21 Μαρτίου, 2023

Οι δυνατότητες κοινότητας στο WhatsApp Αρχίζουν να δοκιμάζονται στην Ινδονησία

Gadgetren – Μετά την εισαγωγή στο φεγγάρι Απρίλιος 2022 χθεςΤέλος, το WhatsApp κυκλοφόρησε επίσημα τη λειτουργία Κοινότητας παγκοσμίως και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η δυνατότητα δοκιμάζεται στην Ινδονησία από 12 κοινότητες που διορίζονται απευθείας από το WhatsApp, όπως δήλωσε η Esther Samboh ως Υπεύθυνη Δημόσιας Πολιτικής WhatsApp για την Ινδονησία.

Η Esther είπε περαιτέρω ότι η κοινότητα περιλαμβάνει την κοινότητα Direct Enak, η οποία είναι μια δημοφιλής κοινότητα λάτρης της μαγειρικής, και την κοινότητα Play:On Indonesia, μια κοινότητα θαυμαστών Mini 4WD.

«Ελπίζουμε ότι η δυνατότητα Κοινότητας στο WhatsApp μπορεί να επιτρέψει σε περισσότερες ομάδες στην Ινδονησία να διαχειρίζονται καλύτερα τα μέλη τους στο WhatsApp», είπε στην ομάδα του Gadgetren σε γραπτή δήλωση.

Για να φέρουν τα κοινοτικά χαρακτηριστικά, εκτός από τη συνεργασία με κοινότητες, έχουν επίσης συνεργαστεί με περισσότερους από 50 οργανισμούς σε 15 χώρες για να δημιουργήσουν κοινοτικά χαρακτηριστικά για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Μέσω της δυνατότητας Κοινότητας, πάρτι WhatsApp Η ίδια στοχεύει στην παροχή περισσότερων υπηρεσιών, ιδίως την παροχή ασφάλειας και απορρήτου με τη μορφή κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο για οργανισμούς ή κοινότητες στο WhatsApp για ασφαλή και άνετη επικοινωνία.

Η ίδια η δυνατότητα Κοινότητας συμπληρώνει την παρουσία της δυνατότητας Ομάδων, η οποία στο παρελθόν είχε βοηθήσει πολλούς χρήστες να επικοινωνήσουν εντός της κοινότητάς τους. Για να δημιουργήσετε μια λειτουργία Κοινότητας στο WhatsApp, οι χρήστες απλώς αγγίζουν την καρτέλα Κοινότητα που εμφανίζεται στο επάνω μέρος της συνομιλίας σε τηλέφωνα που βασίζονται σε Android.

Χαρακτηριστικά-Κοινότητα-WhatsApp-1

Όσον αφορά τα τηλέφωνα που βασίζονται σε iOS, η δυνατότητα Κοινότητας μπορεί να δημιουργηθεί πατώντας την καρτέλα Κοινότητα στο κάτω μέρος της συνομιλίας. Εκτός από τη δυνατότητα έναρξης ή προσθήκης νέων Κοινοτήτων, οι χρήστες μπορούν ακόμα να προσθέσουν υπάρχουσες ομάδες.

Μόλις συνδεθούν στην Κοινότητα, οι χρήστες μπορούν εύκολα να κάνουν εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων ομάδων για να λάβουν τις πληροφορίες που χρειάζονται και οι διαχειριστές μπορούν να στείλουν σημαντικές ενημερώσεις σε όλους στην Κοινότητα.

Εκτός από τη λειτουργία Κοινότητας, το WhatsApp διαθέτει επίσης τρεις άλλες νέες δυνατότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε Ομάδες. Οι τρεις νέες δυνατότητες που παρουσιάζονται περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας δημοσκοπήσεων σε συνομιλία, βιντεοκλήσεις για έως 32 άτομα και ομάδες έως 1024 χρηστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *