27 Μαρτίου, 2023

Ο πολυλειτουργικός φορτιστής Anker PowerPort 726 Nano II πωλείται επίσημα στην Ινδονησία για 900.000 IDR

Το Gadgetren – Anker Indonesia έφερε επίσημα τον νέο φορτιστή πολλαπλών χρήσεων που ονομάζεται PowerPort 726 Nano II. Αυτός ο νέος φορτιστής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για κινητά τηλέφωνα αλλά και άλλα gadget, όπως φορητούς υπολογιστές και συσκευές ήχου TWS.

Με τιμή 2.400.000 IDR, κάθε αγορά ενός φορτιστή PowerPort 726 Nano II θα λαμβάνει επίσης προστασία εγγύησης για 18 μήνες ή ενάμιση χρόνο. Ως ελκυστική προσφορά, η Anker παρέχει επίσης εκπτώσεις έως και 61 τοις εκατό.

Με αυτόν τον τρόπο οι αγοραστές μπορούν να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν έναν φορτιστή PowerPort 726 Nano II σε μειωμένη τιμή μόνο 944.000 IDR μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Anker Indonesia στην Tokopedia και στο Shopee καθώς και στο πλησιέστερο επίσημο φυσικό κατάστημα της Anker.

Φορτιστής PowerPort 736 Nano II έρχεται με δύο θύρες USB-C που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για τη φόρτιση των gadget μας. Αλλά οι δύο θύρες έχουν διαφορετική φόρτιση η καθεμία, ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν οι ανάγκες τους.

Η επάνω θύρα παρέχει φόρτιση 20W ενώ η άλλη έχει γρήγορη φόρτιση 45W για συνολικά περίπου 65W. Με αυτήν την επιλογή φόρτισης, οι χρήστες μπορούν να δώσουν προτεραιότητα στα gadget τους που απαιτούν γρήγορη φόρτιση.

Για φορητούς υπολογιστές και συσκευές κινητών τηλεφώνων, για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν γρήγορη φόρτιση 45 W, έτσι ώστε ο φορητός υπολογιστής να μπορεί να γεμίζει γρήγορα όταν χρησιμοποιείται για πολύ σημαντικά θέματα, όπως η ολοκλήρωση εργασιών έως ψυχαγωγία. Εν τω μεταξύ, οι συσκευές ήχου TWS μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλες θύρες φόρτισης.

Όσον αφορά την ασφάλεια, ο Anker ισχυρίζεται ότι αυτός ο νέος φορτιστής υποστηρίζεται από τυπικές προστασίες, όπως η δυνατότητα αποτροπής υπερθέρμανσης, βραχυκυκλωμάτων και διακοπτών κυκλώματος όταν η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για την τεχνολογία PowerIQ που είναι σε θέση να ανιχνεύσει τις απαιτήσεις ισχύος αυτών των συσκευών, ώστε η έξοδος να βγαίνει όπως απαιτείται.

Anker PowerPort 726 Nano II 2

Ως πρόσθετες πληροφορίες, οι φορητοί συσκευές που είναι συμβατές με το φορτιστή PowerPort 726 Nano II περιλαμβάνουν τα MacBook Air, MacBook Pro, Dell XPS 13, ThinkPad E490, HP Spectre Folio, ThinkPad X390, Google Pixelbook και Microsoft Surface Book 2.

Από την άλλη πλευρά, άλλες συσκευές που υποστηρίζουν τον φορτιστή PowerPort 726 Nano II περιλαμβάνουν Apple iPhone 6 Plus και άνω, iPad 2018 συμπεριλαμβανομένων iPad 4, Apple Watch, Samsung Galaxy από τη σειρά S8 και άνω, Google Pixel 2 και άνω, Sony XZ3 και Xperia 1, καθώς και το Nintendo Switch.

Ο Ridwan Hidayat ως Business Manager της ANKER Indonesia είπε ότι στις μέρες μας είναι συνηθισμένο να βρίσκεις ένα άτομο να έχει περισσότερες από 1 φορητές συσκευές. «Η Anker είναι εδώ ως λύση για αυτό. Η Anker έχει διάφορες παραλλαγές ισχύος φορτιστή τοίχου με μεγάλη ισχύ εξόδου, έτσι ώστε η φόρτιση να είναι πιο αποτελεσματική και γρήγορη», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *