27 Μαρτίου, 2023

Νέο κινητό POCO X5 5G Έρχεται σύντομα στην Ινδονησία, Δείτε μια διαρροή χαρακτηριστικών!

Gadgetren – Η POCO Indonesia είναι όλο και πιο αποφασισμένη να κυκλοφορήσει το νεότερο κινητό της τηλέφωνο στο εγγύς μέλλον μέσω του POCO X5 5G.

Διέρρευσε ότι θα ήταν ένα νέο κινητό τηλέφωνο στις αρχές του 2023 που θα ζωντανέψει την αγορά της Ινδονησίας, τελικά η POCO αποκάλυψε πολλά χαρακτηριστικά που θα υποστηρίζουν τη συσκευή POCO X5 5G μαζί με τον χρόνο κυκλοφορίας της.

Το POCO X5 5G φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023, ωστόσο, δεν έχει δηλωθεί ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει η ακριβής ημερομηνία στην Ινδονησία. Ωστόσο, αυτό το κινητό τηλέφωνο θα στοχεύει στην αγορά νέων χρηστών που τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια για κινητά.

Επομένως, αυτό το κινητό τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από ένα chipset Qualcomm Snapdragon 695 Octa-Core (6nm) με μέγιστη ταχύτητα 2,2 GHz για να παρέχει σταθερή και αποτελεσματική απόδοση. Ενώ η ικανότητά του να χειρίζεται γραφικά κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών διαχειρίζεται η GPU Adreno 619.

Επιπλέον, το chipset Snapdragon 695 5G στο POCO X5 5G υποστηρίζεται ότι παράγει βαθμολογία AnTuTu 404.767 πόντων, η οποία είναι υψηλότερη από τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούν το chipset Snapdragon 732 με βαθμολογία 364.802 πόντων.

  POCO-X5-5G-παραλλαγή χρώματος

Όχι μόνο αυτό, το chipset θα συνδυαστεί επίσης με LPDDR4x RAM χωρητικότητας έως και 13 GB. Η POCO είπε ότι με μεγάλη χωρητικότητα RAM, το POCO X5 5G θα νικήσει εύκολα τα αγαπημένα παιχνίδια των χρηστών, όπως το Mobile Legend Bang-Bang, το PUBG Mobile, το Valorant, μέχρι το βαρύ παιχνίδι Genshin Impact.

Παρόλο που η χρήση του 5G στην Ινδονησία δεν είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη, είναι ενδιαφέρον ότι το POCO X5 5G θα υποστηρίζει το δίκτυο 5G μέσω του μόντεμ Snapdragon X51. Με αυτόν τον τρόπο, οι μεταγενέστεροι χρήστες θα μπορούν να συνεχίσουν να επωφελούνται από τη χρήση του δικτύου 5G, όπως χαμηλότερη καθυστέρηση, λήψη ή αποστολή αρχείων πολύ πιο γρήγορα και παίζοντας παιχνίδια χωρίς διακοπή.

Ο Andi Renreng ως επικεφαλής μάρκετινγκ για την POCO Indonesia είπε ότι η σειρά POCO X δημιουργήθηκε πράγματι για νέους που χρειάζονται εξαιρετική απόδοση από ένα κινητό τηλέφωνο. «Φέτος, το POCO X5 5G θα γίνει υποχρεωτικό smartphone για τους νέους, ειδικά αυτούς που τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια. Περίεργος? Προσπαθήστε λοιπόν να το αποδείξετε μόνοι σας! Είμαι σίγουρη απόδοση POCO X5 5G θα σας καταπλήξει όλους!» αυτός είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *