25 Μαρτίου, 2023

Οι αγορές στο TikTok τώρα πιο εύκολες με τη λειτουργία του εμπορικού κέντρου

Gadgetren – Πρόσφατα, η υπηρεσία σύντομων βίντεο TikTok εισήγαγε μια νέα λειτουργία του Εμπορικού Κέντρου που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αγορές μέσω του TikTok Shop πιο εύκολα.

Αν προηγουμένως έπρεπε να αναζητήσετε έναν λογαριασμό καταστήματος ή επιχείρησης που πουλά το προϊόν ή το προϊόν που θέλετε, τώρα για τις αγορές σας στο TikTok Shop απλώς πατήστε το κουμπί λειτουργίας του Κέντρου αγορών που έχει ένα εικονίδιο Τσάντα αγορών.

Το εικονίδιο λειτουργίας του Κέντρου αγορών βρίσκεται σε μια σειρά μενού στο κάτω μέρος της οθόνης μαζί με λειτουργίες όταν οι χρήστες θέλουν να κάνουν βίντεο. Εκτός από το ότι είναι πιο προσιτό, το Εμπορικό Κέντρο βοηθά επίσης τους εμπόρους Κατάστημα TikTok αυξήσει τις πωλήσεις του.

Στη λειτουργία του Εμπορικού Κέντρου, θα εμφανιστούν διάφορες άλλες λειτουργίες που διευκολύνουν τις αγορές, ξεκινώντας από την προβολή παραγγελιών, τα καλάθια, το ιστορικό αγορών, τη συνομιλία με τους πωλητές, τον ορισμό διευθύνσεων αποστολής έως την επιλογή τρόπων πληρωμής.

Κάθε προϊόν έχει συμπεριληφθεί στην αντίστοιχη κατηγορία του ώστε να συντομεύεται ο χρόνος αναζήτησης. Οι κατηγορίες προϊόντων στο Εμπορικό Κέντρο περιλαμβάνουν ομορφιά, γυναικεία ρούχα, ηλεκτρονικά είδη, τρόφιμα και μουσουλμανικά ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες, έπιπλα σπιτιού, παπούτσια, σκεύη κουζίνας, ανδρικά ρούχα, αθλητικά, τρόφιμα, ανάγκες μωρού, παιδικά ρούχα, χόμπι. ανάγκες γραφείου.

Εκτός από τις πληροφορίες προϊόντων, υπάρχουν επίσης ελκυστικές προσφορές που μπορείτε να ακολουθήσετε όταν κάνετε αγορές, όπως προγράμματα εκπτώσεων flash μαζί με χρόνους αντίστροφης μέτρησης, κουπόνια, εκπτώσεις προϊόντων και προσιτές επωνυμίες.

Εν τω μεταξύ, για τους πωλητές, η λειτουργία του Εμπορικού Κέντρου παρέχει flash εκπτώσεις και στιγμιότυπα επωνυμίας κατά τις καθημερινές και μεγάλες εκπτώσεις. Αυτή η δυνατότητα του Shopping Center μπορούν να απολαμβάνουν οι χρήστες από την καμπάνια αγορών 10.10.

TikTok-Shop-Center

Η TikTok είπε ότι στη φετινή καμπάνια 10.10, η συνολική Ακαθάριστη Αξία Εμπορευμάτων (GMV) αυξήθηκε κατά 148 τοις εκατό με τη συνεισφορά της λειτουργίας του Εμπορικού Κέντρου κατά 17,7 τοις εκατό.

Οι εκπρόσωποι του TikTok Shop δήλωσαν ότι προσπαθούν πάντα να ενδυναμώσουν τις κοινότητες, τους δημιουργούς και τους εμπόρους στην Ινδονησία μέσω καινοτομιών και νέων εξελίξεων, ώστε να παρέχουν μια ακόμη καλύτερη εμπειρία αγοράς και πώλησης.

«Με την εισαγωγή μιας νέας δυνατότητας, δηλαδή του Εμπορικού Κέντρου, οι χρήστες μπορούν να βιώσουν μια εύκολη, συνοπτική και διασκεδαστική εμπειρία αγορών στην πλατφόρμα TikTok. Όσο για τις επιχειρήσεις, ελπίζουμε ότι αυτή η δυνατότητα μπορεί να τις βοηθήσει να αναπτυχθούν, ώστε να μπορούν να βρεθούν πιο εύκολα και να αποκτήσουν περισσότερους νέους πελάτες, αξιοποιώντας τη δύναμη της κοινότητας του TikTok», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *