27 Μαρτίου, 2023

Παίξτε ομαλά και διασκεδαστικά παιχνίδια στο OPPO Pad Air

Gadgetren – Με τιμή 3.999.000 IDR, το OPPO Pad Air διαθέτει υποστήριξη για προδιαγραφές υλικού που μπορούν να υποστηρίξουν τις καθημερινές δραστηριότητες των χρηστών του.

Ο διάδρομος της κουζίνας του OPPO Pad Air έχει ανατεθεί στο chipset Qualcomm Snapdragon 680 (6nm) Octa-Core 2,4 GHz σε συνδυασμό με 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικής αποθήκευσης.

Η δυνατότητα επέκτασης RAM που υπάρχει σε αυτήν τη συσκευή μπορεί να δανειστεί ελεύθερο χώρο από την εσωτερική αποθήκευση για να γίνει Εικονική RAM με δυνατότητα επιλογής 1 GB, 2 GB, έως 5 GB.

OPPO Pad Air - Πρόσφατη εφαρμογή

Υπάρχει επίσης μια υποδοχή για microSD, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε τη χωρητικότητα αποθήκευσης έως και 512 GB. Στα χαρτιά, αυτός ο συνδυασμός υλικού επιτρέπει στο OPPO Pad Air να μπορεί να εκτελεί ομαλά διάφορα παιχνίδια για κινητά.

Για να δοκιμάσω τις δυνατότητες απόδοσης του, τρέχω επίσης αρκετά δημοφιλή παιχνίδια, όπως το Call of Duty: Mobile, Pokemon Unite, Arena of Valor και Mobile Legends: Bang Bang.

Όταν εκτελείται στο OPPO Pad Air, το Call of Duty: Mobile μπορεί να ρυθμιστεί με συνδυασμό γραφικών Χαμηλός + Υψηλός ρυθμός καρέ και γραφικών Πολύ Υψηλού + Μεσαίου ρυθμού καρέ για την υψηλότερη ρύθμιση.

Ο ίδιος πιστεύω ότι οι ρυθμίσεις με συνδυασμό γραφικών Χαμηλός + Υψηλός ρυθμός καρέ μπορούν ακόμα να εμφανίζουν καλές εικόνες περιβάλλοντος, χαρακτήρων και μενού συν μια ομαλή ταχύτητα κίνησης.

Εν τω μεταξύ, εάν τα γραφικά έχουν οριστεί σε Πολύ υψηλό + Μεσαίο ρυθμό καρέ, τότε το Call of Duty Mobile είναι σε θέση να εμφανίζει εικόνες που είναι ευχάριστες στο μάτι και ισορροπημένες με κινήσεις χαρακτήρων και περιβαλλοντικές μεταφορές που εξακολουθούν να αισθάνονται ομαλές.

OPPO Pad Air - COD Mobile

Εν τω μεταξύ, τα εικονικά κουμπιά για κατεύθυνση, σκοποβολή, στόχευση, αλλαγή όπλων και μενού είναι σε θέση να ανιχνεύσουν το δάχτυλό μου με απόκριση, έτσι ώστε όταν μάχομαι με εχθρούς να αισθάνεται άνετα.

Ειδικά όταν συναντάτε πολλούς χαρακτήρες σε μια περιοχή, η κίνηση εξακολουθεί να είναι ομαλή και δεν υπάρχει καθυστέρηση στο παιχνίδι. Ωστόσο, πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η σύνδεση στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείται είναι σταθερή.

OPPO Pad AIr - COD Mobile Tanding

Η μετάβαση σε παιχνίδια MOBA (Mobile Online Battle Arena), όπως τα Pokemon Unite, Mobile Legends και Arena of Valor, μπορεί να λειτουργήσει ομαλά όταν χρησιμοποιείτε υψηλές ρυθμίσεις γραφικών και υψηλούς ρυθμούς καρέ.

Το πιο αξιοσημείωτο είναι, φυσικά, τα γραφικά, τόσο το περιβάλλον, οι χαρακτήρες, όσο και τα εφέ μάχης, που αισθάνονται καλά στα μάτια. Για κίνηση κατά τη διάρκεια του αγώνα αισθάνεται ομαλή και ελάχιστη καθυστέρηση.

Ο ίδιος πιστεύω ότι το OPPO έχει βελτιστοποιήσει το OPPO Pad Air, ώστε να μπορεί να παίζει παιχνίδια ομαλά, ειδικά όσον αφορά τα γραφικά, τον ρυθμό καρέ και τη συνδεσιμότητα δικτύου. Οπλισμένος με μπαταρία 7.100 mAh, μπορώ να παίζω παιχνίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα στο OPPO Pad Air. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 18 W που μπορεί να φορτίσει γρήγορα.

OPPO Pad Air - Pokemon Unite

Από μπροστά, το OPPO Pad Air παρουσιάζει οθόνη 10,36 ιντσών με τεχνολογία IPS LCD, ανάλυση 2K (2000 x 1200 pixel), 71% Τύπος NTSC, 1 δισεκατομμύριο χρώματα, επίπεδο φωτεινότητας έως 360 nits και λόγο διαστάσεων 83,5 % μπορεί να εμφανίσει το παιχνίδι με ανακούφιση ώστε να μπορεί να φτάσει ελεύθερα στην περιοχή του παιχνιδιού.

Η παρουσία τεσσάρων ηχείων υποστήριξης με Dolby Atmos είναι σε θέση να προσφέρει καθαρό και δυνατό στερεοφωνικό ήχο, ώστε να προσφέρει μια πιο συναρπαστική εμπειρία αναπαραγωγής.

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε για το OPPO Pad Air, μπορείτε ήδη να το αγοράσετε στην Ινδονησία. Για να καταστεί δυνατή η εργασία και οι δημιουργικές δραστηριότητες, αυτή η συσκευή υποστηρίζει επίσης το στυλό και το πληκτρολόγιο OPPO Stylus.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *