21 Μαρτίου, 2023

Μόνο One Million Rupiah, Logitech Webcam Brio 500 και Zone Vibe 100 κυκλοφόρησαν επίσημα στην Ινδονησία

Η Gadgetren – Η Logitech παρουσίασε πρόσφατα δύο νέα προϊόντα, συγκεκριμένα την κάμερα Web Brio 500 και τα ακουστικά Zone Vibe 100 στην Ινδονησία. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, η κάμερα Web Brio 500 μπορεί πλέον να αγοραστεί στην Ινδονησία μέσω e-commerce, που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Logitech στη διεύθυνση http://www.logitech.com Tokopedia και Shopee στην τιμή των 2.449.000 Rp.

Από την παρατήρηση του Gadgetren, η κάμερα web έχει έκπτωση, επομένως η τιμή είναι φθηνότερη, που είναι μόνο 1.559.000 Rp. Εν τω μεταξύ, τα ακουστικά Zone Vibe 100 θα πωληθούν στην Ινδονησία τον Οκτώβριο του 2022, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στην τιμή των 1.449.000 IDR.

Η κάμερα web Brio 500 προσφέρει τρεις χρωματικές παραλλαγές που περιλαμβάνουν γραφίτη, υπόλευκο και ροζ. Η νέα κάμερα web συνοδεύεται από μια μικρή βάση για σύνδεση σε οθόνη φορητού υπολογιστή ή οθόνη για χρήση σε εφαρμογές τηλεδιάσκεψης βίντεο για συσκέψεις όπως το Zoom, το Microsoft Teams και το Google Meet.

Το βάρος της κάμερας web με βάση είναι περίπου 121 γραμμάρια και μπορεί να συνδεθεί σε φορητό υπολογιστή ή οθόνη με καλώδιο 1,5 μέτρων. Λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows 8 ή και macOS 10.10 ή νεότερη έκδοση και το Chrome OS μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την κάμερα web.

  Logitech-BRIO-500-Off-White

Τεχνικά, αυτή η κάμερα web διαθέτει αισθητήρα 4MP με ανάλυση 1080p για βίντεο στα 30fps ή 720p στα 60fps. Για να φαίνονται καλές οι εικόνες που παράγονται σε βίντεο τηλεδιάσκεψης, αυτή η κάμερα web έχει μια λειτουργία φωτισμού ή RightLight4 για να τονίζει το πρόσωπο του χρήστη όταν βρίσκεται σε θαμπό δωμάτιο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με βίντεο, χάρη στη λειτουργία RightSight Auto-Framing, η κάμερα θα εστιάζει αυτόματα στο πρόσωπο ακόμα κι αν κινείται. Αυτή η κάμερα web παρέχει επίσης μια επιλογή από ποικίλες γωνίες θέασης, συγκεκριμένα 90°, 78º και 65 για να παρέχει μια ποικιλία ρυθμίσεων καρέ που είναι ευχάριστες στους άλλους.

Άλλες λειτουργίες, όπως η λειτουργία εμφάνισης για κλίση της γωνίας της κάμερας προς το τραπέζι, το μικρόφωνο με μείωση του θορύβου ή η ακύρωση θορύβου και το κλείστρο απορρήτου παρέχονται επίσης στην κάμερα Web Brio 500.

Logitech-Brio-500-Zone-Vibe-100-Off-White-color.

Εν τω μεταξύ, το σετ μικροφώνου-ακουστικού Zone Vibe 100 εμφανίζεται στα ίδια τρία χρώματα με την κάμερα Web Brio 500. Αυτό το ακουστικό καλύπτει τα αυτιά ολόκληρου του χρήστη όταν χρησιμοποιείται για διάφορες δραστηριότητες, όπως ακρόαση μουσικής, παρακολούθηση ταινιών και τηλεδιάσκεψη με βίντεο.

Η σύνδεση ακουστικών Zone Vibe 100 χρησιμοποιείται ασύρματα έως και 30 μέτρα χρησιμοποιώντας Bluetooth που μπορεί να συνδεθεί με λειτουργικά συστήματα Windows, macOS και ChromeOS. Επιπλέον, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες δημοφιλείς εφαρμογές τηλεδιάσκεψης βίντεο.

Τα ηχεία που είναι ενσωματωμένα σε κάθε ωτοασπίδα χρησιμοποιούν προγράμματα οδήγησης 40 χιλιοστών με τον κωδικοποιητή AAC, τα οποία υποστηρίζεται ότι μπορούν να παράγουν πλήρη ήχο μπάσων με υψηλότερες συχνότητες και χαμηλή παραμόρφωση.

Τα χαρακτηριστικά του είναι επίσης αρκετά ολοκληρωμένα, ξεκινώντας από ένα μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου τριγύρω, ένα μικρόφωνο που επιτρέπει την άμεση προστασία της ιδιωτικής ζωής, τον ήχο ποιότητας ευρείας ζώνης και είναι εξοπλισμένο με EQ 5 ζωνών στο Logi Tune. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας με πλήρη φόρτιση φέρεται να φτάνει τις 20 ώρες χρόνο ακρόασης και 18 ώρες χρόνο ομιλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *