27 Μαρτίου, 2023

Πάρτε το Grab; Αυτά είναι 5 χαρακτηριστικά ασφαλείας για να κάνετε το ταξίδι ασφαλέστερο

Gadgetren – Αρκετές διαδικτυακές υπηρεσίες μεταφοράς έχουν πλέον εφαρμόσει χαρακτηριστικά ασφαλείας για τους πελάτες τους που χρησιμοποιούν μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα για να τους μεταφέρουν σε συγκεκριμένους προορισμούς.

Ένα από αυτά είναι Η διαδικτυακή υπηρεσία μεταφοράς της Grab που παρέχει επίσης χαρακτηριστικά ασφαλείας στην εφαρμογή. Μέχρι τώρα, η ίδια η Grab διαθέτει 20 χαρακτηριστικά ασφαλείας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους πελάτες της σε όλη την Ινδονησία.

Αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας παρουσιάζονται φυσικά για να συμπληρώσουν το ταξίδι του πελάτη, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Grab. Αυτό οφείλεται σε αρκετές περιπτώσεις εγκληματικών πράξεων στις διαδικτυακές μεταφορές που συμβαίνουν συχνά, όπως ψεύτικες παραγγελίες ή πλαστές παραγγελίες, παρενόχληση με συνεργάτες οδηγών και απάτη.

Από τα 20 υπάρχοντα χαρακτηριστικά ασφαλείας, το Grab παρέχει επίσης πέντε χαρακτηριστικά ασφαλείας που πρέπει να αναγνωρίζουν οι χρήστες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή, εάν χρειαστεί.

Τηλεφωνική υπηρεσία χωρίς χρέωση

Αυτή η δυνατότητα δωρεάν τηλεφωνικής υπηρεσίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους πελάτες του Grab για να επικοινωνήσουν με τους οδηγούς-συνεργάτες και αντίστροφα. Αυτή η υπηρεσία χρησιμοποιεί τεχνολογία VoIP (Voice over Internet Protocol) έτσι ώστε η επικοινωνία μεταξύ επιβατών και οδηγών-συνεργατών όχι μόνο να διατηρεί το απόρρητο αλλά και να είναι δωρεάν.

Λειτουργία συνομιλίας με αυτόματο αισθητήρα λέξεων

Όταν πραγματοποιείται η συνομιλία μεταξύ του οδηγού και των συνεργατών του συνοδηγού, ενδέχεται να υπάρχουν ευπάθειες που προκαλούν ανεπιθύμητες καταστάσεις, όπως ευαίσθητες λέξεις κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Αυτό δεν θα κάνει το ταξίδι άνετο, επομένως το Grab πρέπει να παρέχει μια δυνατότητα συνομιλίας που να διαθέτει αισθητήρες για να αποκλείει ευαίσθητες ή ακατάλληλες λέξεις.

Αυτή η δυνατότητα βασίζεται στην τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης και επίσης μέσω της ανθρώπινης παρακολούθησης από την ομάδα Διασφάλισης Ποιότητας, η οποία μπορεί να προβάλλει συγκεκριμένα συνομιλίες και να αποκλείει ευαίσθητες λέξεις μεταξύ επιβατών και οδηγών-συνεργατών που δεν έχουν καταχωριστεί στην εφαρμογή ή τροποποιημένο κείμενο.

Χαρακτηριστικά-Safety-Ride-Grab-1.

Μοιραστείτε ταξιδιωτικές πληροφορίες

Εάν η στενότερη οικογένεια ή οι συγγενείς σας θέλουν να γνωρίζουν πάντα πώς είστε και πού βρίσκεστε, τότε όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μεταφοράς Grab, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία Share Travel Information. Παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο, μπορούμε να ενημερώσουμε την τρέχουσα θέση στην οικογένεια.

Οι ίδιες οι κοινοποιημένες πληροφορίες έχουν τη μορφή συνδέσμου ή συνδέσμου για την παρακολούθηση της κατάστασης ταξιδιού, της κατάστασης οδηγού-συνεργάτη και παρακολούθησης για συνεχόμενα ταξίδια.

Έλεγχος συστήματος εάν το ταξίδι δεν είναι συμβατό

Εάν καθ’ οδόν οι οδηγοί-συνεργάτες μας δεν είναι κατάλληλοι ή βγουν από τη συνηθισμένη διαδρομή από την τοποθεσία αναχώρησης προς τον προορισμό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία Μη συμβατός έλεγχος ταξιδιού.

Αυτή η λειτουργία θα στείλει αυτόματα μηνύματα για να ελέγξει εάν το ταξίδι που εντοπίστηκε σταματά ξαφνικά ή βγαίνει εκτός της καθορισμένης διαδρομής με βάση την παρακολούθηση των σημάτων GPS ή των συνθηκών κυκλοφορίας.

Σύστημα υπενθύμισης για τους συνεργάτες οδηγού για ξεκούραση

Κάποιοι οδηγοί-συνεργάτες που λειτουργούν όλη μέρα σίγουρα θα αισθάνονται εξαντλημένοι. Αν τύχει να πάρουμε έναν οδηγό-συνεργάτη που παραλαμβάνει συνεχώς επιβάτες, το Grab θα δώσει μια υπενθύμιση στον οδηγό να ξεκουραστεί.

Το σύστημα Grab θα ανιχνεύσει αυτόματα τους οδηγούς-συνεργάτες που έχουν οδηγήσει πέρα ​​από τον καθορισμένο χρόνο για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων λόγω κόπωσης. Εν τω μεταξύ, οι συνεργάτες οδηγών θα λάβουν την υπενθύμιση.

Χαρακτηριστικά-Safety-Ride-Grab-2

Εκτός από τις πέντε παραπάνω λειτουργίες, το Grab παρέχει επίσης άλλες δυνατότητες, όπως επαφές έκτακτης ανάγκης, όπου οι επιβάτες μπορούν να καλούν σημαντικούς αριθμούς επικοινωνίας για να ζητήσουν βοήθεια ή βοήθεια γρήγορα.

Όλες οι δραστηριότητες παραγγελίας που λαμβάνουν χώρα και έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τις επικοινωνίες μας στην εφαρμογή Grab καταγράφονται και παρακολουθούνται πάντα από το σύστημα, έτσι ώστε όλες οι καταστάσεις που αντιμετωπίζονται να μπορούν να γίνουν γνωστές από το σύστημα Grab ως απόδειξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *