21 Μαρτίου, 2023

Νέος! Το TikTok παρουσιάζει και δοκιμάζει τώρα τη λειτουργία 10 δευτερολέπτων

Gadgetren – Η υπηρεσία μικρού μήκους βίντεο TikTok φημολογείται ότι ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Now. Αυτή η δυνατότητα βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία δοκιμής τις επόμενες εβδομάδες και δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη στον κόσμο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του blog Τικ ΤοκΤώρα, η λειτουργία Τώρα θα γίνει ένα νέο εργαλείο για τους χρήστες που θα μπορούν να έρθουν πιο κοντά στην αλληλεπίδραση με τους φίλους τους και τους κοντινότερους ανθρώπους στο TikTok. Αυτή η δυνατότητα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες δυνατότητες βίντεο στο TikTok.

Η λειτουργία Now θα διασκεδάσει τους χρήστες με έναν άλλο και μοναδικό τρόπο όπου το TikTok μέσω μιας ειδοποίησης ή ειδοποίησης θα εμφανιστεί ξαφνικά στον λογαριασμό μας στο επάνω μέρος της οθόνης, προσκαλώντας μας να δημιουργήσουμε μια λειτουργία Τώρα τώρα.

Η ειδοποίηση που εμφανίζεται ονομάζεται Time to Now, επομένως πρέπει να κάνουμε αμέσως μια ανάρτηση Τώρα είτε με τη μορφή φωτογραφιών είτε βίντεο. Για να γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό, η πρόσκληση έλαβε επίσης έναν χρόνο επαναφοράς, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δημοσιεύσουν αμέσως ένα βίντεο ή μια φωτογραφία Τώρα.

Όχι μόνο αυτό, οι χρήστες πρέπει να κάνουν μια ανάρτηση Τώρα επιλέγοντας τον φίλο που θέλουν να προσκαλέσουν, ώστε όταν ο προσκεκλημένος φίλος αποδεχτεί την πρόκληση Now, η μπροστινή και η πίσω κάμερα θα τραβήξουν μια φωτογραφία ή θα την καταγράψουν.

Η ίδια η διάρκεια είναι περιορισμένη, σε αντίθεση με τα σύντομα βίντεο που έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν, τα οποία έχουν διάρκεια 3 λεπτών. Σε αυτή τη λειτουργία Τώρα πρέπει να αφιερώσουμε 10 δευτερόλεπτα για να φτιάξουμε μια φωτογραφία ή με τη μορφή βίντεο.

TikTok-Now-1

Μόλις δημοσιευτεί, η δυνατότητα Τώρα θα εμφανιστεί σε μια ειδική σελίδα Τώρα ή θα είναι ξεχωριστή από το Για εσάς, το Ακολουθούν και τους Φίλους. Πλέον, οι αναρτήσεις μπορούν να σχολιαστούν και να δοθούν “μου αρέσει” από τους ακόλουθους ή τους θεατές που το βλέπουν. Επιπλέον, οι αναρτήσεις Now μπορούν να προβληθούν ξανά στο Now pool μνήμης.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η δυνατότητα Τώρα θα είναι προσβάσιμη απευθείας από την εφαρμογή TikTok. Ωστόσο, με βάση την επίσημη δήλωση του TikTok, η λειτουργία Now σε περιοχές εκτός των ΗΠΑ είναι πιθανό να είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή TikTok Now συγκεκριμένα, με άλλα λόγια, αυτόνομη ή ξεχωριστή από την εφαρμογή TikTok.

Ωστόσο, αυτό εξακολουθεί να είναι ένα σχέδιο για το TikTok. Όσον αφορά την ίδια τη βεβαιότητα, το TikTok πρέπει ακόμα να κάνει κάποια έρευνα και να το μελετήσει με την εμπειρία του χρήστη και την κοινότητα, προκειμένου να γίνει καλά αποδεκτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *