζεται να μοιραστεί με πολλά μέλη της οικογένειας. Υπάρχει ένα τοπικό ιδιωτικό όριο μπόνους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν βρίσκεστε στην περιοχή όπου καταχωρήθηκε το πακέτο. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περιοχή Bogor ως τοποθεσία μόνο όταν εγγραφείτε, επομένως δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε άλλες περιοχές.

Εν τω μεταξύ, απεριόριστο όριο για εφαρμογές μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στο WhatsApp, στο Google Map, σε συνέδρια (Zoom, Google Meet, Google Hangouts, Microsoft Teams), Εκπαίδευση (Google Classroom) και Work (Microsoft 365). Από αυτό το πακέτο, λαμβάνετε επίσης απεριόριστο όριο φωνής και SMS σε άλλους χρήστες XL και AXIS.

Επιπλέον, υπάρχει επίσης ένα προσωπικό όριο μπόνους που μπορεί να διανεμηθεί εξίσου από τον διαχειριστή σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της οικογένειας.

Πώς να διαχειριστείτε μέλη του πακέτου XL Familiar

  • Ανοίξτε την εφαρμογή myXL και μεταβείτε στο μενού Προφίλ
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε Γνωστό πακέτο και πατήστε Προσθήκη μέλους
  • πάτα το κουμπί Να συνεχίσει και εισαγάγετε τον αριθμό XL της οικογένειας ή του συγγενή
  • πάτα το κουμπί Νόμος και επιλέξτε τον λογαριασμό εγγεγραμμένου μέλους
  • Μερίδιο συνδέσμους πρόσκλησης στον αριθμό XL που έχει προσκληθεί
  • Μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί Επεξεργασία και μετά επιλέξτε ευτυχισμένος για να αφαιρέσετε μέλη

Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, μπορείτε να προσθέσετε το πολύ 2 έως 4 μέλη ανάλογα με τον τύπο του πακέτου που αγοράσατε. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο το πακέτο Akrab XL, τότε δεν χρειάζεται να προσθέσετε καθόλου μέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *