27 Μαρτίου, 2023

Παρέχετε προσφορές εκπτώσεων για χρήστες, Αυξάνονται επίσημα οι τιμές των υπηρεσιών ηλεκτρονικών μεταφορών

Gadgetren – Για την προσαρμογή της νέας αύξησης των τιμολογίων για τις διαδικτυακές μεταφορές που ορίστηκε χθες στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 από το Υπουργείο Μεταφορών, Αρπάζω παρέχει επίσης προσφορές εκπτώσεων για υπηρεσίες GrabBike και GoCar.

Αυτή η προσφορά έκπτωσης μπορούν πλέον να απολαμβάνουν οι χρήστες σε κινητά τηλέφωνα Android και iOS. Ωστόσο, για να λάβουν την υπηρεσία προσφοράς έκπτωσης, οι χρήστες πρέπει πρώτα να ενημερώσουν τη συσκευή.

Μέσω του GrabBike Save και του Ngegas GrabCar Discount Promo, το Grab το παρέχει μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η ίδια η Grab δεν εξήγησε με περισσότερες λεπτομέρειες πόσο θα διαρκούσε η έκπτωση για τις υπηρεσίες GrabBike και GrabCar.

Ωστόσο, το κόμμα του είπε ότι αυτή η προσφορά έκπτωσης δόθηκε για να βοηθήσει τους συνεργάτες οδηγών να συνεχίσουν να κερδίζουν εισόδημα και να λειτουργούν. Εν τω μεταξύ, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Grab σε προσιτή τιμή.

Όσον αφορά την εκπτωτική προσφορά GrabBike Hemat, ισχύει για ταξίδια μικρών αποστάσεων που μπορείτε πλέον να απολαύσετε σε όλες τις επιχειρησιακές πόλεις του Grab στην Ινδονησία. Όσο για το GoCar, δεν υπάρχει όριο χιλιομέτρων.

Η ίδια η προσαρμογή του τιμολογίου διαδικτυακής μεταφοράς έχει δηλωθεί στο ΚΠ Αρ. 667 του 2022, ημερομηνίας 7 Σεπτεμβρίου, σχετικά με τις Οδηγίες για τον υπολογισμό των τελών εξυπηρέτησης για τη χρήση μοτοσυκλετών που χρησιμοποιούνται για το συμφέρον της κοινότητας που διεξάγονται από την εφαρμογή.

Νέες τιμές για την υπηρεσία GrabBike

Ζώνη 1

 • Περιοχή: Σουμάτρα, Μπαλί και Ιάβα (εκτός του Jabodetabek)
 • Ελάχιστος βασικός ναύλος 0-4 χλμ: 8.000 IDR – 10.000 IDR
 • Τιμή ανά Km: 2.000 Rp – 2.500 Rp

ζώνη 2

 • Περιοχές: Τζακάρτα, Bogor, Depok, Tangerang & Bekasi (Jabodetabek)
 • Tarif dasar ελάχιστο 0-4km: 10.200 Rp – 11.200 Rp
 • Τιμή ανά Km: 2.550 Rp – 2.800 Rp

ζώνη 3

 • Περιοχές: Kalimantan, Sulawesi, Nusa Tenggara και γύρω περιοχές, Maluku & Papua
 • Tarif dasar ελάχιστο 0-4km: 9.200 Rp – 11.000 Rp
 • Τιμή ανά Km: 2.300 Rp – 2.750 Rp

Νέα τιμολόγια για GrabCar, GrabExpress και GrabFood

 • GrabCar: ελάχιστη αύξηση βάσης έως 2.000 IDR. Η ποσοστιαία αύξηση των ναύλων ανά χιλιόμετρο είναι έως και 10 τοις εκατό.
 • GrabExpress: ελάχιστη αύξηση βάσης έως 1.000 IDR. Η ποσοστιαία αύξηση των ναύλων ανά χιλιόμετρο είναι έως και 6 τοις εκατό.
 • GrabFood: ελάχιστη αύξηση βάσης έως 1.000 Rp. Η ποσοστιαία αύξηση των ναύλων ανά χιλιόμετρο είναι έως και 7 τοις εκατό.

Η νέα αύξηση των επιτοκίων για τις υπηρεσίες GrabCar, GrabExpress και GrabFood θα διαφέρει σε κάθε πόλη. Ο Neneng Goenadi ως Διευθύνων Σύμβουλος της χώρας, Grab Indonesia είπε ότι αυτή είναι μια μορφή υποστήριξης της Grab προς τους πιστούς πελάτες της, διασφαλίζοντας παράλληλα βιώσιμο εισόδημα για τους οδηγούς-συνεργάτες εν μέσω μεταβαλλόμενων συνθηκών όπως οι σημερινές.

«Η υπηρεσία GrabBike Hemat, η οποία προσφέρει ανταγωνιστικές επιλογές ναύλων για ταξίδια μικρών αποστάσεων, επεκτείνεται σε όλες τις περιοχές της Ινδονησίας κατά τη διάρκεια μιας προκαθορισμένης περιόδου», είπε. Εκτός από το GrabBike Hemat, η υπηρεσία GrabBike GrabElectric μπορεί επίσης να είναι μια επιλογή για τους χρήστες να λάβουν οικονομικά προσιτή διαδικτυακή μεταφορά για καθημερινή μετακίνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *