23 Μαρτίου, 2023

Πακέτο Telkomsel Netflix Ιανουάριος 2023 – Η συνδρομή με χρήση πίστωσης είναι πιο εύκολη

Gadgetren – Τώρα μπορούμε επιτέλους να αγοράσουμε ένα ειδικό πακέτο συνδρομής Netflix στο δίκτυο Telkomsel αφού αυτός ο κρατικός πάροχος υποστηρίζει ξανά την υπηρεσία ροής βίντεο.

Η διαθεσιμότητα αυτού του ειδικού πακέτου από την Telkomsel μπορεί σίγουρα να διευκολύνει τους λάτρεις των ταινιών να αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορους δημοφιλείς τίτλους και σειρές που μεταδίδονται μόνο μέσω της υπηρεσίας Netflix.

Είναι ενδιαφέρον ότι σε πολλά διαθέσιμα πακέτα, η Telkomsel δεν προσφέρει μόνο μηνιαίες συνδρομές Netflix. Υπάρχει επίσης ένα όφελος με τη μορφή ορίου MAXstream 6 GB για κάθε αγορά.

Με την πρώτη ματιά, για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, το MAXstream είναι μια ειδική ποσόστωση διαδικτύου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε διάφορα είδη υπηρεσιών ροής βίντεο, η οποία περιλαμβάνει το ίδιο το Netflix.

Υπάρχουν τέσσερα πακέτα που προσφέρει η Telkomsel από αυτή την άποψη. Κάθε ένα διαφοροποιείται με βάση τον τύπο της συνδρομής Netflix που θα επηρεάσει συγκεκριμένα την ποιότητα του βίντεο και τον αριθμό των συσκευών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Πακέτο Telkomsel Netflix για το 2023

Πακέτο Οφελος Τιμή
Netflix Mobile 6 GB όριο MAXstream, Εμφανίζεται η ανάλυση SD (Τυπική ευκρίνεια), Υποστήριξη για 1 (μόνο για κινητά ή tablet) 62.000 Rp
Netflix Basic 6 GB όριο MAXstream, Εμφάνιση ανάλυσης SD (Τυπική ευκρίνεια), Υποστήριξη για 1 συσκευή 137.500 Rp
Netflix Standard 6 GB όριο MAXstream, ανάλυση Full High Definition (Full HD), Υποστήριξη έως και 2 συσκευών ταυτόχρονα 175.000 Rp
Netflix Premium 6 GB όριο MAXstream, ανάλυση Ultra HD (4K) και HDR, Υποστήριξη έως και 4 συσκευών ταυτόχρονα 213.000 Rp

Κάθε πακέτο από την Telkomsel παραπάνω συνοδεύεται από ενεργή περίοδο έως και 31 ημερών με σύστημα αυτόματης ανανέωσης. Αυτή η πολιτική ισχύει συγκεκριμένα τόσο για το όριο MAXstream όσο και για τις συνδρομές πρόσβασης Netflix σε αυτό.

Εκτός από το πακέτο για κινητά, η συνδρομή Netflix που προσφέρεται είναι επίσης απεριόριστη για χρήση σε κινητές συσκευές. Επομένως, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ακόμα σε κινητά τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, σε τηλεοράσεις που υποστηρίζουν την εφαρμογή ροής.

Πώς να ενεργοποιήσετε το πακέτο Telkomsel Netflix

 1. Ανοιξε Εφαρμογή MyTelkomsel
 2. Εισαγάγετε με τον αριθμό Telkomsel που χρησιμοποιείται
 3. Επαληθεύστε σύμφωνα με τις οδηγίες
 4. Πατήστε την καρτέλα Κατάστημα στο κάτω μενού
  Πακέτο Telkomsel Netflix - 1
 5. Ενότητα αναζήτησης Επιλέξτε το πακέτο σας
 6. Επιλέξτε μια ενότητα Ψυχαγωγία
 7. Βρείτε και επιλέξτε το μενού Netflix
  Πακέτο Telkomsel Netflix - 2
 8. Επιλέξτε το επιθυμητό πακέτο Telkomsel Netflix
 9. Ελέγξτε τα οφέλη και τις συνθήκες
 10. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφείτε
  Πακέτο Telkomsel Netflix - 4
 11. Επιβεβαιώστε πατώντας Εγγραφή πακέτου

Τα διάφορα είδη πακέτων Netflix παραπάνω μπορούν να αγοραστούν από οποιονδήποτε χρησιμοποιεί έναν αριθμό κινητής τηλεφωνίας από τον πάροχο Telkomsel. Αυτό περιλαμβάνει όσους από εμάς είναι συνδρομητές στις υπηρεσίες Prepaid και Halo.

Ακόμα κι έτσι, η αγορά ενός πακέτου Netflix είναι λίγο διαφορετική από τα διαδικτυακά προϊόντα της Telkomsel γενικά, η οποία υποστηρίζει πολλούς τρόπους πληρωμής. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο πίστωση για συναλλαγές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πακέτο Netflix Telkomsel

 1. Θα λάβουμε ένα SMS από το TLNET μετά την ενεργοποίηση του πακέτου
 2. Ανοίξτε το SMS
 3. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο σε αυτό
 4. Εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιηθεί
 5. Χρησιμοποιήστε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας στην εφαρμογή Netflix

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό συνδρομής Netflix, μπορείτε να τον συνδέσετε σε ένα πακέτο από την Telkomsel συμπληρώνοντας τα στοιχεία σύνδεσης για την υπηρεσία σύμφωνα με αυτά που έχετε. Απλώς, η χρέωση μπορεί να γίνει ξεχωριστά, οπότε ίσως χρειαστεί να την απενεργοποιήσουμε πρώτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *