1 Απριλίου, 2023

Παρουσιάζει προηγμένες λειτουργίες AI για να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της εργασίας, το Microsoft 365 Copilot παρουσιάζεται επίσημα

Gadgetren – Μετά την παρουσίαση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης ή της Τεχνητής Νοημοσύνης στη μηχανή αναζήτησης Bing, η Microsoft επεκτείνει την υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης για το προϊόν της εφαρμογής παραγωγικότητας, συγκεκριμένα το Microsoft 365.

Η τεχνολογία AI που είναι ενσωματωμένη στο Microsoft 365 είναι βασικά η ίδια με αυτή που παρουσιάζεται στη μηχανή αναζήτησης Bing όπου μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες ή δεδομένα χωρίς να καταναλώνουν πολύ χρόνο με τη βοήθεια του ChatGPT.

Στην περίπτωση του Microsoft 365 με τεχνολογία AI, η Microsoft ονόμασε αυτό το χαρακτηριστικό σύστημα Copilot. Επιθυμητός σκοπός ύπαρξης Microsoft 365 Copilot Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να συνεργαστεί με τους ανθρώπους και το αντίστροφο.

Το Microsoft 365 Copilot θα γίνει ένας προσωπικός βοηθός ή νέο εργαλείο παραγωγικότητας για τους χρήστες για την ολοκλήρωση διαφόρων εργασιών χρησιμοποιώντας όλες τις υπηρεσίες του Microsoft 365 που περιλαμβάνουν Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams και άλλες.

Στην εφαρμογή της, κάθε υπηρεσία Microsoft 365 θα εμφανίζει διαφορετική βοήθεια Copilot. Για το Copilot Word, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν διάφορα προσχέδια εγγράφων γρήγορα από κενό χαρτί χωρίς να χρειάζεται να αφιερώνουν χρόνο στη σύνθεση κειμένου, τη συλλογή πηγών αναφοράς και την επεξεργασία τους.

Εισαγάγοντας εντολές όπως “σχεδίαση πρότασης για τράπεζα αποβλήτων” και εισάγοντας σημειώσεις σύσκεψης που είχαν αποθηκευτεί προηγουμένως στη στήλη Copilot που παρέχεται σε ένα κενό φύλλο Word στον υπολογιστή, το σύστημα θα τις καταγράψει αυτόματα για εσάς.

M365Copilot-1

Μετά από αυτό, το πρόχειρο μπορεί να αποθηκευτεί σε έναν φάκελο υπολογιστή. Επιπλέον, εάν θέλετε να κάνετε μια πρόχειρη παρουσίαση της πρότασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη στήλη Copilot στο Power Point γράφοντας εντολές όπως «δημιουργήστε 10 διαφάνειες παρουσίασης από μια πρόταση τράπεζας απορριμμάτων».

Στη συνέχεια, το σύστημα Power Point Copilot θα μοιραστεί 10 διαφάνειες μαζί με το περιεχόμενο των προτάσεων που έχουν γίνει. Ομοίως με το Copilot Excel που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να αναλύσουν δεδομένα που έχουν εισαχθεί με τη μορφή ελκυστικών οπτικών δεδομένων, όπως γραφήματα ή γραφήματα.

Στην υπηρεσία Outlook, το Copilot θα βοηθά επίσης τους χρήστες να καθαρίζουν τα γραμματοκιβώτια ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζονται ώρες. Μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να απαντήσετε στα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εν τω μεταξύ, η χρήση του Copilot with Teams θα μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να λάβουν μια σύνοψη σύσκεψης σημείο προς σημείο στα άτομα των πόρων γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να κρατούν σημειώσεις.

M365Copilot-outlook

Εκτός από το σύστημα Copilot για την αύξηση της παραγωγικότητας με τις υπηρεσίες Microsoft 365, η Microsoft παρουσιάζει επίσης μια άλλη νέα δυνατότητα που ονομάζεται Business Chat. Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί σε εφαρμογές του Microsoft 365 που συνδέονται με πληροφορίες σε ημερολόγια, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνομιλίες, έγγραφα, συσκέψεις και επαφές.

Το Business Chat θα βοηθήσει τους χρήστες να παρέχουν ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση εργασίας στο γραφείο, όπως αλλαγές σε συσκέψεις, εργασίες και άλλα που θα ενημερώνονται αυτόματα μέσω ημερολογίου, email ή ομαδικής συνομιλίας γραφείου, έτσι ώστε να μειώνεται ο χρόνος ειδοποίησης και να μπορεί να προγραμματισμένο εκ των προτέρων.

Η Microsoft, μέσω του συστήματος Copilot, το δοκιμάζει επί του παρόντος σε ορισμένους χρήστες με στόχο να λάβει πληροφορίες και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να παρέχει καλύτερες βελτιώσεις στο μέλλον.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητά του, αναφέρεται ότι το σύστημα Copilot θα αρχίσει να το απολαμβάνουν οι χρήστες τους επόμενους μήνες σε όλες τις υπηρεσίες Microsoft 365. Η τιμολόγηση και η αδειοδότηση θα δημοσιευθούν στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *