21 Μαρτίου, 2023

Πακέτο Telkomsel ComboFit – Προϊόντα για εσάς που θέλετε να ζήσετε υγιεινά

Οι πάροχοι Gadgetren – Telkomsel έχουν μια πολύ μεγάλη βάση πελατών. Όλοι όσοι το χρησιμοποιούν έχουν επίσης ανάγκες και προτιμήσεις που διαφέρουν μεταξύ τους.

Συνειδητοποιώντας αυτό, η κρατική εταιρεία τηλεπικοινωνιών παρουσιάζει μια ποικιλία προϊόντων που κυμαίνονται από πακέτα διαδικτύου, SMS, τηλέφωνο, έως περιαγωγή. Υπάρχουν επίσης υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας (VAS) ως υποστήριξη.

Πριν από λίγο καιρό, παρουσίασαν επίσης ένα νέο πακέτο που ονομάζεται ComboFit. Όσοι από εσάς είστε περίεργοι για αυτό το προϊόν μπορείτε να ακούσετε περισσότερες λεπτομέρειες ως εξής.

Πακέτο Telkomsel ComboFit

Το ComboFit είναι μια νέα σειρά προϊόντων από την Telkomsel που προσφέρει πακέτα Διαδικτύου με premium πρόσβαση στην εφαρμογή υγείας Fita και Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων από την PT Allianz Utama Indonesia ως προνόμια.

Για όσους από εσάς δεν το έχετε ακούσει ποτέ, η ίδια η Fita είναι μια εφαρμογή υγείας από την Telkomsel που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους με καλές συνήθειες.

Αν και μπορεί να γίνει δωρεάν λήψη από Google Play Store ούτε Apple Apps Storeαυτή η εφαρμογή υγείας Telkomsel διαθέτει premium υπηρεσίες που προσφέρουν προπονητικά σχέδια, συνταγές, άρθρα, βίντεο ασκήσεων, έως εκπτώσεις YellowFit.

Εν τω μεταξύ, η Allianz είναι μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες. Μέσω του πακέτου ComboFit προσφέρουν αποζημίωση ατυχήματος με αξία έως 25.000.000 IDR για θάνατο ή μόνιμη αναπηρία.

Το πακέτο ComboFit είναι διαθέσιμο και για πελάτες που χρησιμοποιούν προπληρωμένες κάρτες Telkomsel και Halo. Στη συνέχεια περιγράφονται αναλυτικότερα τα οφέλη που προσφέρει το νέο προϊόν.

Σειρές πλεονεκτημάτων πακέτου Telkomsel ComboFit

  • Όριο Internet 1,5 GB
  • Kuota Fita 2 GB
  • Συνδρομή Fita Premium
  • 1 κουπόνι Allianz Προσωπικής Ασφάλισης Ατυχήματος
  • Ισχύει για 30 ημέρες
  • 55.000 Rp

Οι παραπάνω τιμές για το πακέτο Telkomsel ComboFit ισχύουν για προπληρωμένες κάρτες και κάρτες Halo σε εθνικό επίπεδο (δεν διαφέρουν για κάθε περιοχή). Επιπλέον, περιλαμβάνει επιπλέον ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας).

Απλώς, μετά την αγορά του πακέτου ComboFit, θα χρειαστεί να κατεβάσουμε την εφαρμογή Fita και να συνδεθούμε χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο αριθμό Telkomsel για να λάβουμε διάφορα είδη πλεονεκτημάτων.

Πρέπει επίσης να διεκδικήσουμε το κουπόνι ασφάλισης χειροκίνητα εισάγοντας τον κωδικό που λάβαμε μέσω SMS στο Σελίδα αξιώσεων Ασφάλισης Προσωπικών Ατυχημάτων της Allianz. Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα δεδομένα με τις σωστές πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *