1 Απριλίου, 2023

Μπορούν να αγοραστούν Telkomsel eSIM στην Ινδονησία; Αυτή είναι η απάντηση

Gadgetren – Πολλά κινητά τηλέφωνα που υπάρχουν στην Ινδονησία, όπως το iPhone, το Samsung Galaxy Z Fold4 5G, το Galaxy Z Flip4 5G και άλλα έχουν υποστηρίξει την τεχνολογία eSIM.

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, η eSIM (ενσωματωμένη SIM) είναι μια τεχνολογία όπου τα στοιχεία της κάρτας SIM είναι ήδη ενσωματωμένα στο κινητό τηλέφωνο.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζετε κάρτα SIM από έναν πάροχο, επειδή χρειάζεται να αγοράσετε έναν αριθμό μόνο όταν βρίσκεστε στο κέντρο εξυπηρέτησης ενός χειριστή. Το Smartfren έχει γίνει επίσης ένας χειριστής που υποστηρίζει eSIM πριν από αρκετά χρόνια.

Ακόμη και αυτός ο ίδιος ο πάροχος έχει συχνά συνδυάσει την eSIM με πολλές σειρές iPhone για να διευκολύνει τους χρήστες. Τι γίνεται όμως με τους χρήστες Telkomsel που θέλουν επίσης να χρησιμοποιούν eSIM;

Είναι διαθέσιμη η eSIM της Telkomsel;

Δυστυχώς, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της Telkomsel στο Twitter, η υπηρεσία eSIM της Telkomsel μέχρι τη στιγμή της συγγραφής δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην Ινδονησία.

Επομένως, για να μπορέσετε να απολαμβάνετε υπηρεσίες από την Telkomsel, θα πρέπει να αγοράσετε μια φυσική κάρτα SIM μέσω του πλησιέστερου πωλητή πιστωτικής κάρτας, του GraPari, του ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλων.

Είναι πολύ πιθανό ότι η Telkomsel εξακολουθεί να βλέπει την αντίδραση και το ενδιαφέρον του κοινού για την eSIM στην Ινδονησία. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν πάρα πολλές συσκευές που υποστηρίζουν eSIM στη χώρα, οι οποίες υπάρχουν μόνο σε τηλέφωνα προηγμένης τεχνολογίας ή ναυαρχίδες.

Telkomsel eSIM

Η ίδια η eSIM μπορεί να ξαναγραφτεί έτσι ώστε αν θέλετε να αλλάξετε τον αριθμό ενός άλλου παρόχου κινητής τηλεφωνίας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σαρώσετε τον κωδικό QR που παρέχεται στη συσκευασία στον αριθμό που έχετε αγοράσει.

Εάν στο μέλλον υπάρχουν πολλά κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν eSIM, φυσικά, θα είναι ευκολότερο για τους κατασκευαστές να κατασκευάσουν συσκευές που να είναι ανθεκτικές στο νερό, επειδή δεν χρειάζεται πλέον να παρέχουν υποδοχή κάρτας SIM.

Ωστόσο, προς το παρόν, φαίνεται ότι η Telkomsel και αρκετοί άλλοι πάροχοι θα αναπτύξουν σταδιακά τις υπηρεσίες eSIM, ώστε να μπορούν να τις απολαμβάνουν οι χρήστες στην Ινδονησία που έχουν ήδη κινητά τηλέφωνα με αυτήν τη δυνατότητα.

Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους ιστότοπους της Telkomsel, ώστε να μπορείτε να μάθετε προηγμένες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες eSIM από αυτούς τους παρόχους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *