23 Μαρτίου, 2023

Μόνο 200 χιλιάδες ρουπίες, το realme Buds T100 πωλείται επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Μαζί με την κυκλοφορία του κινητού τηλεφώνου realme C33 στην Ινδονησία, η realme κυκλοφόρησε επίσης τη συσκευή ήχου realme Buds T100 True Wireless Stereo (TWS).

Αυτό το TWS μπορεί να αγοραστεί στην Ινδονησία μέσω ενός προγράμματος flash εκπτώσεων έως τις 27 Οκτωβρίου 2022 με έκπτωση 100.000 Rp. ώστε η τιμή να γίνει μόνο 199.000 Rp.

Το πρόγραμμα φλας πώλησης realme Buds T100 μπορεί να ακολουθηθεί από online αγοραστές μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίοι είναι επίσημοι συνεργάτες της realme Indonesia και sotis realme.com. Το realme Buds T100 θα πωλείται δωρεάν σε όλη την Ινδονησία από τις 28 Οκτωβρίου 2022.

Το realme Buds T100 διατίθεται σε δύο χρωματικές παραλλαγές από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των Pop White και Punk Black. Κάθε μία από αυτές τις χρωματικές παραλλαγές έχει ένα εσωτερικό και εξωτερικό περίβλημα χρησιμοποιώντας δύο χρώματα σε αντίθεση.

Το Pop White χρώμα στο περίβλημα φαίνεται να δείχνει ένα γκρι χρώμα ενώ το Punk Black έχει ένα εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα. Φυσικά, ένα ακουστικό αυτής της συσκευής ήχου ζυγίζει μόνο περίπου 4,1 γραμμάρια.

realme Buds T100

Το σχήμα των ακουστικών Realme Buds T100 έχει λαβή που κρέμεται όταν φοριέται στο αυτί. Επιπλέον, αυτά τα ακουστικά υποστηρίζονται επίσης από τρεις τύπους επιλογών ακουστικών, συμπεριλαμβανομένων των μεγεθών S, M και L, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν ακουστικά που ταιριάζουν στις οπές των αυτιών τους.

Όσον αφορά τον ήχο, το realme Buds T100 χρησιμοποιεί ηχεία Bass 10mm. Υπάρχουν τρεις λειτουργίες EQ για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας της μουσικής που θέλετε να ακούσετε, όπως Bright, Balanced και Bass Boost+.

Για τους παίκτες, το realme Buds T100 παρέχει μια Λειτουργία παιχνιδιού που ενεργοποιείται από τον χρήστη, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να παίζουν παιχνίδια ομαλά και ομαλά, επειδή ο λανθάνοντας χρόνος θα μειωθεί έως και 88 ms.

Όταν πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις σε θορυβώδες περιβάλλον, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου AI ​​ENC, ώστε ο ήχος που λαμβάνεται να ακούγεται πιο καθαρά.

Όσον αφορά την μπαταρία, το realme Buds T100 έχει χωρητικότητα 40mAh και το περίβλημα έχει χωρητικότητα 400mAh. Το TWS υποστηρίζεται ότι μπορεί να αντέξει την αναπαραγωγή μουσικής για 6 ώρες χωρίς περίβλημα και 28 ώρες με περίβλημα. Για γρήγορη και καθαρή μετάδοση ήχου, αυτά τα ακουστικά χρησιμοποιούν σύνδεση Bluetooth 5.3.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το TWS διαθέτει ήδη πιστοποίηση IPX5 που υποδεικνύει ότι η συσκευή είναι ανθεκτική στα πιτσιλίσματα, συμπεριλαμβανομένων των διαρροών και του ιδρώτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *