27 Μαρτίου, 2023

Ο μικροσκοπικός σαρωτής λέιζερ 3D Leica BLK360 πωλείται τώρα στην Ινδονησία για 500 εκατομμύρια!

Η IPTech – Η εταιρεία τεχνολογίας Leica Geosystems μέσω του επίσημου διανομέα της στην Ινδονησία, δηλαδή της PT Datascrip, κυκλοφόρησε τη νεότερη έξυπνη συσκευή 3D Laser Scanner που ονομάζεται The New Leica BLK360.

Αυτό το νέο προϊόν διατίθεται σε φανταστική τιμή 500.000.000 IDR. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η λειτουργία του είναι να μπορεί να τεκμηριώνει το χώρο σε 3 Διαστάσεις (3D) που χρησιμοποιείται ευρέως για ανάγκες όπως σχεδιασμός κατασκευής και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, τεκμηρίωση εσωτερικών χώρων, έως παραγωγή στη βιομηχανία ταινιών.

Ως μέρος της προσφοράς πωλήσεών τους, η PT Datascrip και η Leica παρέχουν επίσης και εγγυώνται υπηρεσίες μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης σχετικά με τη χρήση του εργαλείου, έτσι ώστε οι χρήστες που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο μπορούν να το μάθουν σιγά σιγά.

Σε αυτή την τιμή, ο νέος σαρωτής λέιζερ 3D Leica BLK360 μπορεί να παράγει λεπτομερή και ακριβή τρισδιάστατη οπτική τεκμηρίωση, επειδή μπορεί να σαρώσει πλήρως μια δομή ή χώρο κτιρίου σε μόλις 20 δευτερόλεπτα ή πέντε φορές πιο γρήγορα από την προηγούμενη γενιά.

Σε κοινή θέα, ο σαρωτής λέιζερ 3D Το νέο Leica BLK360 διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό που έχει μικρό βάρος περίπου 0,85 kg με την μπαταρία. Στον τομέα της κάμερας, αυτή η συσκευή σαρωτής λέιζερ 3D διαθέτει τέσσερις φακούς ανάλυσης 13MP με υποστήριξη για αισθητήρες LiDAR.

Οι τέσσερις φακοί μπορούν να τραβήξουν υψηλής ποιότητας σφαιρικές εικόνες 360 μοιρών και πλήρη τρισδιάστατα σύννεφα σημείων. Η κάμερα είναι επίσης εξοπλισμένη με πέντε βραχίονες Υψηλού Δυναμικού Εύρους (HDR) για την παραγωγή εικόνων με υψηλή αντίθεση και πραγματική ακρίβεια χρωμάτων.

The-New-Leica-BLK360-από κοντά.

Χάρη στην αύξηση του μετρητή απόλυτης απόστασης (ADM), αυτός ο σαρωτής λέιζερ 3D είναι επίσης ικανός να καταγράφει σύννεφα σημείων με ταχύτητα 680.000 σημείων ανά δευτερόλεπτο, υψηλότερη από την προηγούμενη γενιά. Εν τω μεταξύ, για μετρήσεις κτιρίου, αυτή η συσκευή μπορεί να φτάσει σε ακτίνα 45 μέτρων με υψηλό επίπεδο ακρίβειας μέτρησης έως και 4 mm σε απόσταση 10 μέτρων.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα και tablet, ο νέος σαρωτής λέιζερ 3D Leica BLK360 υποστηρίζεται από σύνδεση USB-C για μεταφορά δεδομένων. Επιπλέον, αυτή η νέα συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με τεχνολογία Visual Inertial System (VIS) που μπορεί να συνδυάσει αυτόματα τα αποτελέσματα σάρωσης σε κάθε δωμάτιο σε όλο το κτίριο.

The-New-Leica-BLK360

Χάρη στην τεχνολογία VIS, οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να ασχολούνται με την ευθυγράμμιση και τον συνδυασμό εικόνων από κάθε δωμάτιο για να δημιουργήσουν ένα πλήρες νέφος σημείων κατά την επεξεργασία δεδομένων. Ο Danang Kurniawarman ως Διευθυντής Μάρκετινγκ της PT Datascrip είπε ότι το Leica BLKG360 διατίθεται σε μικρό μέγεθος, ώστε να είναι εύκολο να το μεταφέρετε οπουδήποτε.

“Είναι επίσης εύκολο στη χρήση, απλά πατώντας 1 κουμπί. Αυτός ο σαρωτής μπορεί να σαρώσει άμεσα διάφορες κτιριακές κατασκευές και χώρους, ακόμη και για σκοπούς παραγωγής πολυμέσων, σε τεκμηρίωση συντήρησης πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως ναούς και σπηλιές, με ακριβή μέθοδο αναγνώρισης. ” αυτός είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *