25 Μαρτίου, 2023

Παρουσιάζοντας μια ποικιλία από συναρπαστικές δραστηριότητες, το Pokémon Festival Jakarta είναι έτοιμο να διεξαχθεί για έναν μήνα

Gadgetren – Ο κάτοχος άδειας για την επωνυμία Pokémon στην Ινδονησία, AKG Entertainment ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο φεστιβάλ Pokémon στην Ινδονησία από τις 8 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 8 Ιανουαρίου 2023.

Αυτή η μεγάλη εκδήλωση με τίτλο Pokémon Festival Jakarta μετά την πανδημία PPKM θα πραγματοποιηθεί στη Βόρεια Τζακάρτα, ακριβώς στην τοποθεσία Pantai Indah Kapuk (PIK). Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η μεγάλη εκδήλωση είναι δωρεάν, έτσι όλοι οι οπαδοί των Pokémon σε όλη την Ινδονησία που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να έρθουν και να περιηγηθούν αμέσως στην περιοχή του φεστιβάλ.

Η AKG Entertainment μέσω της επίσημης ιστοσελίδας pokemonfestival-id.com θα δημοσιεύσει επίσης όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες γύρω από αυτό το φεστιβάλ. Εκτός από την επίσκεψη στον ιστότοπο, οι θαυμαστές των Pokémon στην Ινδονησία που ενδιαφέρονται για αυτό το γεγονός μπορούν επίσης να παρακολουθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Instagram @pokemonofficial.id.

Με το θέμα #MainBarengPokémon, το Pokémon Festival Jakarta θα προσεγγίσει και θα συγκεντρώσει θαυμαστές των Pokémon σε όλη την Ινδονησία μέσα από διάφορες συναρπαστικές δραστηριότητες και διαγωνισμούς. Μία από τις δραστηριότητες στις οποίες θα πρέπει να συμμετέχουν οι οπαδοί των Pokémon είναι το τουρνουά τρεξίματος Pokémon Run που θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2022.

Για να λάβουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά Pokémon Run, πρέπει να πληρώσουμε ένα τέλος εγγραφής 200.000 Rp. και ένα τέλος διαχειριστή 8.500 Rp. Η εγγραφή για αυτό το τουρνουά μπορεί να γίνει στο μικρόμετάβαση Pokémon Run με δύο επιλογές των κατηγοριών τρεξίματος 5K για FUN RUN και 3K για Family RUN.

Μετά την εγγραφή, οι δρομείς του Pokémon Run θα λάβουν μια φανέλα με τον αριθμό του συμμετέχοντος μαζί με την κατηγορία τρεξίματος και μετάλλια μαζί με μια χαριτωμένη τσάντα καλούδια με το λογότυπο Pokémon Run 2022. Εκτός από το Pokémon Run, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Pokémon Dance για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών, Pikachu Parades, καθώς και Meet & Greet with Pokémon μασκότ κάθε Σαββατοκύριακο.

Για να μην μείνετε πίσω για τους λάτρεις των παιχνιδιών Pokémon, το Pokémon Festival Jakarta θα παρουσιάσει επίσης μια σειρά από τουρνουά και εκδηλώσεις για κάρτες συλλογής παιχνιδιών Pokémon με ειδικές κάρτες προώθησης που μπορούν να συλλεχθούν.

Η Κάρτα συλλογής παιχνιδιών Regional League Pokémon θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2022 στον Πύργο Indomaret κοντά στη λεωφόρο PIK. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα υπάρχουν επίσης περίπτερα Pokémon GO και Pokémon UNITE διαθέσιμα για τους επισκέπτες του φεστιβάλ που επιθυμούν να παίξουν παιχνίδια Pokémon με την κοινότητα των εραστών Pokémon.

Pokemon-Run-at-PIK-Jakarta

Η Christina Lim ως Γενική Διευθύντρια της AKG Entertainment, διοργανώτρια του Pokémon Festival Jakarta είπε ότι το πάρτι της είναι αισιόδοξο ότι το Pokémon Festival Jakarta δεν θα γίνει μόνο προορισμός για το τέλος της χρονιάς για τους Ινδονήσιους αλλά και για τους θαυμαστές των Pokémon στη Νοτιοανατολική Ασία.

«Η διεξαγωγή του Pokémon Festival Jakarta φέτος δεν μπορεί να διαχωριστεί από την ταχεία ανάπτυξη των Pokémon στην Ινδονησία. Δεν είναι μόνο τα εμπορεύματα Pokémon που έχουν μεγάλη ζήτηση, αυτή τη στιγμή η κοινότητα Pokémon Game Collection Card συνεχίζει να αναπτύσσεται σε διάφορες περιοχές της Ινδονησίας», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *