25 Μαρτίου, 2023

Πακέτο Amazon Prime Video Telkomsel – Κατάλληλο για όσους από εσάς τους αρέσει να παρακολουθούν

Gadgetren – Η απόλαυση διαφόρων ειδών περιεχομένου στην υπηρεσία Amazon Prime Video μπορεί σίγουρα να γίνει πολύ εύκολα εάν χρησιμοποιήσουμε μια κάρτα κινητής τηλεφωνίας από τον πάροχο Telkomsel.

Ο χειριστής, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του BUMN, έχει δημιουργήσει στρατηγική συνεργασία με την υπηρεσία video-on-demand. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολλά ειδικά πακέτα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για να εγγραφείτε στο Prime Video.

Με αυτό το ειδικό πακέτο, οι πελάτες της Telkomsel, είτε χρησιμοποιούν προπληρωμένες είτε μεταπληρωμένες κάρτες, μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις εκπομπές στην υπηρεσία Prime Video, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ.

Τα πακέτα που προσφέρει η Telkomsel χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Όπως το Netflix, υπάρχει ένα κανονικό Prime Video που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε υπηρεσίες από διάφορες συσκευές και μια έκδοση για φορητές συσκευές που υποστηρίζει μόνο τη χρήση εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα.

Η τιμή για κάθε πακέτο συνδρομής Prime Video από την Telkomsel είναι επίσης αρκετά φθηνή. Όσο για πιο αναλυτικά, η σειρά προϊόντων φαίνεται στην παρακάτω εξήγηση.

Πακέτο Amazon Prime Video Telkomsel Mobile Edition

Amazon Prime Video Mobile 7 Hari

 • Μέγιστο όριο ροής 1 GB
 • Εγγραφείτε στο Amazon Prime Video Mobile
 • Ισχύει για 7 ημέρες
 • 8.000 Rp

Amazon Prime Video Mobile 30 Hari

 • Μέγιστο όριο 2,5 GB
 • Εγγραφείτε στο Amazon Prime Video Mobile
 • Ισχύς 30 Ημέρες
 • 21.000 IDR

Το Prime Video Mobile Edition είναι ειδικά σχεδιασμένο για πελάτες που τους αρέσει να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες μέσω εφαρμογών Android ή iOS. Επίσης, συγκεκριμένα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε μόνο για μία συσκευή κάθε φορά.

Ενώ για όσους θέλουν να αλλάξουν συσκευές από κινητά τηλέφωνα σε υπολογιστές, μπορούμε να εξετάσουμε το τυπικό Prime Video. Ακολουθούν δύο επιλογές συσκευασίας από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε σε αυτό το προϊόν.

Κανονικό πακέτο Amazon Prime Video Telkomsel

Amazon Prime Video 7 Hari

 • όριο MAXstream 2, GB
 • Εγγραφείτε στο Amazon Prime Video
 • Ισχύει για 7 ημέρες
 • 16.000 Rp

Amazon Prime Video 30 Hari

 • Μέγιστο όριο 5 GB
 • Εγγραφείτε στο Amazon Prime Video Mobile
 • Ισχύς 30 Ημέρες
 • 45.000 Rp

Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει μια συνδρομή στο τυπικό Prime Video. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε υπηρεσίες από διάφορες συσκευές μέσω εφαρμογών ή του ιστού με ποιότητα προβολής HD (High Definition) πιο ελεύθερα από την έκδοση Mobile Edition.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι έχουμε επίσης την ευκαιρία να λάβουμε επιπλέον όριο MAXstream για κάθε αγορά ενός τυπικού πακέτου Prime Video ή Mobile Edition. Έτσι, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αμέσως για να απολαμβάνουμε διάφορα είδη εκπομπών χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουμε ξεχωριστό όριο πρόσβασης σε αυτές.

Εκτός από την παρακολούθηση εκπομπών στο Prime Video, το όριο MAXstream μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε διάφορες άλλες υπηρεσίες. Αυτά περιλαμβάνουν TikTok, Disney+ Hotstar, CATCHPLAY+, Netflix, Genflix, HBO GO, Lionsgate Play, RCTI+, Sushiroll, Snack Video, UseeTV Go, Vidio, Vision+ και VIU.

Αλλά φυσικά απαιτεί ξεχωριστή συνδρομή γιατί αυτό το πακέτο περιλαμβάνει μόνο μια συνδρομή Amazon Prime Video. Η αγορά του πακέτου Prime Video από την Telkomsel μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής MyTelkomsel που μπορείτε να κατεβάσετε για κινητά τηλέφωνα Android και iOS. Όσο για το πώς να το κάνετε μπορείτε να το δείτε στα παρακάτω βήματα.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Amazon Prime Video Telkomsel

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή MyTelkomsel
 2. Συνδεθείτε με τον αριθμό Telkomsel σας
 3. Πήγαινε στην σελίδα Κατάστημα
 4. Βρείτε το μενού Επιλέξτε το πακέτο σας
 5. Επιλέξτε καρτέλα Ψυχαγωγία
 6. Κατηγορία αναζήτησης Prime Video
 7. Επιλέξτε το πακέτο Prime Video που θέλετε
 8. Ketuk Αγορά μία φορά
  Prime Video Telkomsel - 1
 9. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε
 10. Κάντε κλικ Πληρωμή

Μετά την επιτυχή πληρωμή, θα λάβουμε ένα μήνυμα SMS από το 97080. Περιέχει έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ή να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό Prime Video. Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με περισσότερες λεπτομέρειες για να το ακολουθήσετε.

Ενεργοποίηση συνδρομής βίντεο Telkomsel Prime

 1. Ανοίξτε SMS από 97080
 2. Πατήστε τον σύνδεσμο μέσα
 3. Συμπληρώστε τη φόρμα και μετά εγγραφείτε εάν δεν έχετε λογαριασμό
 4. Επιλέξτε την επιλογή Σύνδεση εάν έχετε ήδη
 5. Μόλις επιβεβαιωθεί η ενεργοποίηση, ανοίξτε την εφαρμογή Prime Video
 6. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό που ενεργοποιήθηκε μέσω του συνδέσμου
 7. Αναζητήστε και παρακολουθήστε τις εκπομπές που θέλετε

Το Prime Video έχει μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες εκπομπές στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω εφαρμογών ή του διαδικτύου. Μερικοί από εμάς μπορούν να απολαύσουν ταινίες του Χόλιγουντ, τηλεοπτικές εκπομπές, κορεατικά δράματα, σειρές ντοκιμαντέρ, έως ταινίες που έγιναν στην Ινδονησία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *